Влез

View Full Version : За изневярата

Lubov_f
12-30-2004, 07:21
bihte li prostili iznevqrata na lubumuq si 4ovek?lubovta ili gneva i ogor4enieto 6te naddelee???

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

fucker
12-30-2004, 07:33
Zavisi ot 4oveka.Ama ne bih prostil.da e mislila.tva 4e izneverqva ozna4ava 4e predpo4ita toq s koit mi e izneverila taka 4e da mi sedne na h*q.nqma pro6ka dori i da q obi4am mnogo.prosto taka sa precakva vryzkata super jestoko

Ku4eto
12-30-2004, 07:33
emi slu6ai sq az iznevqrata ne q pro6tavam kolkoto i da sam vluben 6oto tva e nai gadnoto ne6to v edna vruzka :evil:

Bloody_Tear
12-30-2004, 07:45
Никога

BaT_GirL
12-30-2004, 07:55
зависи от изневярата.защо го е направил нио по скоро може би гнева и няма да простя.

Baccara
12-30-2004, 08:01
Не мисля, че бих простил изневяра.

Allicia
12-30-2004, 08:30
Аз мисля,че не бих простила,обаче честно казано всичко зависи от ситуацията!!

Miss_K1LLer
12-30-2004, 08:33
Zavisi za kakva iznevqra govorime ...za men li4no iznevqrata e ako 4oveka do men mi izneveri kato promeni 4ustvata si vupreki 4e i ako e samo sex pak ne bih prostila no poznavam 1 mom4e koeto tolkova mnogo obicha priqtelkata si (taka si mislq) che i prosti tova che pravi sex sys edin drug i i beshe kazal ako sum siguren v chustvata ti za men nqma znachenie che si napravila tazi greshka...vurvi gi razberi sveta se poburka

DiEsEl_GiRl4eTo
12-30-2004, 09:17
Ne, ne i ne! Az sym nai-revnivoto syshtestvo na sveta, priznavam si :oops: :lol:

Грахче
12-30-2004, 09:57
Никога

тъй тъй. и то не от яд, гняв или каквото и да е подобно. ами от предателство.

er0tik
12-30-2004, 10:23
nikoga ne kazvai nikoga... zavisi ot mnogo neshta

Myrcheto
12-30-2004, 10:36
ami spored men nqkoi da izneveri znachi naistina neshto ne e kakto trqbva..no vse pak znae li chovek.Mislq che dori i nqkoi da prosti iznevqrata na lubimiq chovek posle neshtata ne mogat da bydat syshtite prosto nevyzmojno...pone za men de...neshtata shte kucat mnogo jestoko

Baccara
12-30-2004, 10:45
Аз лично не бих имал доверие на човека който ми е изневерил. А щом му нямам доверие нямс смисъл да съм с него.

Lubov_f
12-30-2004, 10:52
ako 4oveka koito ti e izneveril,naistina sajalqva i znae 4e ne e postupil dobre i iska pro6ka???

Baccara
12-30-2004, 10:59
ako 4oveka koito ti e izneveril,naistina sajalqva i znae 4e ne e postupil dobre i iska pro6ka???

Да съжалява?! ОК. То всеки съжалява след това. Но колко ще отговорят искренно защо за го направили? Ще можеш ли да имаш доверие на човека след това? Ще можеш ли да легнеш до него без да си помислиш и за миг, че някой друг я е целувал, че някой друг я е любил? Ще можеш ли да я прегърнеш и да й кажеш в очите "Обичам те"?

DiEsEl_GiRl4eTo
12-30-2004, 11:01
Emi zashto ne e pomislil predi da izneveri?

Baccara
12-30-2004, 11:03
Emi zashto ne e pomislil predi da izneveri?

Много точен въпрос. Но дори и да ти отговорят на този въпрос много се съмнявам, че отговорът ще е искрен...

GD
01-04-2008, 14:51
Аз лично ме бих прстил изневярата, защото това е чисто предалство лъм другия човек :evil: :evil: :evil:

zaicheee
01-04-2008, 16:21
Dori i da obicham nqkogo .. pri misulta che e celuval druga.. che e dokosval druga nqma da go pogledna nikoga veche...

dIdiTy_bE
01-04-2008, 16:34
Честно казано винаги съм мислила,че изневяра никога няма да простя,защото както повечето тук я считам като предателство...Въпреки всичко немога да бъда 100% сигурна макар че дори и да я простя няма да я забравя и тя ще ми тежи като камък,който незнам дали ще мога да издържа...Незнам досега не ми се е налагало да взимам такова "решение" и се надявам да не ми се наложи.

sLaDkA_GrEsHkA
01-04-2008, 18:25
predpo4itam da si otmustq :evil:

SINDEL
01-05-2008, 09:22
Ве4е простих.
Оба4е беше най-трудното нещо, което някога съм правила.
И 4естно казано няма да си простя, 4е простих.
По вси4ки параграфи не заслужаваше.
Втори път такова нещо няма да си при4иня, обещала съм си го.

slun4evo
01-05-2008, 09:25
Аз бих простила, защото всеки греши, а и понякога в една връзка нещо липсва и това е повод за изневяра.Ако ми изневерят то тогава ще се замисля какво липсва в моята връзка и ще го поправя.Но ако стане редовно то тогава няма да простя.От веднъж няма нищо да ми стане. Болезнено е, но любовта би трябвало да е по-силна. :)

Ice_Queen_
01-05-2008, 10:23
Аз бих простила, защото всеки греши, а и понякога в една връзка нещо липсва и това е повод за изневяра.Ако ми изневерят то тогава ще се замисля какво липсва в моята връзка и ще го поправя.Но ако стане редовно то тогава няма да простя.От веднъж няма нищо да ми стане. Болезнено е, но любовта би трябвало да е по-силна. :)

съгласна съм с госпожицата ;) :---)

Invisible'Paladin
01-05-2008, 10:29
Едва ли ще простя изневярата...но все пак има едно голямо ЗАВИСИ... :wink:

LuCiFersAngeL
01-05-2008, 12:21
Мога да простя всичко, но не и това! Изневери ли ми, не бих го погледнала повече! Доверието е напълно изгубено и нито извинения нито обещания не бих го върнали. Изневяра=край на връзката. Колкото и да е трудно предпочитам да съм сама. отколкото с човек, който ще ме лъже! [-X

ghostwisper
01-05-2008, 13:39
жалкото е,че дори и да простиш не можеш да си сигурен дали пак няма да ти изневерят.Веднъж направят ли го-губиш всякакво доверие на хората..за мене си не съм сигурна дали бих простила.Аз съм на мнение,че сериозните връзки за моята възраст са голяма глупост,защото 1во,че оставаш наранен от разделянето,2ро трудно ти е пак да се поддадеш,пак да отвориш сърцето си и да обичаш..Но тъй като в мом имам сериозна връзка излиза,че не вярвам в убежденията си..Но по темата:Много силно искам да НЕ мога да простя,да НЕ мога да го погледна този човек повече..но всъщност не знам как ще реагирам..не искам да ми се случва и не искам да трябва да решавам дали да простя или не.. :-k

_BoSSy_
01-05-2008, 13:52
Човек които обича,прощава-стига това да не става навик..
За единия гаф може би ще си затворя очите,но ще му го натяквам постоянно е така да му е гадно.И за всичко ще му искам сметка...
Но повтори ли,става бита карта за мен. :(

FiRe_LaDy
01-05-2008, 13:57
Ами зависи каква е била изневярата,дали се разкайва за случилото се,дали го е правил и друг път .... но попринцип изневяра може би в адски малко случаи бих простила.

mumiikataa
01-05-2008, 14:05
Зависи от ситуацията.Много трудно бих простила...

bloodfrozen
01-05-2008, 14:50
Смятам, че ако момчето, с което съм, ме обича истински, не би ми изневерило.
Но все пак - един път може да простя (и все пак зависи от ситуацията), но втори не. Просто ще ми е ясно, че връзката няма бъдеще.

kifla
01-05-2008, 15:40
При мен определено любовта би надделяла :smt007

DivoTo_KoTe
01-05-2008, 15:56
Зависи от много неща...Ако ми е изневерил с нещо мимолетно и ми каже естествено бих простила.Обаче,ако ме лъже от много време и не ми казва и разбера от други хора-тогава не бих.

H8_mE
01-05-2008, 17:48
Не мисля,че бих могла!Може би това е единственото нещо,което не бих простила или поне така си мисля! :?

pampers
01-05-2008, 19:59
охх и аз така казвах няма да простя никога.. а у.. докато не се случи и на мен.. е наскоро преди 3-4 дена.. трябваше да го взема решението дали да простя или не.. и простих.. но все пак всеки човек греши няма безгрешен.. но повтори ли се 2ри път.. абсурт не мога.. но въпреки че му простих в мен винаги съществува съмнението и винаги когато ми се отдаде случай му натяквам за това.. за да му е гадно.. :D

kobrichka
01-05-2008, 20:37
Не не бих постила изневярата,за мен изневярата е предателство,а когато един човек ме предаде няма място в живота ми.Един човек,когато те обича няма да ти изневери,а след като ми е изневерил,значи не ме е обичаъл достатъчно.

lithium4e
01-05-2008, 21:02
единственото,което не мога да простя е изневярата..тва е най-унизителното нещо според мен..със сигурност гнева ще надделее при мен.. мисля че съм попаднала на страхотен приятел и няма да ми се налага да се стига до там.. #-o

aLakaZam
01-05-2008, 21:09
охх и аз така казвах няма да простя никога.. а у.. докато не се случи и на мен.. е наскоро преди 3-4 дена.. трябваше да го взема решението дали да простя или не.. и простих.. но все пак всеки човек греши няма безгрешен.. но повтори ли се 2ри път.. абсурт не мога.. но въпреки че му простих в мен винаги съществува съмнението и винаги когато ми се отдаде случай му натяквам за това.. за да му е гадно.. :D

Е като те гледам, че си на 14 ми е ясно, ти още нямаш реална представа за нещата.

А иначе не бих простил, но все пак зависи и от ситуацията, не може така да вземеш такова решение...

elsy
01-05-2008, 21:22
Ми не ми се е случвalo до сега, но мисля, че ще ми е доста трудно да простя :-#

GD
01-18-2008, 21:44

Да съжалява?! ОК. То всеки съжалява след това. Но колко ще отговорят искренно защо за го направили? Ще можеш ли да имаш доверие на човека след това? Ще можеш ли да легнеш до него без да си помислиш и за миг, че някой друг я е целувал, че някой друг я е любил? Ще можеш ли да я прегърнеш и да й кажеш в очите "Обичам те"?

Така си е. Точно така само при мисълта че някой е докосвал любимия човек се побъркваш, пък да не говорим за останалите неща :evil: :evil: :evil: :evil:

VilleBaby
01-18-2008, 22:11
OPREDELENO OGOR4ENIETO...PREDSTAVI SI SAMO:BIL E S DRUGA I SAVSEM SAZNATELNO E STANALO NE6TO! ZA TOVA OBQSNENIE NQMA! AKO PRIQTELQT MI MI IZNEVERI KOLKOTO I DA GO OBI4AM 6TE MI E IZKLU4ITELNO TRUDNO DA MU PROSTQ...AKO USPEQ...

Naughty_
01-19-2008, 14:08
щом е изневерил 1 път 1-во че няма да му имам доверие и 2-ро че щом е станало 1 път ще се повтаря и за напреед ...така чее с 1 изневяра се срива абс вс в 1 връска \:D/

nikinkaa
01-19-2008, 14:14
За мен изневяра може да бъде само целувка..Но все още не съм претърпяла,че да кажа..От 1 страна бих-АКО наистина много го обичам и не мога без него..От друга страна не бих простила изневяра,само да докажа че много мразя някой да се подиграва с мен и да ми слага руга ...:) И мисля че който е стигнал до изневяра е бил лишен от ласки или любоф,или просто е искал/а да пипне чуждо... :( :cry: