PDA

View Full Version : Вие бихте ли простили,бихте ли забравили...

ПоМоГнЕтЕ Ми
12-17-2004, 13:35
Историята е следната: С приятеля ми (Стефан) бяхме заедно точно 25 месеца.Връзката ни беше най-хубавото нещо в живота ми,защото за пръв път бях влюбена истински.Всичко беше идеално.Разбира се,имали сме проблеми и недоразумения,но нищо сериозно.Стефан е причината за щастието ми през последните 2 години.Мислех,че съм открила човек,който не би ме наранил по никакъв начин,човек,на когото мога да имам пълно доверие.Човек,който да ми дава всичко от което се нуждая - да ме разбира,да ме подкрепя,да ме обича...Така и беше наистина.Аз направо не вярвах,че всичко това е истина и ми се случва.
Със Стефи се познаваме от както се помня.Той и братовчед ми (Александър) са най-добри приятели и са заедно от 1-ви клас (сега са 12-ти,а аз 11-ти).Имаме обща компания и не знам как,но между мен и Стефан в един момент пламна пожар,който и двамата не можехме да си обясним.Може би това беше нормалното развитие на нещата,защото се познаваме добре и двамата осъзнахме,че едва ли не сме родени един за друг.Благодарение на него изживях най-прекрасните си и романтични моменти.Той беше до мен винаги когато се нуждаех от приятелско рамо.Изпитах толкова силни и изпепеляващи чувства,които ми бяха непознати до този момент.Чувствах,че съм открила ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ И ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ,но...преди 3 седмици братовчед ми и приятеля ми бяха на екскурзия с класа си за петък и събота.Откакто се върнаха,Стефан беше различен.Държеше се особено,опитваше се да ме избягва,дори не смееше да ме погледне в очите...Аз не знаех какво става.Така беше една седмица.На следващия петък бяхме в една дискотека и там едно момиче от класа му го гледаше доста предизвикателно,а мен някак си...не знам,като че ли се опитваше да ми намекне нещо.За пореден път попитах Стефи какво има,а той ми каза,че си тръгва и ме остави с Алекс.И ние с братовчед ми си тръгнахме и вървяхме след него.Молех Алекс да ми каже какво се е случило,защото сърцето ми вече усещаше задаващия се ураган и...тогава той ми каза,че Стефан на тази екскурзия ми изневерил с това момиче от класа им.В първия момент не повярвах.Не съм очаквала такова нещо от човека,с който прекарах 2 години от живота си мислкейки,че го познавам достатъчно добре.
Изтичах,настигнах приятеля си и просто го попитах - "Това истина ли е?".А той...просто наведе глава и каза точно това - "Съжалявам.Прости ми." ... В този момент имах чувството,че целият ми свят рухва,че толкова време съм живяла в заблуда,че любовта е някаква фантасмагория,че никога не ме е обичал,че всичко между нас е лъжа...
Но това беше в този пристъп на болка,ярост и гняв.Чувствата ни бяха нещо наистина вълшебно и знам,че той никога не е преставал да ме обича.Аз също го обичам.Ама...от онази ужасна,кошмарна вечер вече не сме заедно,защото аз съвсем категорично му заявих,че се раздляме и че не искам да го виждам никога вече.Той всеки ден се опитваше да се свърже с мен,но аз го избягвах.Ако случайно го срещнех някъде заедно с братовчед ми бягах на другия тротоар.Вчера Александър говори сериозно с мен и ме помоли поне да изслушам Стефан,защото той искал да ми каже много неща.Събрах сили и смелост и се срещнах с него.Не знаех как да се държа нито какво да му кажа.Половин час и двамата мълчахме на една пейка в парка.Виждах,че му е трудно да говори.В очите му се четеше болка.Това ме измъчваше адски много.Аз не съм спряла дори за миг да го обичам и да мисля за него.Приех постъпката му като предателство.Толкова боли,когато човека,на който държиш най-много предаде доверието ти...Не знаех как да постъпя.Все още не знам,за това се обръщам към вас.
И...в крайна сметка,той ми обясни,че не знае как се е случило това между него и съученичката му,че няма никакви чувства към нея и че никога не е имал.Извини ми се,помоли ме за прошка,а аз...аз мълчах и точно в този момент си представях как е докосвал,как е целувал и прегръщал НЕЯ,а не мен.Как ей така за един миг е загърбил отношенията си с мен.А от друга страна си спомних всичко красиво,което изживях с него,всичката онази топлина и любов,които получавах 2 години.Попитах го защо не ми каза веднага след като си дойде какво се е случило,а той ми отговори,че се е страхувал да не ме загуби завинаги,защото когато преди сме си говорели за изневери и такива неща и двамата сме си казвали,че едва ли бихме могли да си простим такова предателство към нашата любов,към нашия си свят.
Знаете ли,аз вече му простих.Но...не знам дали бих могла да забравя.Страх ме е,че ако опитаме отново да бъдем заедно само ще огорча и него и себе си,защото постоянно ще си спомням за случилото се.Не знам дали ще мога да му имам същото доверие.А за нищо на света не искам да го наранявам.Толкова се измъчвам.Не мога да си обясня защо ми дойде всичко това до главата.Защо най-важното момче за мен ме нарани така?КАКВО ДА ПРАВЯ?
МОЛЯ ВИ,ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ !!!
ЗАНМ,ЧЕ РАЗКАЗА МИ СТАНА ПРЕКАЛЕНО ДЪЛЪГ,НО НАИСТИНА СЕ ОПИТАХ ДА БЪДА МАКСИМАЛНО КРАТКА.
Нуждая се спешно от помощта ви !

12-17-2004, 13:52
Ami...lo6o se e polu4ilo.No ot tova koeto si napisala ostavam s vpe4atlenieto,4e s priqtelq ti naistina se obi4ate.togava trqbva da napravi6 vsi4ko vyzmojno da bydete zaedno.Hora sme i na vseki moje da se slu4i da sgre6i.Rzbiram bolkata ti,no sym sigyren,4e i priqtelq ti mnogo se izmy4va kato znae kakvo ti e pri4inil.Ako se razdelite naistina okon4atelno moje da izpusne6 lubovta na jivota si.Pomisli si dobre.No ako misli6,4e 6te vi e po-dobre razdeleni nedei da se nasilva6 i zapazi hubavite spomeni ot tazi vryzka.

СребристоСияние
12-17-2004, 14:02
o miloto ti:(( mislq 4e si stradala dostata4no! varni se pri nego i opitai vsi4ko da e kakto predi! znam 4e e trudno no opitai! to e za tvoeto 6tastie!

ycMuBkaTa
12-17-2004, 14:23
ако ти отговоря от моя страна аз никога не бих простила изневяра, но явно с приятеля ти наистина се обичате и то много затова няма смисъл да мъчиш нито него нито себе си бъдете заедно, но си имай едно наум от разказа ти съдя че той определено е гузен т.е. пука му за теб и съжалява тогава по-добре му прости :lol:

Absconding
12-17-2004, 14:36
o miloto ti:(( mislq 4e si stradala dostata4no! varni se pri nego i opitai vsi4ko da e kakto predi! znam 4e e trudno no opitai! to e za tvoeto 6tastie!

i moito mnenie e takova

TSecret
12-17-2004, 15:04
iskreno te molq da mi kaje6 kak se kazva6 i ot koi grad si...taka 6te mi pomogne6 mn za6toto istoriqta ti me potrese-isklu4itelno poznata mi...molqte kaji kak se kazva6 i ot kade si?

Eternal^^
12-17-2004, 16:42
ami az li4no si mislq 4e si napravilo mnogo dobre kogato si mu prostila...vse pak HORA SME , PRAVIM GRE6KI !
Kakto kazvat doverieto se gradi mnogo trudno i ruhva sa otricatelno vreme, mislq 4i otnovo moje6 da mu vqrva6 bezrezervno..vse pak ako se povtori ne bi trqbvalo da mu dava6 vtori 6ans...

miskin
12-17-2004, 17:11
Виж мила, човек се учи от грешките си, а една грешка става такава, когато се повтори. Мисля, че Стефан в момента е толкова отчаян и наплашен, че никога няма да направи отново това. Не те познавам и нямам представа дали с времето ще забравиш или ще се мъчиш по малко всеки ден и ще се питаш "защо". Честно казано, аз бих простила една изневяра, един единствен път дори на бъдещия ми съпруг. Помисли добре и прецени кое е по-важно и кое тежи повече- неговата изнявяра или вашата любов и общите ви спомени през тези 2 години.

ПоМоГнЕтЕ Ми
12-17-2004, 17:48
iskreno te molq da mi kaje6 kak se kazva6 i ot koi grad si...taka 6te mi pomogne6 mn za6toto istoriqta ti me potrese-isklu4itelno poznata mi...molqte kaji kak se kazva6 i ot kade si?
Казвам се Мария,ама няма да ти кажа от кой град съм.Едва ли ме познаваш.Ако беше така сигурно щеше да се сетиш за Стефан и за Александър.Може историята ми да ти напомня за някого и за нещо,ама...100% съм сигурна,че не мога да ти помогна.
Благодаря на всички за мненията.Преди 10 мин се прибрах от кино и бях с братовчед ми и Стефи,но не сме си говорили за нас.Още не знам кое е най-правилното решение.Просто гледахме филм и...аз се прибрах.Не исках да говоря с него,защото нямам ясен отговор.Вече 3 седмици минаха,ама...Толкова ми е объркано.Наистина не знам как да постъпя.Днес като че ли изобщо не се познавахме.Може би аз съм виновна за това,защото се държа резервирано и дистанцирано.И като че ли го правя нарочно.Знам,че постъпвам лошо и не е честно,но...трябва по някакъв начин да освободя това напрежение.Всички ме съветвате да забравя и да продължа връзката си с него,но не е толкова лесно въпреки,че го обичам.Вече казах,че се страхувам да не го нараня,а днес точно това правех и то умишлено.Правя го,но се измъчвам,че го паравя и ме е яд на себе си.В същото време искам да прегърна Стефи и да му кажа,че го обичам повече от всико.Обаче нещо ми пречи.Спира ме и...не мога.Лелеееее....чувствам се толкова ужасно.Постъпвам като някоя егоистична и злопаметна лигла,която си играе с чувствата на хората.Как да се преборя с тази бариера,която изразява безразличие и студенина?Сякаш сама си забранявам да забравя за случилото се.Боли ме от всичко което правя или не правя.Изобщо...даже въобще не знам какво правя.Не мога да позная себе си.Не мога да се контролирам.Искам да мога поне за няколко часа да престана да мисля за Стефан,за връзката ни,за чувствата,за любовта,за изневярата му,за болката,за разочорованието,за тъжния му поглед... ЗА ВСИЧКО.На моменти ми идва да викам,да крещя,да дивея...на моменти искам да замръзна,да не мога да дишам,да не мисля,да не чувствам...Искам да преживея всичко това и то да остане в миналото.Искам от паметта и от главата ми да се изтрият всички картинки ,които разкриват пред мен секса между моя приятел и неговата съученика.Боли....Аз май съм мазохистка.Не мога да спра да си го представям,не мога да спра да плача,не мога да спра да ГО ОБИЧАМ...
ПОМОГНЕТЕ МИ !!!!!!!!!!!!!!!

{}Slanchiceto{}
12-17-2004, 17:52
Мила,аз мисля,че твоя приятел много те обича.И ти трябва да му простиш.Не ти каза,че си му простила,но трябва да се съберете.ти го обичаш,а човек обича ли може да прости и да забрави всичко.На мен са ми изневерявали и аз съм прощавала,нито един път не се е повтаряло.Мисля,че трябва да му дадеш втори шанс.Не бива да погубвате любовта си.Тя е толкова красива.трябва да помниш,че хората грешат.А ако му простиш и когато сте заедно започнеш да мислиш за другата,започни да си спомняш за всички шрекрасни моменти,които сте изживяли заедно.
Отново доста объркано мнение изказах.Но идеята ми е,че трябва да СЕ СЪБЕРЕТЕ :!: той може да е любовта на живота ти.Пожелавам ти много успех на теб и на приятля ти :D

ПоМоГнЕтЕ Ми
12-17-2004, 18:00
Виж мила, човек се учи от грешките си, а една грешка става такава, когато се повтори. Мисля, че Стефан в момента е толкова отчаян и наплашен, че никога няма да направи отново това. Не те познавам и нямам представа дали с времето ще забравиш или ще се мъчиш по малко всеки ден и ще се питаш "защо". Честно казано, аз бих простила една изневяра, един единствен път дори на бъдещия ми съпруг. Помисли добре и прецени кое е по-важно и кое тежи повече- неговата изнявяра или вашата любов и общите ви спомени през тези 2 години.
Написала си мнението си докато аз писах това преди малко.
Като прочетох думите ти...особено последното изречение...направо настръснах.Благодаря Ти ! Любовта ни е най-истинското и невероятно нещо,което може да ми се случи.Знаеш ли,олекна ми.Ейййййй...чувствам се по-добре само след 2 мин. miskin,благодаря за просветлението.Вдъхна ми огромна надежда.Толкова е странно.И аз не те познавам,а ти с мнението си ми отвори очите.Още сега ще звънна на Стефан за да се видим.Всъщност знам къде са в момента с братовчед ми.Наистина и представа си нямаш колко съм ти благодарна.Спести ми много часове на болка,въпроси и догатки.Сигурна съм,че с времето ще успея да забравя напълно за тази изневяра.Не искам вече да мисля за нея,защото много се натъжавам.
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ !

ПоМоГнЕтЕ Ми
12-17-2004, 18:03
Мила,аз мисля,че твоя приятел много те обича.И ти трябва да му простиш.Не ти каза,че си му простила,но трябва да се съберете.ти го обичаш,а човек обича ли може да прости и да забрави всичко.На мен са ми изневерявали и аз съм прощавала,нито един път не се е повтаряло.Мисля,че трябва да му дадеш втори шанс.Не бива да погубвате любовта си.Тя е толкова красива.трябва да помниш,че хората грешат.А ако му простиш и когато сте заедно започнеш да мислиш за другата,започни да си спомняш за всички шрекрасни моменти,които сте изживяли заедно.
Отново доста объркано мнение изказах.Но идеята ми е,че трябва да СЕ СЪБЕРЕТЕ :!: той може да е любовта на живота ти.Пожелавам ти много успех на теб и на приятля ти :D
{}Slanchiceto{} благодаря ти и на теб ! Хора,ОБИЧАМ ВИ !

{}Slanchiceto{}
12-17-2004, 18:06
{}Slanchiceto{} благодаря ти и на теб ! Хора,ОБИЧАМ ВИ !
НЯМА ЗАЩО :!: Ние сме тук за да си помагаме както можем.Пиши какво е станало ако искаш,за да знаем дали сме поомогнали :wink: Чао и СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ :D

ПоМоГнЕтЕ Ми
12-18-2004, 08:01
НЯМА ЗАЩО :!: Ние сме тук за да си помагаме както можем.Пиши какво е станало ако искаш,за да знаем дали сме поомогнали :wink: Чао и СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СЕ СЪБЕРЕТЕ :D
Наистина много ми помогнахте.Снощи се видях със Стефан и всичко си дойде на мястото.Сдобрихме се,поговорихме си, изяснихме си някои неща и аз ще дам всичко от себе си за да забравя.Ако не бяхте вие може би още щях да се чудя какво да правя и да си задавам хиляди въпроси,на които нямам отговор.Все още не знам защо се случи това.Но...може би е за добро и ще направи връзката ни още по-здрава и силна.Не знам как да ви се отблагодаря.Снощи се почувствах много щастлива.Просто ми падна камък от сърцето.Ако се бях отдала на болката и на разочорованието щях да направя голяма грешка.Знам,че приятеля ми ме обича и докато живея с това усещане ще се старая да го направя безкрайно щастлив,защото той наистина е най-прекрасния човек,който познавам.Осъзнах го за пореден път.Сега ще се наслаждавам на любовта ни и...още веднъж БЛАГОДАРЯ !

Bubanata
04-08-2006, 19:47
Ami...lo6o se e polu4ilo.No ot tova koeto si napisala ostavam s vpe4atlenieto,4e s priqtelq ti naistina se obi4ate.togava trqbva da napravi6 vsi4ko vyzmojno da bydete zaedno.Hora sme i na vseki moje da se slu4i da sgre6i.Rzbiram bolkata ti,no sym sigyren,4e i priqtelq ti mnogo se izmy4va kato znae kakvo ti e pri4inil.Ako se razdelite naistina okon4atelno moje da izpusne6 lubovta na jivota si.Pomisli si dobre.No ako misli6,4e 6te vi e po-dobre razdeleni nedei da se nasilva6 i zapazi hubavite spomeni ot tazi vryzka.

someone`
04-08-2006, 21:39
iskam samo da ti kaja 4e toi v momenta se 4uvstva stra6no oburkan i ne e absolutno siguren dali ti vse oshte go obi4a6 i zatova nai nakraq shte bude obezkurajen da govori s tebe ..zatova otidi pri nego i mu kaji 4e mu prostava6 i 4e go obi4a6

someone`
04-08-2006, 21:40
ne go li napravish toi nikoga nqma da bude siguren

IdontGiveaFuck
04-08-2006, 21:41
Вие хубаво си давайте съвети,но темата е от 2004...

ProstoAz
04-08-2006, 22:00
Вие хубаво си давайте съвети,но темата е от 2004...

...и поради същата причина ще бъде заключена! :wink: