View Full Version : Дайте ми съвет.
R_Kolman
11-22-2004, 19:44
Predi edna sedmica ve4e bivshoto mi gadje mi poiska malko vreme da pomisli i da re6i dali 6te prodaljime da sme zaedno ili vsi4ko svar6va do tuk, za6toto se setila za starata si vrazka i i stanalo gadno 4e e preebala taka gadjeto si (tq skasa s nego , za6toto si me be6e haresala mnogo ), Az mn se privarzah kam neq i prosto nemoga da si q izbiq ot glavata. Daite Savet kvo da praa da se opitam da q zabravq ili s vsi4ki vazmojni sredstva da se opitam da si q varna . PLS daite mi nqkakvi saveti. Blagodarq vi predvaritelno!!!
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка.
BaT_GirL
11-22-2004, 20:10
Ми остави я тя да реши.Нали и станало гадно някви такивя майна ти не решаваш вместо нея имаше един спомен:
Ако силно обичаш нещо пусни го на свобода
Ако то се върне ще е твое завинаги ако ли не
никога не е било.
Пусни я ако дойде пак при теб значи те обича ако ли не никога не те обичала! :cry:
LunaTriCk
11-22-2004, 20:18
Ти нищо не можеш да направиш по въпроса...Тя прави избора. Ако се намесиш, ще сгрешиш.
R_Kolman
11-22-2004, 20:18
Ми остави я тя да реши.Нали и станало гадно някви такивя майна ти не решаваш вместо нея имаше един спомен:
Ако силно обичаш нещо пусни го на свобода
Ако то се върне ще е твое завинаги ако ли не
никога не е било.
Пусни я ако дойде пак при теб значи те обича ако ли не никога не те обичала! :cry:
Ми точно това сам решил да направя. Благодаря ти за савета.
BaT_GirL
11-22-2004, 20:26
Пак заповядай! :P
R_Kolman
11-22-2004, 20:31
ако стане нещо ново ще пиша. ти като момиче мойеш да ми дадеш мн ценни съвети за женската психика
ste4eli q pak
i az bqh v podobno polujenie i nakraq ne se subrah s nito edin ot dvamata
mi po4akai malko, moje puk da re6i da se vurne pri teb :wink:
nai dobre tq da reshi sama..a ti da se saobrazish s neinoto reshenie!!!
united_colors
11-23-2004, 16:14
Ami "Dai mi malko vreme" e drugoto "Da si ostanem priateli" sorry ama e taka.Jenite sme ku4ki i poniakoga ne oceniavame ne6tata koito imame!
BaT_GirL
11-23-2004, 16:22
ако стане нещо ново ще пиша. ти като момиче мойеш да ми дадеш мн ценни съвети за женската психика
Е, просто обичам да помагам!Кажи ако стане нещо!
R_Kolman
11-24-2004, 17:00
[quote=BaT_GirL]Пак заповядай! :P
Е, просто обичам да помагам!Кажи ако стане нещо
Тя сега прави това ,което е направила и с бившия си,после пак може се присети за някой и така да си те върти..гадна ситуация,но нали знаеш "Който стъпва на 2 клона пада на земята"(отнася се за нея).
Едва ли с нещо ще я трогнеш ,за да се върне,опитай се да забравиш за нея..трудно , но ина4е болката ще е ужасна :|
morenita
09-04-2007, 21:55
Qvno ima nujda ot malko vuzduh. Ostavi q da se osuznae malko na chii e i da reshi v kraina smetka kakvo iska. Shtoto nai-trudnoto neshto e da ugodish na nqkoi deto i toi ne znae kvo iska. Tise opitai mn mn da ne q tursish prez tova vreme. Nakaraq q da useti lipsata ti. Uspeh
stoqn899
09-04-2007, 22:42
az imam podoben problem i sega iz4akvam da vidq dali shte se varnat pri men..nqma kvo drugo da pravish
opitai se da si q vurne6 ;-)