.

Меган Фокс и Машин Гън Кели още не са в добри отношения

Ето какво се твърди

Ивета Иванова
Меган Фокс и Машин Гън Кели още не са в добри отношения
Снимка: БГНЕС

Меган Фокс и Машин Гън Кели не са в добри отношения.

 

В средата на месеца се появиха слухове, че двамата са се разделили, тъй като моделката и актриса изтри снимките си с него от Instagram, а после постна цитата: "Можеш да почувстваш нечестността, навсякъде в дъха ти е".

 

Меган деактивира профила си в социалната мрежа за няколко дни, но скоро се завърна там и отрече слуховете, че Машин Гън ѝ е изневерявал.

 

Но явно нещата между двамата още не са наред.

 

Звездите са заедно от пролетта на 2020 г. и се сгодиха през януари 2022 г.

 

"Меган и Машин Гън Кели все още не са в добро състояние. Сега тя постна, че не е имало изневяра, но в началото тя мислеше, че има и сега май връща думите си назад. Тя определено намекваше за изневяра с първата си публикация. Тя съжалява, че направи всичко това толкова публично, но беше наистина разстроена в онзи момент. Тяхната връзка е луда и напрегната. И все пак няма да е шокиращо, ако те се съберат до края на седмицата", разкри източник на "People".

 

"Нямаше намеса на трета част по никакъв начин в тази връзка... Докато наистина мразя да ви лишавам от продължаващото измисляне на разни безпочвени новинарски истории, това щеше да е много по-точно написано от чатбот; трябва да оставите тази история и да оставите на мира всички тези невинни хора сега ", написа Фокс в неделя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...