.

Хит или Шит: Ванеса Хъджинс с рокля от перушина и бижута

Харесва ли ви?

Ивета Иванова
2020-01-17 10:30:00
Хит или Шит: Ванеса Хъджинс с рокля от перушина и бижута
Снимка: БГНЕС
Гласувай сега!

Ванеса Хъджинс впечатли феновете си в първата си публична изява след новината, че тя и Остин Бътлър са се разделили. Те имаха почти 9-годишна връзка, но раздялата не се отразява зле на актрисата, коментират почитателите.

 

Тя присъства на премиерата на филма "Bad Boys For Life" в Холивуд и беше облечена в ослепителна рокля в цвят слонова кост. Екстравагантният тоалет е дело на модната къща Georges Hobeika.

 

Снимка: БГНЕС

 

Роклята има воал от перушина, който преминава през врата и лявата ръка, както и през кръста на Ванеса. Корсетът пък е направен от бижута и така актрисата блести още повече на червения килим, пишат потребителите на социалните мрежи.

 

От британското издание на "Cosmopolitan" определят тоалета като екстравагантен, секси, елегантен. Звездата е с черни токчета и семпъл грим, но изпъква със стилната рокля.

 

Снимка: БГНЕС

 

В Instagram Хъджинс обяви, че е отишла на афтърпарти след премиерата и там се е срещнала с рапъра Снуп Дог. 

 

Актрисата и Остин Бътлър са се разделили, защото двамата били много заети, графиците им се разминавали и водили връзка от разстояние.

 

"Те просто сега снимат на 2 различни континента и проблемът е в разстоянието. Между тях няма лоши чувства и те изпитват огромно уважение един към друг", посочват източници на "E! News".

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...