.

Селена Гомес и Никола Пелц като близначки

Добри приятелки са

Ивета Иванова
Селена Гомес и Никола Пелц като близначки
Снимка: БГНЕС

Никола Пелц и Селена Гомес отново доказаха колко близки приятелки са.

 

Певицата не присъства на наградите "Грами" в неделя вечерта, но явно се е забавлявала с актрисата.

 

Селена качи в профила си в Instagram снимка, на която с Никола позират в ресторант. Двете са хапвали доста вкусотии и държат чаши с мартинита.

 

Интересното е, че дамите са облечени по идентичен начин - с черни блузи с дълъг ръкав и пухкави шапки с перушина. Шапката на Гомес е в зелено, а тази на Пелц - в кафяво.

 

Селена и Никола прекараха и Нова година заедно, като бяха в компанията на съпруга на актрисата - Бруклин Бекъм, както и на други приятели.

 

Скоро дори се появиха слухове, че Селена Гомес, Никола Пелц и Бруклин Бекъм живеят заедно в имението на певицата.

 

"Бруклин и Никола се нанесоха в имота на Селена в Енсино няколко седмици преди Коледа и тримата си играят на щастливо семейство - шегувайки се, че Селена ще бъде вписана в брачния лиценз. Бруклин и Никола пуснаха дома си на пазара миналата година и живееха в апартамента на Никола в Ел Ей, докато търсят нова къща, което беше далеч от идеално, имайки предвид колко тесен е. Когато Селена предложи да се пренесат в нейния просторен дом с огромен заден двор, те обикнаха идеята и се съгласиха, че имайки предвид, че още са толкова млади, да живеят с приятел ще е перфектният начин да имат най-доброто от двата свята", обясни източник на "Closer".

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...