.

Том Круз прави 2 партита за 60-ия си рожден ден

Ето какво планира актьорът

Ивета Иванова
Том Круз прави 2 партита за 60-ия си рожден ден
Снимка: БГНЕС

Том Круз съвсем скоро ще навърши 60 г., но много фенове ще се съгласят, че годините изобщо не му личат.

 

Актьорът доказа това и чрез последната си роля - в абсолютния хит "Топ Гън: Маверик".

 

Звездата ще отпразнува юбилея си подобаващо - Том навършва 60 години на 3-и юли. Източник на "The Sun" твърди, че американският актьор ще направи 2 партита и се чувства страхотно в момента. 

 

"Той е по-атрактивен, отколкото някога е бил, и той изглежда по-добре, също.", споделя източникът.

 

Едното парти за юбилея ще бъде във Великобритания, в луксозния клуб "Soho Farmhouse" в Котсуолд. На него ще присъстват много знаменитости, сред които актьорът и сценарист Саймън Пег.

 

Очаква се там да са и Дейвид Бекъм, Джеймс Кордън и Хейли Атуел.

 

Ще присъстват и хора от екипа на филмите "Мисията: Невъзможна" и "Топ Гън". Те са станали сред най-близките приятели на Том.

 

Другото празненство ще бъде в родината на Круз - САЩ.

 

Актьорът от "Дни на грохот" буквално ще прелети с частния си самолет от едното парти на другото - те ще бъдат направени в близки дни.

 

"Том е изискан и не обича да се набива на очи, въпреки славата, но това е голямо събитие, и неговите приятели, както и екипът му, искат да отбележат повода подобаващо, така че ще е наистина с подбрани важни гости и ще има 2 партита.", обяснява източникът.

 

Очаква се принц Уилям също да е сред поканените за партито в Англия, защото с Круз са близки, но не се знае дали той ще има време да дойде, заради кралските си ангажименти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...