.

Никола Пелц: Имам чудесни свекър и свекърва

Явно не се кара с Виктория Бекъм

Ивета Иванова
Никола Пелц: Имам чудесни свекър и свекърва
Снимка: БГНЕС

Никола Пелц отрече слуховете за кавга с родителите на съпруга си Бруклин Бекъм - Дейвид и Виктория.

 

Актрисата дори каза, че има чудесни свекър и свекърва.

 

Тя твърди, че се разбира с дизайнерката и бившия футболист.

 

"Те са чудесни свекър и свекърва", посочва Пелц пред "Grazia USA".

 

Твърдеше се, че Никола и Виктория са се скарали, защото актрисата не е искала да носи модел булчинска рокля от марката на Бекъм на сватбата с Бруклин през април.

 

Но Пелц казва, че това не е така и дори била развълнувана от идеята да носи рокля по дизайн на Вики, майката на Никола - Клаудия Пелц и приятелката на Никола - стилистката Лесли Фремар.

 

Те започнали заедно да планират роклята, но после Виктория Бекъм се обадила на майката на Никола и казала, че тя и ателието ѝ няма да успеят да я направят.

 

"Ами, аз планирах да нося сватбена рокля на Виктория, бях наистина развълнувана, че ще мога да нося дизайн, която моята бъдеща свекърва създаде. Мислех, че е толкова красива и такава хубава история. Смятах, че ще е толкова забавно. Една от най-добрите ми приятелки и майка ми... Свързахме се, за да започнем да скицираме роклята, после няколко дни минаха и не чух нищо. Виктория се е обадила на майка ми и е казала, че нейното ателие не може да я направи.", обяснява звездата.

 

Никола призна, че се разстройва и наранява, когато види по медиите материали, в които се твърди, че никога не е планирала да носи рокля на Виктория Бекъм.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...