.

Приянка Чопра: Не знаех дали дъщеря ми ще оцелее

Ето какво сподели тя

Ивета Иванова
Приянка Чопра: Не знаех дали дъщеря ми ще оцелее
Снимка: БГНЕС

Приянка Чопра проговори за бебето си и използването на сурогатна майка.

 

Индийската актриса и певецът Ник Джонас станаха родители за първи път през януари 2022 г. Бебето е момиче и се казва Малти Мари.

 

През пролетта на миналата година стана ясно, че то е прекарало над 100 дни в интензивно отделение за новородени.

 

Това е така, защото Малти е била родена 3 месеца преди определената дата за раждане.

 

Сега 40-годишната Приянка разкрива, че много се е страхувала и не е знаела дали дъщеря ѝ ще оцелее.

 

"Бях в операционната, когато тя се роди. Тя беше толкова малка, по-малка от ръката ми... Видях какво правят сестрите в интензивното. Тя извършват работата на Бог. Ник и аз стояхме там, докато те я интубираха. Дори не знам как те намериха това, от което се нуждаят (в нейното дребно тяло), за да я интубират.", разкрива звездата пред "Vogue".

 

Чопра и певецът прекарали всеки ден от първите три месеца живот на бебето в интензивното отделение с Малти Мари.

 

"Прекарахме всеки един ден с нея върху моите гърди, върху гърдите на Ник. Не знаех дали тя ще оцелее или не", казва актрисата.

 

Приянка разкри още, че е била критикувана, защото използва сурогатна майка, а не износва бебето сама. Сега тя споделя, че тези критики били болезнени за нея.

 

"Но е толкова болезнено, когато говорят за дъщеря ми. Казвам: "Не я замесвайте в това". Знам какво е да държа малките ѝ ръце, докато опитват да ѝ намерят вени. Така че, не, тя няма да бъде клюка.", посочва звездата.

 

Приянка обясни още, че се е обърнала към сурогатна майка, защото това е било необходимо - при нея имало медицински усложнения.

 

"Нашата сурогатна майка беше толква щедра, добра, прекрасна и забавна и тя се грижеше за този ценен подарък за нас 6 месеца", коментира още индийката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...