.

Принц Хари: Не съм бил по-щастлив

Ето какво сподели той

Ивета Иванова
Принц Хари: Не съм бил по-щастлив
Снимка: БГНЕС

Принц Хари твърди, че никога не е бил по-щастлив.

 

Той каза в интервю, че е много щастлив, спокоен и е готов да провежда разговори с кралското семейство.

 

38-годишният принц напусна кралското семейство и изостави задълженията си в началото на 2020 г., като отиде да живее в САЩ със съпругата си Меган Маркъл.

 

"Помирих се с много от това, което стана, но все още чакам отчетност. Не само за нас, но заради важността, която знам, че ще има това за толкова много други хора. Сигурен съм, че сме разбрали нещата погрешно, но през последните 3-4 години продължавах да питам кое разбрахме погрешно и всеки един път не получавах никакъв отговор. Но съм много щастлив, спокоен съм. Мисля, че това вероятно разгневява хората, вбесява някои от тях. Някои хора винаги са мислили, че Меган ще си тръгне, но не мисля, че те смятаха, че и аз ще си тръгна.", посочи той в "Harry the Interview" пред "ITV".

 

За него безопасността на семейството му е приоритет.

 

"Но сега имам две брилянтни деца и страхотна съпруга. Щастието, което чувствам сега, никога не съм го чувствал. Безопасността на семейството ми е мой приоритет, това е главната причина, поради която си тръгнахме. Чувствам се в безопасност тук и семейството ми се чувства в безопасност тук. В безопасност съм, семейството ми е щастливо", коментира Хари.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...