.

Кание Уест страда, защото Пийт Дейвидсън се сближил с децата му

Ето какво се твърди

Ивета Иванова
Кание Уест страда, защото Пийт Дейвидсън се сближил с децата му
Снимка: БГНЕС

Кание Уест е с разбито сърце, защото Пийт Дейвидсън се разбира чудесно с децата му.

 

Рапърът има 4 деца от бившата си съпруга Ким Кардашян, с която се разделиха в началото на 2021 г. -  Норт на 8 г., Сейнт на 6 г., Чикаго на 4 г. и Псалм на 3 г. 

 

На Уест му е трудно да гледа как Пийт се сближава с децата. 45-годишният певец знае, че връзката, която има с децата си, е неразрушима, но изпитва презрение към комика.

 

"Това, че Пийт и децата станаха толкова близки толкова бързо, е обезпокоително за Кание. Наистина му е трудно да вижда техни снимки, на които са заедно, където и да отиде и той просто желае нещата да бяха ралични", твърди източник на "Hollywood Life".

 

Рапърът все още желаел да се събрете с Ким.

 

"Кание все още изпитва проблеми с това да приеме, че той не може да поправи това и да се събере със семейството си. Той все още е с разбито сърце и опитва всичко, за да забави процедурите. Болезнено е за него да види Ким да продължава напред с Пийт и да види как Пийт прекарва всичкото си време с децата само увеличи болката още повече", посочва друг източник.

 

Кардашян и Уест са в процедура по развод. Риалити звездата започна връзката си с Дейвидсън през октомври миналата година.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...