.

Дейвид Бекъм: Жена ми съжалява за поведението си на Световното през 2006 г.

Ето какво коментира той

Ивета Иванова
Дейвид Бекъм: Жена ми съжалява за поведението си на Световното през 2006 г.
Снимка: БГНЕС

Дейвид Бекъм сподели, че съпругата му Виктория съжалява за поведението си като футболна съпруга, "което стигнало прекалено далече" по време на Световното първенство по футбол през 2006 г. в Германия.

 

Бившият футболист не смята, че е лошо футболните съпруги да бъдат представяни по време на големите футболни турнири. Но той се чуди дали някои от дамите са се държали по правилен начин на първенството през 2006 г.

 

Тогава Виктория беше най-известната футболна съпруга в света.

 

Дейвид поразсъждава над това как влияе на футболистите това, че партньорките им присъстват на големи турнири.

 

48-годишният спортист казва, че Вики е била една от първите, които са казали: "Какво правех аз? Какво обличах аз? Защо бих направила това", гледайки назад във времето.

 

Тогава Пош Спайс, жената на Ашли Коул по онова време - Черил и съпругата на Уейн Рууни - Колийн Рууни привлякоха вниманието в града Баден-Баден, когато се появиха по улиците с предизвикателни тоалети.

 

Дамите дори бяха обвинени за лошото представяне на английския тим на турнира.

 

"Имаше много внимание, фокусирано върху семействата, но винаги съм вярвал, като капитан на Англия, че децата, съпругите или приятелките да са наоколо, не е лошо нещо. Но гледайки назад, цялата тази култура, имаше много внимание, и дали хората се държаха по правилния начин - не знам.", обясни той в подкаста "Overlap".

 

Бекъм каза още, че повече се говорило за футболните съпруги, отколкото за самия футбол.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...