.

Парис Хилтън с разбито сърце, изгуби кучето си

Ето какво сподели тя

Ивета Иванова
Парис Хилтън с разбито сърце, изгуби кучето си
Снимка: БГНЕС

Кучето на Парис Хилтън е изчезнало.

 

Богатата наследница предлага голяма награда на всеки, който има информация, която може да помогне за завръщането на животинката.

 

Звездата казва, че сърцето ѝ е разбито. Кучето Даймънд Бейби е изгубено преди седмица.

 

41-годишната Парис сподели клипове на себе си и домашния любимец в Instagram.

 

"Невероятно трудно ми е да публикувам това, защото нямам думи. Даймънд Бейби изчезна миналата сряда. Бях на фотосесия, и ние се пренасяме, и един от хамалите явно е оставил отворена врата. Приятелите и семейството ми ми помагат да претърсвам целия квартал и ходим от врата на врата, но още не сме я намерили.", пише Хилтън.

 

Тя е извикала различни експерти, дори екстрасенс, за да намерят кучето, но засега няма резултати.

 

"Наехме детектив за домашни любимци; човек, който говори с кучета; екстрасенс, занимаващ се с домашни любимци и я търсим чрез дронове за намиране на кучето. Правя всичко възможно, за да си я върна. Някой, който някога е обичал домашен любимец и е загубил домашен любимец, ще разбере тази болка, която чувствам. Сърцето ми е разбито. Плача, толкова съм тъжна и депресирана. Чувствам, че част от мен липсва и нищо не е същото без нея тук. Даймънд Бейби е моето всичко, наистина е като дъщеря за мен. Бяхме неразделни, тя беше най-добрият ми приятел и винаги до мен.", добавя Парис.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...