.

Меган се страхува, че Хари ще се завърне при кралското семейство

Ето защо

Ивета Иванова
Меган се страхува, че Хари ще се завърне при кралското семейство
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл се страхува, че принц Хари ще се завърне в кралското семейство, ако двамата отидат на посещение в имението Балморал, Шотландия, където кралица Елизабет Втора почива всяко лято.

 

Меган знае, че Хари изпитва носталгия по дома от известно време. Херцозите на Съсекс трябва скоро да отидат в Балморал, за да се видят с кралицата.

 

"Това е горчиво-сладка покана за Меган, защото от една страна, това подсилва нейната увереност и тази на Хари, че те все още са част от семейството. Но след толкова много време далеч, тя се страхува, че Хари ще бъде примамен отново в групата и ще иска да се завърне във Великобритания", посочва източник на "Closer".

 

Източникът добавя още, че Меган не се съмнява в това, че Хари е отдаден на идеята двамата да прекарат остатъка от животите си в САЩ. Но тя се тревожи от тези визити и как те влияят на съпруга ѝ.

 

Тя знае, че Хари страда по дома от известно време и той е развълнуван да покаже наследството си на децата си - Арчи и Лилибет.

 

Източникът подчертва, че Хари иска да прекара време с баба си, докато все още има тази възможност, но и да пие бира в британски пъбове и да прекара време със семейството си в провинцията.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...