.

Принц Хари и Меган Маркъл на прага на важно решение

Ето какво трябва да обмислят

Ивета Иванова
Принц Хари и Меган Маркъл на прага на важно решение
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари може да останат тотално откъснати от кралското семейство, ако издадат лична информация за гостуването си в Англия.

 

Двамата бяха там с децата си в началото на юни, за да присъстват на тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет Втора - 70 години на трона.

 

Съпрузите сега обмисляли дали да споделят детайли за пътуването си и престоя там в документалния сериал на Netflix, посветен на тях.

 

"Тестът наистина започва сега за Хари и Меган. Те дойдоха във Великобритания и на юбилея, и наистина циментираха себе си като кралски особи отново, което е страхотно за техния бранд и е нещо, което Spotify, Netflix и Penguin ще използват", казва авторът Дънкан Ларком пред "The Sun".

 

Кралският експерт посочва, че бъдещето на Хари и Меган в монархията зависи от тяхното поведение сега.

 

"Ясно, че маслинова клонка беше подадена от кралското семейство тук. Но Хари и Меган може да съсипят това, ако някаква лична информация за този уикенд бъде дадена на пресата или разкрита в книга. Това е последен шанс за тях сега. Ако нещо за уикенда изтече, представям си, че те ще бъдат напълно отцепени и това ще всичко", коментира още той.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...