.

За първи път: Джо Алуин коментира раздялата с Тейлър Суифт

Вижте какво каза

Ивета Иванова
За първи път: Джо Алуин коментира раздялата с Тейлър Суифт
Снимка: БГНЕС

Джо Алуин проговори за раздялата с Тейлъл Суифт.

 

Актьорът иска феновете да разберат, че това причинява трудности.

 

33-годишният Джо и 34-годишната певица започнаха връзката си през 2016 г., а през април 2023 г. стана ясно, че са се разделили.

 

Сега питат актьора дали смята, че новият албум на Тейлър, "The Tortured Poets Department", е вдъхновен от раздялата им.

 

Той обяснява, че има определени проблеми, които идват с внезапния край на "любища, напълно отдадена връзка", която е продължила толкова дълго.

 

"Като мислех какво ще кажа, бих мислил и се надявал, че всеки може да прояви съчувствие... Това не е директен отговор на въпроса ви, но просто мислене относно това за какво искам да говоря. Надявам се, че абсолютно всеки може да прояви съчувствие и да разбере трудностите, които идват с приключването на дълга, напълно отдадена връзка, която е продължила повече от 6 години и половина.", заяви звездата пред списание "Style".

 

Алуин коментира, че е бил поставен в необикновена ситуация, тъй като и двамата с изпълнителката са известни и прекалено много се говорило за раздялата.

 

Той намекна, че истината е различна от това, което се обсъждало в медиите.

 

"Така че - имаш нещо много истинско, изведнъж хвърлено в много нереалистично място - таблоиди, социални мрежи, преса, където то после е анализирано, спекулира се за него, извадено е извън формата си и не може да бъде познато. И истината е, че до последния момент, винаги ще има пролука между това, което се знае и това, което се казва. Примирих се с това", коментира още Джо.

 

Суифт вече има връзка с американския футболист Травис Келси. Двамата са заедно от края на юли 2023 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...