.

Хари Стайлс тайно се целувал с Флорънс Пю

Ето кога се случило това

Ивета Иванова
Хари Стайлс тайно се целувал с Флорънс Пю
Снимка: Getty Images

Хари Стайлс тайно се е целувал с Флорънс Пю, малко преди да започне връзката си с Оливия Уайлд.

 

Това се случило на снимачната площадка на филма "Don't Worry Darling" - Хари и Флорънс играят влюбена двойка във филма, Оливия също участва, но е и режисьор.

 

Смята се, че двете актриси се скарали именно заради целувката между Флорънс и Стайлс.

 

"Между Хари и Флорънс имаше химия от самото начало, която беше невероятно добре предадена на екрана. През една нощ те малко се целуваха, всичко беше безгрижно и малко забавление; и това беше всичко. Клюкарстваше се относно това от няколко члена на екипа на продукцията, иначе никой нямаше да разбере.

Хари беше необвързан по онова време и Флорънс се беше разделила със Зак Браф, въпреки че тя пазеше мълчание относно раздялата, иронично, за да избегне да е по заглавията на медиите. Нямаше изневери или лошо поведение от страна на някого.

Обаче, по-късно Хари и Оливия започнаха да прекарват повече време заедно, да се измъкват за кафета, да се мотаят в караваната на другия и да споделят дребни, рутинни лични занимания. Беше ясно за всички, че те имаха истинска връзка.

Когато те бяха снимани да се държат за ръце за първи път, Флорънс не беше много щастлива. Имаше напрежение между двете жени и това несъмнено подклаждаше пламъците", разказва източник на "The Sun".

 

Част от екипа на филма
Снимка: Getty Images


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...