.

Плановете на Риана за 2023 г.: сватба и второ бебе

Ето какво се твърди

Ивета Иванова
Плановете на Риана за 2023 г.: сватба и второ бебе
Снимка: БГНЕС

Риана иска второ дете.

 

Певицата стана майка за първи път през май миналата година, като дари рапъра A$AP Rocky със син. Името на момченцето все още не е разкрито.

 

Говори се, че звездите може да сключат брак през 2023 г. и искат още едно бебе.

 

Двамата са се сближили, когато станали родители.

 

"Да бъде майка промени живота на Ри към по-добро по всеки начин. Тя и Роки са в тотален синхрон като родители и обичат това изживяване. Това ги сближи толкова много - като двойка. Ри иска голямо семейство, тя не чувства нужда да чака и се чувства готова сега, когато тялото ѝ напълно се е излекувало и възстановило от раждането в средата на май.", посочва източник на "Heatworld".

 

Твърди се още, че двамата с A$AP Rocky отдавна планирали да сключат брак, но отложили тези планове, за да отглеждат спокойно бебето.

 

Сега изпълнителката се надява да вдигне сватба през 2023 г. 

 

"Те планираха да се оженят преди известно време, но трябваше да го отложат няколко пъти, защото искаха да преминат през бременността, после да се захванат с отглеждането на малкото момченце поне 6 месеца, без някакви големи разсейвания. Графикът на Ри наистина се запълва, но това няма да я спре от това да сключи брак с Роки през пролетта. Тя иска да го направи в Барбадос и нейното семейство е заето да организира сватбена церемония, за която се планира да съвпадне с нейния 35-и рожден ден през февруари. Тя би желала да мине под венчилото с наедряло коремче, и те няма да се спрат до 2 деца", казва още източникът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...