Влез

View Full Version : Radoslovno darvo

Страници : 1 [2]

Bolid1
12-30-2004, 13:18
Ami super, zna4i sum kote na slun4ice :) sq ako mi namerite i kotarak... :lol:

hahavteen
12-30-2004, 13:22

E tova ve4e e trydno! Tyka edno normalno mom4e ne se namira da mi stane gadje puk kotarak! E ni6to nali kotkite sa nai-dobrite priatelki na jenite taka 4e dokato ti si s men niamam problem da ostana stara moma! :lol:

Satanas_daughter
12-30-2004, 19:45
Tova koeto razbrah do momenta e 4e sum sestra na amy lee,P1ra71Q,Josefinne i Traffic a maika mi e satanas_daughter. Interesyva me koi mi e tatko i ima li niakoi navit da mi e gadje! :wink: ami spored mama tatko ni e dqdo koleda :shock: nali,mamo?a i az kato sestra mi si tursq muj.хах, току-виж си го намерила..... :lol: :P :P
а може ли да си имаш само един брат (без други), тоест аз? :oops: :oops:
ne ne moje ne iskam poveche deca

toTaLy_Me_F
12-30-2004, 19:59
кой иска да съм му куче???

Satanas_daughter
12-30-2004, 20:21
az si te vzimam za kuche vinagi sum iskala kuche ama si te vziamam samo ako si cheren zloben doberman

Bolid1
12-30-2004, 21:55

E tova ve4e e trydno! Tyka edno normalno mom4e ne se namira da mi stane gadje puk kotarak! E ni6to nali kotkite sa nai-dobrite priatelki na jenite taka 4e dokato ti si s men niamam problem da ostana stara moma! :lol:
Emi i bez kotarak she mina ;] shti buda friend (govoreshta kotka :P~) mqyYy... :lol:

Napu6en-Buhal
01-01-2005, 02:32
are fe mene nqma li da me zeme nqkoi ? stavam za brat s umstveni uvrejdaniq i 4esti psihi4ni otkloneniq :lol:

Eliiiiiiiiii sexsito
01-01-2005, 10:05
are fe mene nqma li da me zeme nqkoi ? stavam za brat s umstveni uvrejdaniq i 4esti psihi4ni otkloneniq :lol:
iska6 li da si mibrat
ve4e mai si imam 3 bratia i nikolko sestri :lol: :lol:

amy lee
01-01-2005, 17:24
iska6 li da si mibrat
ve4e mai si imam 3 bratia i nikolko sestri :lol: :lol:ima6e.ama po4nahme vsi4ko otna4alo 6toto stana mnogo oburkano

DeaTHroW-ReC_F
01-01-2005, 19:14
аа съжелявам много....че още не съм ама забраих къв беше сайта..... дет моа да качвам..ше ме светнете ли? плсс

artbaby
01-02-2005, 11:16
emi poneje amy lee PAK me pozabravi ..... az osven da vzema brat i za muj :roll:

tedo_davis
01-02-2005, 15:39
Emi az sam dete na otka4eno semeistvo no vse oshte sym ergen:)Tyrsq drugata polovinka na syrceto mi.

fucker
01-02-2005, 15:50
Ехехееее палавници.Тва тука да не е "Дързост и Красота" бе.Секи да има роднински връзки с всеки.Блаааа.Аре аз съм 3ти братовчед на вуйчото на сестрата по майчинска линия на кума на Хосе Мигел от серияла "101 далматинци еволюирали в горили".Тамън в миналия епизод се разбра че детето което Анджела е заченала от Хоан Карлос може и да не е от него а от 3тия брат на братовчеда Лари и че Освалдо Риос ще играе новия брат сиямски близнак на Марин-Тервел.
Какво ще се случи от тук нататък?
Ще намери ли Рич лек за своята диария?
Ще успее ли най-после да преброй свойте съпрузи Дулсинея?
Ще се разкрие ли любовната загадка между Дейвид и Мария-Луиза?
Ще разбере ли Сестрата на Силвия че съпругат и крие два тампона за уши в нейните обувки за латино партита?
Ще успее ли Себастиян да разбере защо майката на Десперанта отказва да осинови Касандра?
Всичко това ще разберете в миналия епизод на сериала "Проблемация с гугудките"

Bolid1
01-02-2005, 16:03
Tcc, abe tuka edin kotarak li nqma...Mujkite individi sa na iz4ezvane... :lol:

Satanas_daughter
01-02-2005, 18:54
Ехехееее палавници.Тва тука да не е "Дързост и Красота" бе.Секи да има роднински връзки с всеки.Блаааа.Аре аз съм 3ти братовчед на вуйчото на сестрата по майчинска линия на кума на Хосе Мигел от серияла "101 далматинци еволюирали в горили".Тамън в миналия епизод се разбра че детето което Анджела е заченала от Хоан Карлос може и да не е от него а от 3тия брат на братовчеда Лари и че Освалдо Риос ще играе новия брат сиямски близнак на Марин-Тервел.
Какво ще се случи от тук нататък?
Ще намери ли Рич лек за своята диария?
Ще успее ли най-после да преброй свойте съпрузи Дулсинея?
Ще се разкрие ли любовната загадка между Дейвид и Мария-Луиза?
Ще разбере ли Сестрата на Силвия че съпругат и крие два тампона за уши в нейните обувки за латино партита?
Ще успее ли Себастиян да разбере защо майката на Десперанта отказва да осинови Касандра?
Всичко това ще разберете в миналия епизод на сериала "Проблемация с гугудките"

hahahaha e gati fantaziata,sam li si go sachini?

BlinDBoY
01-02-2005, 20:41
Аз доколкото знам съм мъж...на две лизбийки!

Satanas_daughter
01-02-2005, 20:57

hahahaha znachi si mi bashta

BlinDBoY
01-02-2005, 21:05

hahahaha znachi si mi bashtaХахах ти пък от къде се появи не си спомням да съм те правил ... :twisted:

Bolid1
01-02-2005, 22:53

hahahaha znachi si mi bashtaХахах ти пък от къде се появи не си спомням да съм те правил ... :twisted:
Mi te ne q li napraviha dvete maiki?

BlinDBoY
01-03-2005, 01:26

Mi te ne q li napraviha dvete maiki?Е да те може да са го направили ама...аз дадох ...онова от което бебето става сеш се нали?! :wink:

tedo_davis
01-03-2005, 09:47
Аз доколкото знам съм мъж...на две лизбийки! a az kvo da kaja 4e sam dete na otka4eno semeistvo i sym sin na lesbiisko semeistvo?Neznam kak sa me pravili :} moje IN-Vitro ;]
a moje bi sam osinoven :cry: tova shte razbie krehkata mi dusha :cry:

Eliiiiiiiiii sexsito
01-03-2005, 14:42

e ti nali si maikata-Satanas Daunger :shock:

Eliiiiiiiiii sexsito
01-03-2005, 14:45
taka i taka si4ko se obarka,samo znam 4e si imah 2-ma bratia,niakolko sestrri i BlinD^Boy mi be6e gadge :oops: :P :lol: :lol:

Satanas_daughter
01-03-2005, 18:49

e ti nali si maikata-Satanas Daunger :shock:

eNigMaTic^
01-03-2005, 20:44
аз аВеР4еТо
Мъжа ми е - Лун ( Лунатрик )
детето ми е - Ричи
, а сестричката ми е ГеРиТо :wink:

така..само че ако искаме.... да е единно родословното дърво..сяко семейство...трябва да има връзка с другото..довечера ше сложа линк...така де,ако искаш..избери си с някой да си свързана по някъв начин..да сме задръжно семейство :wink: пак повтарям ако искаш...не те задължавам;))
а amy lee ако братовчедка ти е tasty^girl... то трябва да ми е сестра.. защото аз съм щерка на мърдърдол.... а тя ти е леля...аз няам нищо против..да ми е сестра ама тя ако иска де;)
Ок ама ще си по-голямата :P

tedo_davis
01-04-2005, 14:44
Izdirvam si Jeni4ka ... :P Ima li tuk nqkade?

hahavteen
01-04-2005, 14:49
emi az sum svobodna ma ne znam na kolko is.. :roll:

tedo_davis
01-05-2005, 08:30
emi az sum svobodna ma ne znam na kolko is.. :roll:
na 16 sym ( pone do 3-ti avgust 2005 godina )
a ti ?:}

zElEnA^mAsLiNkA
01-05-2005, 08:40
IIIi Mene my zabraihti ! Az sirak bez bratq i sestri li 6te sym ?? :cry:
Na 14 sym i si tyrsq si4ku :p

tedo_davis
01-05-2005, 08:42
ve4e sam golqm ... predlagam ti da se ojenish za men :P
vji mi pic-a ako se oplashish :} kaji Ne ;P
<============
<============
<============

hahavteen
01-05-2005, 18:00
<============
<============
<============

Lele az o6te ne sum otgovorila ti ve4e predlaga6 na drygi! Takova neviarno gadje ne 6ta! :evil: :lol: Na 15 sum! :wink:

Satanas_daughter
01-05-2005, 18:28
<============
<============
<============

Lele az o6te ne sum otgovorila ti ve4e predlaga6 na drygi! Takova neviarno gadje ne 6ta! :evil: :lol: Na 15 sum! :wink:

hahaha tamun iskah da se vzema slunchice za niakva i eto shte mi stane..oh kak se vikashe sia tva na bulgarski...a da mai beshe snaha shtoto sum mu sestra

hahavteen
01-05-2005, 18:43
hahaha tamun iskah da se vzema slunchice za niakva i eto shte mi stane..oh kak se vikashe sia tva na bulgarski...a da mai beshe snaha shtoto sum mu sestra

I az sum zabravila dymata ma znam kakvo iska6 da kaje6! :wink: Btw az ve4e sum ti niakakva i to ne kakva da e a du6teria! :shock:

Satanas_daughter
01-05-2005, 18:47

I az sum zabravila dymata ma znam kakvo iska6 da kaje6! :wink: Btw az ve4e sum ti niakakva i to ne kakva da e a du6teria! :shock:
ama kak taka ne mojesh da si mi dushteria i da se jenish za brat mi togava
aloooo tedo_davis da prestanesh s perveziite i da ostavish dete mi da spokoistvie

Bolid1
01-05-2005, 18:59
Aidee tursq si vtoriq stopanin... demeka na slun4ice muja(det oshte go nqma) nqma li kandidati :lol:

Satanas_daughter
01-05-2005, 19:01
Aidee tursq si vtoriq stopanin... demeka na slun4ice muja(det oshte go nqma) nqma li kandidati :lol:
mi slunchice mi e dushteria a puk az si imam kuche ako smiatash che shte se ponasiash s kuche dobre

Bolid1
01-05-2005, 19:03
mi slunchice mi e dushteria a puk az si imam kuche ako smiatash che shte se ponasiash s kuche dobre
Mi zavisi kakvo e ku4eto, ako to me ponasq.... :roll:

hahavteen
01-05-2005, 19:04

aloooo tedo_davis da prestanesh s perveziite i da ostavish dete mi da spokoistvie

Ama az niznaeh 4e ti e brat kato my predlojih! :shock: Dobre 4e ne sum priela 4e 6te6e da stane ebasi skandala :shock:

tedo_davis
01-06-2005, 07:42

tova otkaz li e :( gorkiq az shte zapla4aaaaaaaaaaa :cry:

Ama az niznaeh 4e ti e brat kato my predlojih! :shock: Dobre 4e ne sum priela 4e 6te6e da stane ebasi skandala :shock: