.

Лиъм Пейн се раздели с Мая Хенри, заби друга моделка

Ето с коя излиза сега

Ивета Иванова
Лиъм Пейн се раздели с Мая Хенри, заби друга моделка
Снимка: БГНЕС

Лиъм Пейн и Мая Хенри са се разделили през април.

 

28-годишният певец и 21-годишната моделка се сгодиха през лятото на 2020 г., след близо 2-годишна връзка. Но през юни 2021 г. изпълнителят развали годежа и двамата се разделиха. През август 2021 г. стана ясно, че звездите отново са се събрали.

 

Сега раздялата явно е окончателна.

 

"Лиъм и Мая вече не са заедно и се разделиха завинаги преди повече от месец", споделя източник на "MailOnline".

 

Скоро Пейн дори бе забелязан да се прегръща с американската моделка Алиана Маула.

 

"Лиъм и Алиана се опознават през последната седмица и тя се хвали с романса нонстоп. Тя е луда по Лиъм. Те се запознаха чрез приятели и изглежда, че се разбират много добре. Въпреки това, Лиъм не приема нещата сериозно. Той е необвързан от съвсем кратко време и не иска да прибързва с нищо. Засега, той просто иска да се наслади на живота на необвързан", казва източник на "The Sun".

 

В интернет се появиха снимки на певеца с Алиана Маула, а интересното е, че Мая Хенри помоли феновете да спрат да ѝ изпращат тези снимки и нарече Лиъм свой "годеник".

 

"Обичам всички фенове толкова много, но моля да спрете да ми изпращате тези снимки на годеника ми, прегърнал друга жена. Това не съм аз и е достатъчно трудно да знам, че това се е случило, без да го виждам. Достатъчно сега", написа тя в социалните мрежи.

 

"Коментарите на Мая, в които определя Лиъм като свой годеник, са неверни и много подвеждащи", посочва пък източникът на "Mail Online".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...