.

Лий Райън бил арестуван, извини се за поведението си

Ето какво е направил

Ивета Иванова
Лий Райън бил арестуван, извини се за поведението си
Снимка: БГНЕС

Лий Райън се извини за неуместното си поведение, заради което беше арестуван по време на полет с Бритиш Еъруейс през миналата седмица.

 

Певецът от Blue обеща да потърси професионална помощ заради проблемите си с алкохола.

 

Той се е ядосал и разкрещял на персонал в самолета, когато те отказали да му сервират алкохол по време на полета.

 

Изпълнителят летял от Глазгоу до Лондон. Когато самолетът кацнал в Лондон, Лий Райън бил арестуван заради нарушаване на обществения ред.

 

После певецът бил пуснат под гаранция, като разследването продължава.

 

"През последните няколко дни имах много време да помисля за поведението си и как то влияе на хората около мен. Добре документирано е, че винаги съм водил битки с алкохола и често казвам или правя глупави неща, като резултат от това; което причини безпокойство на мен и тези около мен. Затова искам да се извиня на всеки, който съм разстроил или обидил. Миналата седмица се държах неуместно на полет до Лондон и искам да се извиня на персонала в самолета, на всеки на полета, както и на колегите ми от групата, моето семейство и моите фенове.", написа той в Instagram.

 

Лий Райън посочва, че е време да поеме отговорност за действията си и ще отмени свои ангажименти, за да потърси професионална помощ и да прекара време със семейството си.

 

Той иска да работи над психичното си здраве и да стане по-добър човек.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...