View Full Version : kajete mi za6to stava taka
Anonimka{P}
12-29-2004, 21:35
na4i moq problem moje da vi se stori malko tapi4ak ama za mene e golqm.na4i: ot dosta vreme haresvam 1 mom4e no mejdu nas ne se polu4ava.doskoro i az ne znaeh za6to no razbrah 4e problema e 4e ne me privli4a seksualno.mnogo mi e priqtno v kompaniqta mu. prakarvam si super kato sam s nego....kato 4e li ne6to lispva i ne6toto e to4no tova.lo6oto e 4e zaradi nego ne moga da si haresam nikoe dr mom4e,t.e. absolutno nikoi ne me privli4a seksualno i naprao sam se ot4aqla... kajete mi kakvo da pravq? plssssss mersi predvaritelno
emi macka purvo taq tema ne e za tuk no ni6to 6e se opitam da ti pomogna
sq 6om e taka zaebava6 kompaniqta na toq vuprosniq tip i si haresva6 nqkoi dr ni6to 4e ne te privli4a sexualno posle moje da stane dr :wink:
6tom ne te privli4a seksualno, zna4i moje bi iska6 da si budete prosto mnogo dobri priqteli. Taka 4e probvai za izvestno vreme po tozi na4in da vidi6 kakvo 6te stane. V smisul da si napravite malka po4ivka edin ot drug. A tova 4e ne te privli4a moje da e samo momentno sustoqnie. Neznam ot kolko vreme ste zaedno, no spored men po natatuk ako zadulbo4i6 otno6eniqta si, 6te zapo4ne6 naistina da izpitva6 silni 4uvstva kum nego. A drugiq na4in e da si potursi6 nqkoi drug i da napravi6 supostavka mejdu dvamata. Ako kogato si s noviq, misli6 za stariq i se izmu4va6 4e ne si s nego, zna4i naistina go haresva6 :)
Anonimno
12-30-2004, 11:33
Ave nz ama shtom nikoe momche ne te prevlicha sexualno mi pobvai s momiche.No pyk ot druga strana sex ili neshto pone sex igra pravili li ste che da kajesh che ne te privlicha.
DiEsEl_GiRl4eTo
12-30-2004, 11:34
Emi mai naistina shte e po-dobre da ste priqteli, otkolkoto gadjeta, ako neshtata stoqt naistina taka...moje sled vreme da se poluchi obache i az nz...mnogo zavisi ot teb...a kazvash, che ne mojesh da si haresash drugo momche :shock: tva mnogo me iznenadva...nima ne ti trpva syrchiceto, kato vidish nekoi simpatqga tochno po tvoi vkus :?:
Не разбрах какво точно питаш
aLeLe to kuco i sakato tursi da ebe HAhahAHah neme privli4al tztz abe izlizash po centara i da viish kolko 6eti xaresat
Mi ne znam to4no ot kolko vreme ste zaedno, no ako iska6 potrai o6te malko pak moje i da se polu4i ako ne ti se 4aka ... ne vqrvam da ne moje6 da si nameri6 nqkoi drug vse pak ne e samo toi na sveta ... :roll: :lol:
Ne znam az li sum maloumna i ne sum te razbrala, ama 6tom nikoe mom4e ne te privli4a sexualno zna4i....bi trqbvalo da si impotentna...ne se strqskai...dano da gre6a.
glazunov
12-30-2004, 22:53
Искам да те питам?Не те привлича сексуално или не ти харесва в леглото?Имала ли си някакъв допир(интимен) до него?
Ясно,че ти е хубаво с него,но в секса може да е неопитен...
а пък някои хора не показват своята сексуалност и я оставят за под чаршафите...та ако е неопитен,може да е заради това..но всеки човек има своята индивидуална сексуалност и трябва да я провокираш :wink:
ela da se zapoznaesh s men 8)
:twisted: