.

Кайли Миноуг се раздели с приятеля си

Ето защо

Ивета Иванова
Кайли Миноуг се раздели с приятеля си
Снимка: БГНЕС

Кайли Миноуг и Пол Соломонс са се разделили.

 

54-годишната поп звезда и 47-годишният предприемач започнаха връзката си през 2018 г.

 

Но сега решили да прекратят отношенията си, защото нещата станали "прекалено трудни", откакто певицата се върна да живее в родината си - Австралия.

 

Кайли живееше в Лондон повече от 2 десетилетия, но през октомври 2021 г. стана ясно, че е решила да се завърне в Австралия.

 

"Кайли и Пол наистина опитаха да направят така, че нещата да проработят, но в края на краищата времевата разлика беше убиец - Пол не можеше точно да отскочи до Мелбърн за дълъг уикенд, всеки път когато нещата ставаха обтегнати.", коментира източник на "The Sun".

 

Казва се още, че Миноуг се опитала да издава за раздялата, тъй като сега работи по предстоящия си 16-и студиен албум и готви световно турне.

 

"Първоначално Кайли искаше да пази раздялата в тайна, защото наистина не иска разказът да бъде такъв - "бедната, нямаща късмет в любовта Кайли с разбито сърце отново". Но засега Кайли има нов албум, който да промотира и световно турне, с което бързо трябва да се заеме - тя е изключително развълнувана да започне тази нова глава от живота си", споделя още източникът.

 

Изпълнителката вече няма снимки в Пол в Instagram профила си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...