View Full Version : sex-a i novata godina...
Ta mislite li da pravite sex na NG... ? \Ako da - za6to i ako ne - pak za6to\
Ta mislite li da pravite sex na NG... ? \Ako da - za6to i ako ne - pak za6to\
Бих обикновенно по тва време винаги се случва щото се натряскаш и не знаеш кво правиш, пък и идва 2005 :wink:
one_touch
12-28-2004, 14:22
Mi na men mi se iska :oops: ama priqtelq mi ne6to ne e navit. :?
Mi na men mi se iska :oops: ama priqtelq mi ne6to ne e navit. :?
Сигурно е гадно :cry: Но намери си друг които иска
Тия неща не се планират :roll:
A za6to ne iska, pone nqkva pri4ina ne ti li e dal ?
A za6to ne iska, pone nqkva pri4ina ne ti li e dal ?
Според мен и изневерява :roll:
napylno e vyzmojno - pri edinstveniq drug slu4ai kogato 4uh, 4e na mom4e ne mu se prave6e sex, izneverqva6e... Ama vse pak moje da ima nqkva osnovatelna pri4ina...
миии аз сигурно ще правя, ама на 31-ви и на 1-ви...през един ден все :lol:
миии аз сигурно ще правя, ама на 31-ви и на 1-ви...през един ден все :lol:
Е тва е решение :lol:
С кой ли ше го права тоя секс...сигурно с мама..или тате...ахаха сетих се..с батко беее :(
С кой ли ше го права тоя секс...сигурно с мама..или тате...ахаха сетих се..с батко беее :(
нямаш ли си приятелка :cry: гадно
playful_girlll
12-28-2004, 15:29
gadjeto mi ne si e v BG i tazi godina 6te propusna...ne bih mu izneverila
Ако се напиеш сичко стаа, така че никога не казвай никога :wink:
Confusion
12-28-2004, 15:48
Ако се напиеш сичко стаа, така че никога не казвай никога :wink:
Хахаха точно, точно. Като се напиеш ни за гаджето ще се сетиш ни за нищо :)
Anonimno
12-28-2004, 16:12
Em ako mi se otdade vyzmojnost bih go naprail.Samo se nadqvam da ne sy tvyrde piqn che da ne pravq nekakvi gluposti samo tva e opasnosta za tva ako ima chelyn nqma da piq mnogo ako nqma shte piq poveche .Kakto zaete alkohola prechi na sexa taka che izberete koe da sprete 8)
LiL_Juliete
12-28-2004, 16:37
emi lichno az bih se cuknala s muja si :) shtoto se pak idva nova godina i da mi vurvi cqla godina taka det sa vika po VODA :))) po moite sokcheta i negovite xuuxuxuxx ai gl i ti da proash ! :)
ami to togafa si4kite mn sme se natrqskali... i da ti kaga vazmognosta da go napraim gi pravim ... neam si girlfriend :) ma tfa ne zna4i 4e 6 stoq na suho :)
mi predpo4itam da se pozabavlqvam s priqteli, ot kolkoto da go pravq s gadjeto mi n anova godina, i purvi qnuari e den, togava pak stava :lol: :lol: :lol:
BABY_SEXY_GIRL
12-28-2004, 21:46
Ne, za6toto 6te sam bez priqtelq si :roll:
DiEsEl_GiRl4eTo
12-28-2004, 22:09
E bash pyk na vryh 31vi...leko me symnqva...
Bez Sex taq novata godina :cry:
SANDRETO
12-29-2004, 09:55
e to e prosto poveche ot qsno che sichki pravqt sex na NG,taka che aide uspeh i kasmet an vsichki prez Novata Godina i qko sex :wink: 8)
Josefinne
12-29-2004, 09:58
Хъх...Ами аз да. не че го планирам, но с гаджето ще си правим парти за двама у тях и няма да има никой освен нас и яденето и колата у тях и...съмнявам се, че няма да ни дойде настроение за това ... :D
Eternal^^
12-29-2004, 10:05
aneD]Bez Sex taq novata godina :cry:
mhm , imenno, i az kat tebi
Аз мисля да се повъргалям с гаджето в новогодишната нощ :)
SANDRETO
12-29-2004, 12:15
na Josephinne plana e nai-qk spored men :!: :wink: samo dvamataaa i na NG i qko alkohol ole maikaaa,zavijdam viii!!! :wink: 8) aide i veselo izkarvane
Хъх...Ами аз да. не че го планирам, но с гаджето ще си правим парти за двама у тях и няма да има никой освен нас и яденето и колата у тях и...съмнявам се, че няма да ни дойде настроение за това ... :D
Много добра идея :) Браво!
Ami ako uspeq da ne se napiq ... mnogo qsno 4e 6te praq sex :oops: :twisted: ama ... abe 6te vidim i posle 6te vi kaja :lol: :lol:
ami pri men se o4ertava da ima sex ama 6te mi e za parvi pat tai 4e hora stiskaite palciiiii pls
И аз не бих отказала един новогодишен секс , но ще видя какво ще направим сприятеля ми :wink:
Mushroom
12-31-2004, 07:06
Плана е следния: Към 18-19 на 31 с приятелката сме в нас до към 22,след това се събираме с компанията в един апартамент,а към 2 на 01 се прибираме с приятелката ми пак в нас...:) Мисля.че е ясно какво правим,докато сме в нас :)
abe s udovolstvie 6a praa sex na ng oba4e 6a praznuvame po ulicite i 6a sme golqma kompaniq i mislq 4e nito na men nito na gadjeto mi 6a mu se prai sex na minusovi temperaturi nqkade po ulicite aaxaxaxaxxaxaxaxa...puk znae li 4ovek... :)
Ако някое момиче ми пусне няма да откажа естествено :lol:
Квото стане, стане. Разбирасе аз съм потготвил много добре, ако ще става така ;)))
LiNkiN4eTo
12-31-2004, 13:58
ami az nqma da praq 6toto moq 4ovek 6te e na kupon , a az - nE :?
Sunny Girl
12-31-2004, 15:25
idva vsichko ot samosebe si neznaesh koga shte pravish sex i koga ne :?
IFeelPretty
12-31-2004, 15:26
Vinagi taka stava 4e na koleda i nova god vse ostavam sam,nema sex za men! :( hehe
honey_reflection
12-31-2004, 18:57
ne
:arrow: za6toto nqma s koi... i taka!
И аз се разминах с новогодишния секс и то по няколко причини :arrow: нямам си приятел, нямаше никой подходящ, нямах желание, а на всичко отгоре бях и на червено.... :oops:
Ама може пък следващата година да пробвам, ако се отдаде възможност де, ако не здраве да е... :D
При мен пък се получи супер новогодишния секс. Към 4 се прибрахме с приятелката ми от купона и доста време правихме все хубави неща. Мисля че това е доста добър начин да започнеш новата година :D :D
sweety_iv4e
01-01-2005, 21:36
niamah namerenie da go pravia na nova godina vapreki 4e iskah (prosto niamashe to4no s kogo) .Samo edno mom4e na koeto mn darja kato priatel beshe pri nas na nova god. i toi nesto mu beshe gadno mn gadno stoot mn mu se praeshe sex pak niamashe s koi.I toi zapo4na uj na bazik s mene da govori za tva, no i na mene mn mi se praeshe .I v kraAINA smetka go napraehme za koeto izobsto ne me e iad sega .I se nadiavam da ne e za lo6o .ama nie se razbrahme de tai 4e niama da ima problemi :)) tai 4e hora iako sex na nova godinaaaa
mimkata_kaulitz
11-08-2006, 17:19
Ами аз на нова година го правих с моят приятел в Банско и беше много приятно
No|Problem
11-08-2006, 17:58
kakto ti varvi na nova godina tai shte ti vurvi i cqlata godina tai che
DA :-D
krem4et0
11-09-2006, 07:30
Сигурно няма да правя-при всички положения ще сме в компания или с нащте и няма как. но нищо-секс мога да правя всеки друг ден!
Drunk In My Desire
11-09-2006, 07:32
Бих, и още как. :Р
Миналата нова година имах възможност, пък и избор, обаче не си падам по изпълнения за една нощ, още по-малко когато става въпрос за първия ми път. Таака че, нищо не правих (:
Иначе тази супер уникално хипер много искам <3
Въобще, зарежете самия секс; идеята, че си с човека, който обичаш точно на нова година, посрещате я заедно и всичко останало. Близостта, интимността.. уа, размечтах се (:
BLaCk_LaDY_
11-09-2006, 09:02
pri men e tradiciq :smt016
не мога да го дигна на нова година обикновено, едва ме дигат да чуеме речта на президента и пак падам под масата :lol:
NicknameANdPasswORd
11-09-2006, 12:08
хахахахха :Д .... ми факторите са 3
1-во човек ... с който да го направиш (и жена де)
2-ро място ... смисал неможе ей така да се изпонаебете пред сички хора
3-то .... Зависи от настроението алкохола ... и това дали искаш да си правиш купон-а или да правите секс ... а защо не й 2-те ..
:)
лично при мен ... ако мога да се добера до приятелката ми или тя да е с мен на нова година ... :)))))))))))) Кой знае какво би се случило ...
ако не ... СТудентски град ... какво да говоря ;) все ще се намери мАтриал :Д :-({|=
Защо, какво ще се случи на Нова Година, че точно тогава трябва да правя секс?
Ще настъпи Новата година, ще влезем официално в ЕС, хиляди светлини ще осеят страната, за да покажат хората колко се радваме, че ставаме част от европейската общност. Ще има романтика колкото си искаш - това малки поводи ли ти се виждат? :-({|= :mrgreen: :smt017
Никога не ми се е случвало да планирам кога да правя секс. не зная дали на тази нова година ще го правя, но преди 2-3 години го направих малко след 00.00 и така ми тръгна цялата година http://www.gifpark.ru/Gifs/PEOPLE/M_W/kama.gif
Тия неща не се планират :roll: кратко ,ясно и пълно
Drunk In My Desire
11-09-2006, 20:51
Тия неща не се планират :roll: кратко ,ясно и пълно
Никой не те кара да планираш, идеята е дали би искал и дали би го направил ако имаш възможност. -.-
krem4et0
11-10-2006, 10:52
Ще настъпи Новата година, ще влезем официално в ЕС, хиляди светлини ще осеят страната, за да покажат хората колко се радваме, че ставаме част от европейската общност. Ще има романтика колкото си искаш - това малки поводи ли ти се виждат? :-({|= :mrgreen: :smt017
Е,това значи че тези мероприятия не бива да се изпускат. Не вижадм смисълът да се затворим с гаджето в 1 стая,докато светът посеща 2007г. по-добре 1 път на 31-ви и 1 път на 1-ви.но на връх Нова година-не мисля!
Е,това значи че тези мероприятия не бива да се изпускат. Не вижадм смисълът да се затворим с гаджето в 1 стая,докато светът посеща 2007г. по-добре 1 път на 31-ви и 1 път на 1-ви.но на връх Нова година-не мисля!
То който трябваше разбра за какво по-точно говоря. :-({|=
panterata
11-10-2006, 23:23
sex-a si e ne6to spontanno nqma da mislq za edin mesec napred dali 6te praq sex na nqkoq si data :) xaxax prez denq moje ili ve4erta mn kasno noo to4no navrah nova god ne mislq 4e 6te se zavra v edna staq s nqkoi 6te predpo4itam da si kuponqsvam s kompaniqta :)