.

Бритни Спиърс - съсипана, защото не се вижда с децата си

Ето какво издаде тя

Ивета Иванова
Бритни Спиърс - съсипана, защото не се вижда с децата си
Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс заяви, че чувства голяма болка, заради това, че не вижда децата си.

 

Тя има двама сина от бившия си съпруг Кевин Федърлайн - Шон на 16 г. и Джейдън на 15 г.

 

Скоро Кевин каза пред "ITV", че двамата не искат да виждат майка си и една от причините е, че тя споделя свои голи снимки в Instagram.

 

Сега певицата сподели в профила си, че ѝ е трудно да не вижда децата си. Тя се ядосва на Федърлайн, че не пази семейните им проблеми в тайна и иска да крещи, защото я боли, че не се вижда със синовете си.

 

Спиърс признава, че Шон и Джейдън са се отнасяли с омраза към нея и избирали да се заключват в стаите си, вместо да прекарват време с нея, когато я посещават.

 

Звездата казва, че е трудно да се отглеждат тийнейджъри.

 

"Чаках с нетърпение да виждам децата си всяка седмица... Беше по 2 дни на седмица, но го помолих да ги оставя за повече дни... може би 3. Но после, на другата седмица, те останаха само ден.", разказва тя.Бритни се е страхувала да говори публично за срещите си с децата. "Боли и искам да крещя!!! Не мога да приема това как посветих 20 години от живота си на тези деца... всичко беше за тях!!! За да ми изкарат въздуха... Тийн годините са странни, не знам какво става в главите им!!! Винаги се опитвах, и опитвах, и може би затова те спряха да идват тук", пише тя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...