.

Принудили София Буш и Хилари Бъртън да направят секси фотосесия

Това се случило през 2006 г.

Ивета Иванова
Принудили София Буш и Хилари Бъртън да направят секси фотосесия
Снимка: Getty Images

София Буш и Хилари Бъртън разкриха, че са били принудени да направят секси фотосесия преди години.

 

Актрисите станаха известни с ролите си на Брук и Пейтън в сериала "One Tree Hill" и сега споделят, че именно шефовете на сериала ги накарали да направят провокативна фотосесия за мъжкото списание "Maxim" през 2006 г.

 

София, Хилари и Даниъл Екълс (която влизаше в ролята на Рейчъл Гатина в сериала) се снимаха по кремави шорти, разкопчани ризи и показващи се сутиени за корицата на списанието.

 

Сега София Буш и Хилари Бъртън разкриха, че не са искали да правят това.

 

"Буквално ми казаха, че ако не отида и не заснема тази фотосесия с колежките си, ми гарантират, че никога няма да бъда пусната на медиен ден, във филм, на събитие, на благотворителни събития. Че ще ме държат тук вечно", коментира Буш в подкаста "Drama Queens".

 

Бъртън пък сподели, че на нея ѝ казали, че има риск сериалът да бъде спрян, ако актрисите не участват във фотосесията.

 

Шефът намеквал, че всички звезди от сериали се снимали по кориците на списанията, само не и актрисите от "One Tree Hill".

 

"Беше нещо като: "Никой друг не ви иска. Студиото иска да спре сериала ви. Ако не започнете да предизвиквате шум около себе си и не привлечете тази мъжка аудитория, ние ще сме мъртви и приятелите ви ще загубят работата си", обясни Хилари.

 

Сериалът се излъчваше между 2003 г. и 2012 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...