PDA

View Full Version : Daite savet barzo molq vi

Bolka_baby
01-01-2005, 20:55
Dnes mi be6e purviqt put, no kogato toi opita da me otvori me zabolq MNOGO(!!!) opita dosta pati da razkasa cipata i mislq 4e po4ti uspq no sega vsi4kome boli mnogo! imam 4uvstvoto 4e taq cipa e kato platna stena basi... molq vi kajete mi kak da namalq bolkata za6toto iskam toi da mi e parviqt!! v smisul iskam toi da q skusa za6toto e mn nejen! kak li ne opitvahme... s nejnosti, s laski... opita s prasti i s penisa i qvno po4ti q e skasal no taq bolka... ! ta daite savet kak pove4e ot tova da se predrazpoloja (ne 4e drugoto be6e malko de) molq vi pomognete mi barzo za6toto utre sutrinta traa se vidim i da dovar6im!

^efas^^
01-01-2005, 21:19
Ем пий някфо хапче за болката аспирин или аналгин не ги разбирам хапчетата мноо ма нещо така беше май

svetla_88
01-01-2005, 22:05
4ak tolkova li boli?nqma zna4enie ami kato ne pomaga da se otpysna6 ...neka ade po nejen ..lubovnata igra da e po taka dalgi4ka da si max vazbydena da go jelae6 ama istinski i togava nqma da useti6 mn mn ne se 6a6kai 6te se opravi6 po4ti pri vs e taka...na vs 3 4ovek (momi4e)my se e slu4valo zavisi mn i ot mom4eto..aide uspex i da razpravq6 posle kak e minalo..

^efas^^
01-01-2005, 22:06
Знаеш ли кво да не ти пука наебете се зверски ще викаш като те боли и тва е посе ще спре

Mushroom
01-02-2005, 07:00
Изпии 1-2 водки или там,каквото и колкото предпочиташ и няма да усещаш толкова болката,а и ще се поодпуснеш още от самото начало. :D

Momchence
01-02-2005, 11:28
Mi macka kato probvate pak ne ti ostava ni6to osven da se dyrji6 kato myj :lol: i da stiska6 zybi az drugo re6enie ne vijdam....nqkoi ako moje da ti pomogne da deistva :?

sweety_iv4e
01-02-2005, 12:19
savetvam te ako tolkova mn te boli,naistina da piesh niakav alkohol nseto...takova da se ponapiete malko.Az sasto biah pila na parvia si pat koito beshe skoro,i izobsto ne me bolia-abe mn malko.Tai 4e mislia 4e moje i da ti pomogne.M/u drugoto nz kak e postapil pritelia ti ,no pri men toi go vkravashe malko po malko niakoloko pati ..ne izvednaj da se opita da go vkara celia.I mislia 4e tova sasto okaza vlianie 4e ne me bolia po4ti.A badi sig 4e pak ste te zaboli malko pone zastoto niakolko pati sled parvia pat momi4etata pak gi boli.tai 4e ne se shashkai izobsto.Az na nova godina go napravih za 2 ri pat i pak malki4ko me zabolia v na4aloto , nooooo......da ti kaja posle suuuuuupeeeer mn iako mi beshe.A i ne o4akvai da stignesh i do orgazam.SAVETVAM TE DA NA MISLISH ZA BOLKATATA-DA IA PRIEMESH KATO NESTO KOETO TRAE NIAKOLKO MINUTI,A PAK POSLE KEFA KOITO STE ISPITASH TRAE MN POVE4E OT MINUTI,STRUVA SI!
a i posle da pishesh kakvo e stanalo,ste 4akame

GeRyTo
01-02-2005, 12:34
Ами като искаш толкова много лягаш и търпиш :twisted:

01-02-2005, 14:42
Dnes mi be6e purviqt put, no kogato toi opita da me otvori me zabolq MNOGO(!!!) opita dosta pati da razkasa cipata i mislq 4e po4ti uspq no sega vsi4kome boli mnogo! imam 4uvstvoto 4e taq cipa e kato platna stena basi... molq vi kajete mi kak da namalq bolkata za6toto iskam toi da mi e parviqt!! v smisul iskam toi da q skusa za6toto e mn nejen! kak li ne opitvahme... s nejnosti, s laski... opita s prasti i s penisa i qvno po4ti q e skasal no taq bolka... ! ta daite savet kak pove4e ot tova da se predrazpoloja (ne 4e drugoto be6e malko de) molq vi pomognete mi barzo za6toto utre sutrinta traa se vidim i da dovar6im!

При някой момичета девствената ципа е по разтеглива и просто много опити може да са проблема да те боли толкова. Друг вариан е самото триене, ако е имало много триене, а ти не си била достатъчно възбудена, та триенето да е причинило болката която продължава ...

Според мен е едно от двете неща ...

sex`y_f
01-02-2005, 15:03
oleee milaaaa..... men pyrviqt pyt po4ti ne me bolq !!! neznam toq pi4 kvo e pravil ,ama...poprincip trqbva da e mn nejen nali , ama qvno E .. i neznam .... pii Boskolizin , toi e za korem kogato te boli ... i mila....dano da uspee , ti trqbva da si napylnoo otpusnataa i da go ostavi6 toi da pravi vsi4koo !!!! USPEH MILA :) !!!!!!!!!

Bolka_Baby
01-02-2005, 16:52
mi sutrinta se vidqhme ama az mu kazah 4e me e mn mn mn strah i toi kaza ok nali da mi popremine malko i nestignahme do tam! no mersi mn mn mn za savetite 6te opitam s tqh 6oto naistina bolkata be6e ujasna!!! blagodarq vi!!!!!!

Bolka_Baby
01-02-2005, 17:12
a i o6te edin vapros 6oto ne sum mn naqsno! sega mn me boli tam okolo P*****a tam deto zapo4vat krakata awe nz ne moa go obqsnq ama mn me boli i ot v4era sqka6 ko v men se e s4upilo i qko si4ko me boli ot krasta nadolu! nali ako piq nqkfi uspokoitelni nqma da e problem?

miskin
01-02-2005, 18:03
споко, всички ни е боляло "там, където започват краката:))" и мускулна треска можеш да имаш даже, а пу****а всъщност е вагина, малка си още, не бъди така грозно и просташки вулгарна.

sexylover
01-04-2005, 21:47
Pii NUROFEN i vsi4ko 6e ti mine

I`LoVe`My`BiTcH
07-17-2006, 17:37
Виж сега, като си миеш зъбите, обръщаш четката и почваш да се ръчкаш там доло. Дано да я скусаш ... може да си родиш малки четчици :lol: :lol:

Ice_Queen
07-17-2006, 19:01
Ами като искаш толкова много лягаш и търпиш :twisted:
гадно казано ,но истина!!!!!!!!!!!!!!!!!