PDA

View Full Version : sexa i godinite

spoonME_F
01-02-2005, 10:04
sujaliavam ako ima podobni temi poglednah ot gore ot gore i ne vidiah

na put sum da se zahvana s edin na 25 az sum na 16 i sum detstvena i toi mai si misli 4e ne sum znam che shte ima momenti v koito shte iskam da go n apravia primerno kogato se celuvame oba4e oshte mislia 4e ne sum gotova a toi imam 4ustvoto 4e si misli 4e shte me vkara v legloto ot raz neznam mnogo mi haresva strahoten 4ovek e no mislite li 4e shte me ostavi ako mu ootkaja ili da iz4akam oshte malko i ako toi me 4aka niakolko meseca da mu se dam li? daje ve4e se 4udia ot takava vruzka s po goliam ot men dali moje da stane neshto. edin put se hvanah s edin na 27 i toi na vtoria den iskashe da me vkara v legloto i az go razkarah zashtoto ne iskah toi da me zareje. A mejdu drugoto tova e goliam risk da sum s nego zashtoto nashte ako razberat shte me ubiat i az poneje jiveq v usa i zakona e takuf skapan 4e ako me hvanat s nqkoi nad 18 shte go vkarat v zatvora nezavisimo dali az daje i roditelite mi sa suglasni. Ta mislia 4e ako toi vzima riska da e s men ne mu e samo za sex a naistina me haresva. hah mnogo sorry ako sum napisala prekaleno mnogo ama mi kajete vie kakvo mislite koe e pravilnoto ????

vasi_z
01-02-2005, 10:26
Ами според мен трябва винаги да живее6 с риск за да е по-интересно.Из4акаи малко , но не много например 1 седмица а после го напражете така или ина4е все някога и това 6те стане така 4е....

Momchence
01-02-2005, 11:20
Spored men ot takova ne6to ne moje da stane ne6to hubavo....bil svesten...ami 6tom e svestne kakvo pravi sas 16 godi6na a ne se zanimava s JENITE na negovite godini....qvno 6toto te sa prekaleno umni da mo vyrjat i za tfa se mqta na 16 godi6nite ... ne 4e si typa ama zamisli se malko!!! Ako mu pusne6 si4ko 6e e ok spre6 li da mo puska6 6e mo ubie6 jelanite...ako pak po4ne6 pak 6te "zaobi4a" lovime li bas.....ima sex-obi4am te....nqma sex-ne te obi4am.... :?

sweety_iv4e
01-02-2005, 12:33
Samo ste ti kaja 4e edin maj n 25-27 godini ,ako ve4e niama priatelka,da ne govorim 4e na tezi godini bi triabvalo dori da ima i seriozna vrazka,to zna4i toi izbosto ne si struva.Ako ne e uspial da si nameri priatelka ,to zna4i momi4etata na negovata vazrast ne go haresvat i iavno smiatat 4e toi ne si struva,a seti se 4e momi4etata se razvivat i po0barzo ot mom4etata,ta zna4i naistina ako ne e uspial da se haresa na momi4e na negovata vazrsast(kakto e normalno) ,to zna4i toi ne si struva poviarvai mi.Normalno e na nasta vazrast da ni se iska da badem s po golemi mom4eta poneje teia na nasta vazrast vse oste ne sa si razvili umstvenia bagaj,mislia 4e she se saglasish s men, no ne se zalagvai i ne se potdavai.
Ti jiveesh i v usa ,a tam gradovete ne sa kakto v bg ,mn po naseleno e,i smiatai kak moje sred tolkova mn momi4eta da ne go haresat,naistina iavno ne si zaslujava.
pishi mi ako smiatash 4e sam ti pomognala :wink:

AMG-to
01-02-2005, 13:21
zna4i netrqbva da ste zaedno - moje mn nepriqtnosti da suzdadesh an mom4eto

01-02-2005, 14:37
Ами тва ми е много позната история ... нещо подобно стана и с една моя бивша ... та значи, след като един мъж на 25-30 години тръгне да сваля и да ходи с някое момиче на 15-16 години, както каза някой по-горе, то момичетата на неговата възраст казват, че не си струва, а това, че ходи с едно малко момиче на 15-16, то е ясно какво иска ... и го постига, защото е престиж за малките момичета да ходят с такива батковци. Та, не е трудно да заблудиш едно момиче на 15-16 какво искаш, като в същото време постигаш това, за което си тръгнал с нея. И нещата си вървят, като момичето прави всичко, връзката си върви перфектно, защото на него не му пука и така ... и който си мисли, че не е така да се замисли малко, дали това момче ще избере някое момиче на 20-25 или някое на 15-16?!?! То е ясно, че ще избере голямото ...

Momchence
01-02-2005, 15:06
Ами тва ми е много позната история ... нещо подобно стана и с една моя бивша ... та значи, след като един мъж на 25-30 години тръгне да сваля и да ходи с някое момиче на 15-16 години, както каза някой по-горе, то момичетата на неговата възраст казват, че не си струва, а това, че ходи с едно малко момиче на 15-16, то е ясно какво иска ... и го постига, защото е престиж за малките момичета да ходят с такива батковци. Та, не е трудно да заблудиш едно момиче на 15-16 какво искаш, като в същото време постигаш това, за което си тръгнал с нея. И нещата си вървят, като момичето прави всичко, връзката си върви перфектно, защото на него не му пука и така ... и който си мисли, че не е така да се замисли малко, дали това момче ще избере някое момиче на 20-25 или някое на 15-16?!?! То е ясно, че ще избере голямото ...Mda az go spomenah po gore...ti mi dorazvi mnenieto no kato cqlo mislim edno i sy6to po temata :shock:

01-02-2005, 15:08
Ами тва ми е много позната история ... нещо подобно стана и с една моя бивша ... та значи, след като един мъж на 25-30 години тръгне да сваля и да ходи с някое момиче на 15-16 години, както каза някой по-горе, то момичетата на неговата възраст казват, че не си струва, а това, че ходи с едно малко момиче на 15-16, то е ясно какво иска ... и го постига, защото е престиж за малките момичета да ходят с такива батковци. Та, не е трудно да заблудиш едно момиче на 15-16 какво искаш, като в същото време постигаш това, за което си тръгнал с нея. И нещата си вървят, като момичето прави всичко, връзката си върви перфектно, защото на него не му пука и така ... и който си мисли, че не е така да се замисли малко, дали това момче ще избере някое момиче на 20-25 или някое на 15-16?!?! То е ясно, че ще избере голямото ...Mda az go spomenah po gore...ti mi dorazvi mnenieto no kato cqlo mislim edno i sy6to po temata :shock:

Ми аз на тия малките им викам "Тъпи фригидни малки кучки", мислят си, че са нещо повече, като ходят с някой на 25-30, а кво става, че са някви тъпи използвани пачи!!!

01-02-2005, 15:10
Spored men ot takova ne6to ne moje da stane ne6to hubavo....bil svesten...ami 6tom e svestne kakvo pravi sas 16 godi6na a ne se zanimava s JENITE na negovite godini....qvno 6toto te sa prekaleno umni da mo vyrjat i za tfa se mqta na 16 godi6nite ... ne 4e si typa ama zamisli se malko!!! Ako mu pusne6 si4ko 6e e ok spre6 li da mo puska6 6e mo ubie6 jelanite...ako pak po4ne6 pak 6te "zaobi4a" lovime li bas.....ima sex-obi4am te....nqma sex-ne te obi4am.... :?
Mn si prost!
I kvo nai dobrta mi priqtellka kato beshe na 14 hodeshe s 23 godishen zakoito sqka jena trepehe....toi e vllubi v nai dobrata mi priqtelka i hodiha 3 godini! I kvo ne si li e struval? ako e bil samo za sexa shteshe da q zareje ot ras....no ne go napravi ZA NQKOI NE KOMPLEKSIRANI HORA VAZRASTTA NQMA ZNACHENIE! pfuuuu keleshi

01-02-2005, 15:16
Mn si prost!
I kvo nai dobrta mi priqtellka kato beshe na 14 hodeshe s 23 godishen zakoito sqka jena trepehe....toi e vllubi v nai dobrata mi priqtelka i hodiha 3 godini! I kvo ne si li e struval? ako e bil samo za sexa shteshe da q zareje ot ras....no ne go napravi ZA NQKOI NE KOMPLEKSIRANI HORA VAZRASTTA NQMA ZNACHENIE! pfuuuu keleshi

Абе ти си тъпо безмозъчно тъпишонче. Хаха, тоя явно е бил педофил ... или па ония дет са го харесвали са били някви смешни патки ... нали ти казах, че съвсем не е трудно да омаеш едно такова девойченце ... може да са ходили и 5 години, не гледай колко са ходили ...

Ти би ли тръгнала с някой 10 години по-малък от теб? Теб не те знам точно на колко си, 17-18? Хубава си, но ти би ли го направила тва??

Momchence
01-02-2005, 15:18
Mn si prost!
I kvo nai dobrta mi priqtellka kato beshe na 14 hodeshe s 23 godishen zakoito sqka jena trepehe....toi e vllubi v nai dobrata mi priqtelka i hodiha 3 godini! I kvo ne si li e struval? ako e bil samo za sexa shteshe da q zareje ot ras....no ne go napravi ZA NQKOI NE KOMPLEKSIRANI HORA VAZRASTTA NQMA ZNACHENIE! pfuuuu keleshiPsuvai psuvai ...... 4uvala li si za li4no mnenie? qvno ne ... vijda6 li kfo pi6e nai ot pred pyrvite dumi "spored mene" ..... kolko az sam typi4ak ti dva pyti pove4e samo hodi6 po temite i rugae6 taka li se pravi??? :shock: :?

miskin
01-02-2005, 18:27
Това, че ако някой 25-27 годишен няма гадже или сериозна връзка значи е смотан са пълни глупости, много се смях! Имам един приятел на 26, постоянно ми ги води вкъщи някакви такива смешки на по 15-16 да ми ги покаже, чукне ги веднъж-дваж и ги праща да пасат. А си има приятелка, но тя в момента е в Англия и я няма по няколко месеца. То и тук като си беше, ситуацията беше същата, така че...Използват ви за забавление, това е!

baby947
01-02-2005, 18:44
Ако бях на твое място, нямаше да спя с този човек.
Не мисля, че и ти самата си сигурна за какво по-точно е той с теб, или по-скоро не искаш да си го кажеш сама на себе си.
Може би трябва да намериш някого на твоите години, или поне до 20?

Satanas_daughter
01-02-2005, 19:09
mi vij sia po princip bih te suvetvala shto da ne i az imah vruzka s muj (momche) na 23 toi po princip si mee chakashe i ne me e napuval mnogo mnogo za sex e obichashe da oppitva ama mu beshe poveche ot iasno che nomera niama da mine.i vse pak ako te obicha shte te chaka,pone az taka msiatam i tva che e na 25 ne triabva da te pritesniava,liubovta niama granici!

spoonME_F
01-02-2005, 20:56
Vijdam 4e mnogo ot vas ste napisali 4e shtom si niama priatelka na negovite godini e nqkakuf smotaniak ,no ne e taka. Predi niakade 3 meseca e skusal sus gadjeto si s koeto sa hodili 3 godini i tia e b ila na 23. A toi kato me vidia i po4na da me zabiva izobshto ne znaeshe 4e sum na 16 misleshe 4e sum na okolo 20. Znam ot nego 4e nikoga ne e bil s 16 godishno momi4e. Istinata e 4e izobshto ne e smotaniak momi4eta go tursiat naprekusnoto kato razberat 4e e profesionalen basketbolist i rapper i mu se nahvurliat, ne iskah tova da go kazvam zashtoto niama goliamo zna4enie no prosto vse si mislia 4e za da me e izbral men i da riskuva da e s men moje naistina da ima nqkakvi 4uvstva? Moje i da gresha... sigurno vi izglejda super smeshno :) ama samo vi kazvam kakvo e polojenieto za da me razberete

DiEsEl_GiRl4eTo
01-02-2005, 21:28
Ama toi veche e myj za jenene! Ne mislq, che neshto seriozno shte izleze. Dori da bydete zaedno, kolkoto tam godini sa vi nujni, dokato mojete da skliuchite brak ili da jiveete zaedno i neshto ot tipa, sigurna li si, che iskash tova da e toi? Am ti ako naistina go obichashe dori nqmashe da puskash tazi tema...shteshe veche da si pri nego. Imam poznata tq e na dvaise i nqkolko godini i hodi s myj desetina godini po-golqm ot neq. Trygnaha mnogo otdavna. Obache toi ne iskal tq da se sybira s priqtelite si. Iskashe da e s nego, a toi ne se spogadjdal s tezi na neinata vyzrast. Postepenno si gi izgubila. I stoi s nego...tam veche istoriqta e druga i navliza v druga tema, obache nqma priqteli, nishto...toi v momenta q e vpregnal kato nqkoi robinq. Samo d autochnq...za tva kakvo e stanalo tochno mi razkaza edna mnogo dobra priqtelka shtoto az predi 7-8 godini ne syms e vylnuvala mnogo mnogo. Ta iskash li tova da stane s teb? Da nqma obsht ezik s priqtelite ti? Da ne mojesh da si pojiveesh kato horata, shtoto toi veche si e pojivql...Radvam se ako gresha i ne e takyv. Obache v protiven sluchai stava edno golqmo neporasnalo lape, koet se zaglejda po po-malkite, shtoto tezi na negovata vyzrast sa mnogo zrqli veche. Emi nz kakvo tochno iska ot teb...obache mnogo trudno shte se poluchi neshto istinsko. A ti ako beshe mai samo za kefa, nqmashe tolkova da mu mislish.

Anonimno
01-02-2005, 21:53
Em za mane e golqma razlikata za mometna ako beshe po golqma da rechem ti na 22 toi na 31 po moje ama inache v mometna ne mi se vijda nikak podhodqshto

nar
01-02-2005, 23:48
moga li da te popitam samo, kak si predstavqva6 edno porasnalo mom4e da ti 4aka? zhivee na-suho dokato edno malko momi4ence ne porasne? i koga to4no 6te stane tova?! ili nqma6 ni6to protiv za da toj se 4uka ponqkoga? :?:

08-02-2006, 08:25
Samo ste ti kaja 4e edin maj n 25-27 godini ,ako ve4e niama priatelka,da ne govorim 4e na tezi godini bi triabvalo dori da ima i seriozna vrazka,to zna4i toi izbosto ne si struva.Ako ne e uspial da si nameri priatelka ,to zna4i momi4etata na negovata vazrast ne go haresvat i iavno smiatat 4e toi ne si struva,a seti se 4e momi4etata se razvivat i po0barzo ot mom4etata,ta zna4i naistina ako ne e uspial da se haresa na momi4e na negovata vazrsast(kakto e normalno) ,to zna4i toi ne si struva poviarvai mi.Normalno e na nasta vazrast da ni se iska da badem s po golemi mom4eta poneje teia na nasta vazrast vse oste ne sa si razvili umstvenia bagaj,mislia 4e she se saglasish s men, no ne se zalagvai i ne se potdavai.
Ti jiveesh i v usa ,a tam gradovete ne sa kakto v bg ,mn po naseleno e,i smiatai kak moje sred tolkova mn momi4eta da ne go haresat,naistina iavno ne si zaslujava.
pishi mi ako smiatash 4e sam ti pomognala :wink:

napalno sam saglasna.moq priqtel sa6to e po golqm ot men no godinite ni ne sa tolkova mn kato razli4ka,az sam na 17 toi na 20,a sa6to taka vse pak v bg ne e takav zakona,moje samata ti da si natrupa6 nepriqtnosti,sa6to taka spored men iz4akai pone mesec i ne66to dva opoznai go dostata4no,ako iska prekaleno 4esto sex i ti mu otkazva6 i toi nakraq ti kaje 4ao,zna4i si postapila pravilno 4e ne si mu pusnala.az ne pusnah na moeto gaje mesec i polovina nakraq precenih 4e iskam dasam s nego i toi s men ve4e sme zaedno godina i mesec.uspeh !

ProstoAz
08-02-2006, 09:02
Темата е стара! Поглеждайте малко датите де! [-(