Влез

View Full Version : Nedostupnite momicheta

Deadly_Pill
01-08-2005, 13:41
Ae zashto ponqkoga se pravite na tolkova nedostijimi(nedostupni) :?: Na kakvo se dalji tova , na samochuvstvieto :?: :!: :?:

Iliqn4eto
01-08-2005, 14:00
Ae zashto ponqkoga se pravite na tolkova nedostijimi(nedostupni) :?: Na kakvo se dalji tova , na samochuvstvieto :?: :!: :?:

ee az nikoga ne sam se pravila na taakava.. o ne samo vednaj pred edno mom4e koeto samo me slede6e tai kato me ima6e za angel4e.. i az mu se napravih na po nedostijima no toi razbra 4e ne sam takava i ne me ostavi...

SweeT^Puppy
01-08-2005, 14:16
"Един мъж винаги помни жената, която не е могъл да има, а една жена - мъжът, когото е могла да има..."

ISSP
01-08-2005, 14:25
tebe pa nqkoi da te e pital !!!
ne sym momi4e no znam otgowora~!!!
Za6toto powe4to sa typi !!
Samo gadgeto mi prawi iskliu4enie!!!

ISSP
01-08-2005, 14:26
toq predi mene go e kazal mnogo praqwilno!!!!!!!

EWALA

FreeFly
01-08-2005, 15:23
ae bate nali znae6 4e do posledno ni izpolzvat i si praqt kefa s nas Prosto im e kef nqkoi da im varvi po dirite :?

shushi
01-08-2005, 15:55
E,opredeleno ima momenti v koito ne moje da se govori s nas ,no tova e to jenskoto ego :)
Normalno e da se pravim na nedostijimi .. :) vse pak sme po-nejnata polovinka ;>>>

Bloody_Tear
01-08-2005, 16:00
Ами незнам дали при тебе е така,но по принцип "забранения" плод е най-вкусен..в смисъл докато се правиш на недостъпен оня ше се бори за тебе до дубка,но разбере ли,че си му в кърпа вързан му става безинтересно това е мойто момче.

shushi
01-08-2005, 16:38
Ами незнам дали при тебе е така,но по принцип "забранения" плод е най-вкусен..в смисъл докато се правиш на недостъпен оня ше се бори за тебе до дубка,но разбере ли,че си му в кърпа вързан му става безинтересно това е мойто момче.

mi da povecheto puti stava taka kato postignesh celta si .. i ti stava bezrazlichno dori az mnogo chesto pravq taka...
Izpitvam holqmo jelanie za neshto .. sled kato go polucha.. nasladata q nqma veche,zashtoto to e moe ..

terkata
01-08-2005, 17:05
Taka e v pove4eto slu4ai se pravim na nedostupni za6toto nai vkusniqt plod e zabraneniq kakto be6e kazal nqkoi ot foruma i nie pone mislim 4e ako naistina vi puka za nas 6te napraivte vsi4ko vazmojno da ni imate...e no n trqbva da se prekalqva s nedostupnostta :wink:

so mazy!
01-08-2005, 19:32

mi da povecheto puti stava taka kato postignesh celta si .. i ti stava bezrazlichno dori az mnogo chesto pravq taka...
Izpitvam holqmo jelanie za neshto .. sled kato go polucha.. nasladata q nqma veche,zashtoto to e moe ..
mdaaa imate pravo, ama puk i ne mojesh da se pusnesh taka izvednuj !... v smisul che dori ne znaesh v kakvo se vpuskash.. puk i vie kakvo imate predvid pod nedostupno momiche?? malko se oburkah ama misulta mi e che samata lubovna igra niamashe da ia ima ako ne biahme pone malko nedostupni a puk tam e polovinata ot udovolstvieto ! =)

AMG-to
01-08-2005, 19:38
ami pravqt se na interesni

Satanas_daughter
01-08-2005, 19:43
ami pravqt se na interesni
ne e taka,niakoi go pravoat za da razberat kolko durji vuprosnia chovek na tiah. a i zabranenia plod e nai-vkusen.i vse pak sled kato si go spechelish tozi zapranen plod pobedata e tri puti po sladka...a i koe momche uvajava momiche koeto mu se natiska...nikoe,kazvat si mi shtom mi se predlaga aide puk shto da ne,no v tva shto da ne niama i kapka uvajenie.Nie jenite sme kato siankata gonite li ni- biagame,biagate li -gonim vi!!!

Gost
01-08-2005, 19:56
tebe pa nqkoi da te e pital !!!
ne sym momi4e no znam otgowora~!!!
Za6toto powe4to sa typi !!
Samo gadgeto mi prawi iskliu4enie!!!
Xaxaxa mersi!!!To naistina si e taka pove4eto sa gyski i taka propilqvat shansa si!!!=)To si e taka

Black_Sun
01-08-2005, 20:39
ами понякога се получава така ,че момичето не знае как да се държи с представителите на противополжния пол и се получава доста глупаво!
има и друго : може би я е страх околните да я помислят за много /как да се изразя.../ дашна ... :roll:
това е...
на мен лично ми се е случвало да се държа адски глупаво /разбирай недостъпно/ и това беше точно ,защото не знаех как да отвърна на това,което ми каза момчето!
при повечето ми приятелки също се получава така!!така ,че не бъдете толкова крайни!!! :shock:

Verliebt_Maedchen
01-08-2005, 20:43
da i na samo4uvstvieto.makar i da e glupavo.az po princip ne se praq

Deadly_Pill
01-09-2005, 11:13
Blagodarq vi mnogo :P

LadyDi
01-10-2005, 08:31

Абе много сте ми интересни вие момчетата. Защо, когато едно момиче ви отреже, това означава, че е недостъпно ? Не може ли да приемете, че то просто не ви харесва.
Ами като не ставате и сте смотани, разбира се, че момичето ще ви изглежда недостъпно.
И в повечето случаи се дължи на самочувствието. Едно момиче, което вярва в себе си, не може да си позволи да излиза с всеки, който й свирне. Ама вие, момчетата, сте си такива :arrow: когато не можете да достигнете гроздето, го обявявате за кисело.

Baccara
01-10-2005, 08:34

Изкуствено завишаване на цената, което често води до отлив на евентуални потребители....

Bubanata
04-07-2006, 20:53
Az nikoga ne sum se pravila na takava kakvato ne sum!!A tezi koito se pravqt moje bi tova e porodeno ot big samochuvstvie

Glezlata
04-07-2006, 21:07
"Nqma nedostupni jeni,ima nepohvatni muje"tursete gre6kata i v sebe si :smt019

04-07-2006, 21:17
:arrow: 1.Ами точно това създава интерес в момчетата,защото като им се опъва една жена и не могат да я имат лесно те още повече я желаят![
:arrow: 2.Някои се мислят за нещо много повече от други и затова се държат така!
:arrow: 3.И нали знаеш песента дет се пее в нея "тежките жени са леките!"--->има и такъв тип момичета. :wink:

04-07-2006, 21:19

Абе много сте ми интересни вие момчетата. Защо, когато едно момиче ви отреже, това означава, че е недостъпно ? Не може ли да приемете, че то просто не ви харесва.
Ами като не ставате и сте смотани, разбира се, че момичето ще ви изглежда недостъпно.
И в повечето случаи се дължи на самочувствието. Едно момиче, което вярва в себе си, не може да си позволи да излиза с всеки, който й свирне. Ама вие, момчетата, сте си такива :arrow: когато не можете да достигнете гроздето, го обявявате за кисело.
А БАШ!!

penywise
04-07-2006, 21:24
Няма такова нещо. Всяко момиче е достъпно. Просто... трябва да знаете как

hamsterka
04-07-2006, 22:26
prosto se pravim na nedostupni za da provokirame o6te pove4e vas(mom4etata) i leko da vi nakarame da revnuvate,za6toto kogato ima revnost 4uvstvata sa o6te po-silni...

penywise
04-07-2006, 22:26
prosto se pravim na nedostupni za da provokirame o6te pove4e vas(mom4etata) i leko da vi nakarame da revnuvate,za6toto kogato ima revnost 4uvstvata sa o6te po-silni...
освен ако не ти мине номера и отида да ям някъде, вместо да се занимавам с глупости ;)

кой е на далавера :mrgreen:

cvety_i_bebeto
04-07-2006, 22:34
"Един мъж винаги помни жената, която не е могъл да има, а една жена - мъжът, когото е могла да има..."

dam ima istina v tova...a i kogato edna jena..e mnogo lesna tq barzo pisva...a pak i vie mom4eta..kogato nemojete da imate ne6to go iskate o6te pove4e....

04-07-2006, 22:42
Отговора е елементарен. Защото мислят, че тяхната путка е по-специална от другите. Ей за туй.

Labelle
04-07-2006, 22:43
тъй като много държа на житейските мъдрости се правя на недостъпна пред всички за да ме запомнят :)
А сега сериозно - не се правя на недостъпна а съм си за тези , които не са ми симпатични, а другите или по скоро другият за него съм си винаги достъпна :)
А това, че има момичета , които се дъражат като к*чки като им се обърне повече внимание, ами има си ги. Ама момчета вие сте си виновни - бъдете вие недостъпните и ще видите как тези мацки ще се паникьосат, че не са ви впечатлили и ще хукнат по-вас :).

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-07-2006, 22:52
[quote="Deadly_Pill"]Ae zashto ponqkoga se pravite na tolkova nedostijimi(nedostupni) :?: Na kakvo se dalji tova , na samochuvstvieto :?: :!: :?:

ako si momi4e kak shte predpo4etesh na ti vikat - nedostapna ili k**va ???

i drugo 4e povecheto mom4eta v dneshno vreme nqmat podhod kym momi4etata i kak ochakvat da izlezesh s tqh kato izlizat s nqkfi typi izrazi kato " ooo baby " ili " kak si milo " bassi mn se nerva na takiva iztryplqci :smt013 :smt011 :-D

04-07-2006, 23:00
Ама права си. Я ги нареди. Ама излей си яда. В книгите по психология пише, че това помага на нервната система.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-07-2006, 23:03
Ама права си. Я ги нареди. Ама излей си яда. В книгите по психология пише, че това помага на нервната система.

ami pomoga che :-D

04-07-2006, 23:05
Ми да само не се връзвай кат' ти трият 90% от темите от времето е. То при тоз дъжд нещо им става на хората.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-07-2006, 23:07
Ми да само не се връзвай кат' ти трият 90% от темите от времето е. То при тоз дъжд нещо им става на хората.

hahahah ti pyk da ne da me sledish neshto e ??? :shock:

04-07-2006, 23:09
И да те следях мислиш ли че щах да ти кажа?! По-скоро щах да попитам дали вярваш, че ако наистина те следя ще ти кажа. Инак защо се интересуваш?

KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-07-2006, 23:13
mi gledam neshto obsajdash moite temi a dori ne si regnat . Aide stiga sme floodili temata !

04-07-2006, 23:16
Не съм регнат, щот' съм сърдит на тея... Баннаха ми сто акаунта и ни един не е в алеята на славата. Млъквам.

Natali_vr
04-07-2006, 23:51
Въпрос на самочувствие :) Ако преценя,че някой не заслужава вниманието ми без значение от какъв пол е,просто не се занимавам с него. Така са ме учили да се не занимавам със суеци :-D

BMW_addicted
04-08-2006, 00:45
Няма недостъпни момичета. Има такива, заради които си заслужава да се бориш и такива, за които си е чиста загуба на време и средства. :wink:

white_chik
04-08-2006, 06:47
moje bi ima ne6to vqrno 4e iska6 nai-silno tva,koeto nqma6 i vupreki tva si mislq 4e ako edno momi4e se prai na nedostupno,mom4eto probva malko i sled tva se otkazva.mai nai-dobre e da ima nali malko nedostupnsot,no da e v umereni koli4estva

04-08-2006, 06:55
moje bi ima ne6to vqrno 4e iska6 nai-silno tva,koeto nqma6 i vupreki tva si mislq 4e ako edno momi4e se prai na nedostupno,mom4eto probva malko i sled tva se otkazva.mai nai-dobre e da ima nali malko nedostupnsot,no da e v umereni koli4estva

i az sam na tova mnenie :mrgreen: