.

Криси Тейгън е бременна!

Показа наедряло коремче

Ивета Иванова
Криси Тейгън е бременна!
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън и Джон Леджънд очакват дете отново!

 

Миналата седмица моделката постна снимка в Instagram, на която показва наедрялото си коремче. Тя позира по прозрачни боксерки и кроп топ за селфи в огледалото.

 

"Последните няколко години бяха мъгла от емоции - най-малкото, което може да се каже, но радостта изпълни нашия дом и сърцата ни отново. След милиард инжекции по-късно (в последно време в крака, както може да видите!), още едно бебе е на път. На всеки преглед си казвах: "Добре, ако е здраво, днес ще го обявя", но после въздъхвах с облекчение, чувайки сърцебиене и решавах, че все още съм прекалено притеснена. Не мисля, че някога ще си тръгна от преглед с повече вълнение, отколкото притеснение, но засега всичко е перфектно и красиво; и аз се чувствам обнадеждена и страхотно", написа тя.

 

Криси и певецът имат дъщеря Луна на 6 г. и син Майлс на 4 г.

 

През септември 2020 г. двамата споделиха, че са изгубили третото си бебе, което е трябвало да бъде момче и да носи името Джак. Това се случило в 20-ата седмица от бременността.

 

През тази пролет стана ясно, че Тейгън се е подложила на инвитро терапия, за да имат още едно бебе.

 

Луна и Майлс също са родени в резлутат на инвитро процедури, но бебето, което изгубиха през 2020 г., е било заченато по естествен път.

 Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...