.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц търсят жилище във Великобритания

Виктория е доволна

Ивета Иванова
Бруклин Бекъм и Никола Пелц търсят жилище във Великобритания
Снимка: БГНЕС

Бруклин Бекъм и Никола Пелц си търсят дом във Великобритания, който да се превърне в тяхното любовно гнезденце и в който да могат да разширят семейството си.

 

Явно младият фотограф вече е готов за следващата стъпка във връзката. 23-годишният син на Дейвид Бекъм и 27-годишната актриса сключиха брак през април. Те вече мислят за бъдещето.

 

През повечето време от връзката си двамата бяха в САЩ, но сега звездите искат да си намерят дом във Великобритания, за да може да разделят времето си в двете държави.

 

Майката на Бруклин, Виктория Бекъм, много се радва, че синът ѝ ще си купи къща в родината си.

 

"Бруклин и Никола се надяват да си вземат имот тук и Виктория иска те да бъдат заедно повече, като семейство, защото всички са се разпръснали. Тя не може да понесе да бъде толкова далеч. Следващата крачка за тях, след сватбата, е, да се надяваме, да разширят семейството си и Виктория иска да бъде баба, която се грижи за бебето. Семейството винаги е на първо място за Виктория. Те вероятно няма да искат да живеят тук за постоянно, но ако имат деца, те искат децата да растат тук", обяснява източник на списание "OK!".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...