View Full Version : Kak Mislite?
znachi na 15 sum a momcheto v koeto sum vlubena e na 24...
az naistina sum uajsno hlutnala po nego...
vidqh go psoledno vuv fitnesa i tam stana taka che ot duma na duma
zapochnahme da se zakachame....boleshe me praseca...i smao pashkah i toi popita kakvo mi e i mu obqsnih i sled tova go popitah "kakvo shte kajesh malko da mi go raztriesh a?" i se zasmqh i toi kaza "s nai golqmo udovolstvie"...i go napravi de!(koeto za men si behse mnoo qko) :P
puskahme nqkakvi labavi moalbeti taka da se kaje nali
i obache nehsto stana na vapros za godinite i toi kaza "az sum mn golqm.."
i az se razsmqh i do tam
obache na trugvane utidoh da mu kaja chau i stana taka che toi me gushna i saotvetno i az go gushnah i mu kazah "az drugiq put kato se vurna shte sum veche porasnala da znaesh..."
i toi kaza samo "ol taka li...?"
i za chau go cunkah po buzkata i toi me cunka i mi vika na ushence "...i da me sanuvash dovechera..."
stana mi mnogo priqtno v tozi moment priznavam sqkash chuh tova koeto chakah tolkova mnogo vreme
no hora mislite li che toi shte me vuzprieme naserizno ima li smisul da produljavam?
i ima li shansh da izleze nshto serizno??
znam che az trqbva da deistvam sama i da ne slsuham nikoi no nqma da e losho malko stranichni mneniq...imam nujda ot tqh...
i kajete mi kak da mu pokaja che ne sum detski akul zahstoto az ne sum!
milsq che tva toi vcehe go e razbral ot edin nash predishen razgovor....no kakvo da pravq kajete???? :?: :?: :?: :?: :?:
Momchence
01-09-2005, 14:20
Mnogo ti e malak be samo na 24 .... :lol: q se usaznai be momi4e......na 24 ima mnoo qki mom4eta na tvoita vyzrast ti kfo si mili6 4e moje da izlezne ne6to seriozn ot tova li? az ne mislq....nego 6e go e sram da te zapoznae s priatelite si.......6e go e sram da hodi s tebe po ulicite.....mnoo ste zle momi4etata 4esno :x
Като начло не му скачай в легълцето :roll: Ще се прецакаш сама.Още е рано според мен да се правят някакви изводи-може да те иска защото му се прави секс с непълнолетна :roll: Съжалявам че ти говоря така,просто т'ва си е правилото-мъжът си иска секса...Пускай още стръв и виж как ще се развият нещата,не се дръж като "малка" и го давай по-зряло-ако наистина го искаш за нещо сериозно де...
temptasion
01-09-2005, 14:24
zdravei:))
ne mislq che trqbva da se pritesnqvash zaradi godinite...spored men te ne sa ot takova golqmo znachenie....no v nikakyv sluchai ne moga da ti kaja dali toi chuvstva neshto kym teb ili ne...tova moje samo ti da si go usetish i da precenish dali si struva da si s nego....kakto razbiram ot napisanoto ot teb ti naistina si hlytnala po nego....daje neshto poveche:))
i tyi kato mi se struva che na teb mnogo ti se iska da bydesh s nego..spored men moje da probvash....nali zmaesh..."za da otkriesh izstinskiq princ, trqbva da celunesh mnogo jabi":)))
...aide uspeh:)))
vij mila...vsichko koeto ti izprikazvame za taq situaciq shte e dosta otnositelno mi se struva poradi prostata prichina che shte govorim za chovek kogoto izobshto ne poznavame i taka naistina nqma da e chestno sprqmo nego zashtoto shte go harakterizirame bez nikakvi qvni dokazatelstva i natrupani vpechatleniq...no kakto sama si znaesh variantite sa dva..ili da e seriozno momche koeto mn si te e haresalo ot pruv pogled (kolkoto i neveroqtno da vi zvuchi vuzmojnostta za takava liubov vse pak q ima..rqdko,no q ima) ili chovek koito samo si tursi zabavleniqta s po malki momichenca koito da mu se hvashtat...razbiram che si oburkana i che s pravo se pritesnqvash no spored men tova neshto mojesh da go razberesh samo i edinstveno ti..vqrno e che godinkite sa si dosta i che ne e mn podhodqshta razlikata v godinite za edna vruzka tochno na vashite vuzrasti no ponqkoga tova naistina ne prechi..az znaesh li kakvo bih napravila..bih opitala da se sblijim da izlizame po chesto izvun fitnesa dokato toi ne zapochne da ti govori neshto za namereniqta..i to ottam shte si prolichi dali e za sex-a samo ili si te haresva..i ako vzeme da ti govori i da te pritiska da legnete suvetvam te izobshto da ne mu se davash a da go razkarash kolkoto moje po burzo kolkoto i da boli...uspeh!btw pishi pls kakvo e stanalo che istoriikata me zaintriguva
Всичко може! Може да е женен за 75 годишна бабичка и да има 3 доведени деца които са по големи от него или да е някав сектант - некрофил ....сичко може да е , важното е дали си готова да рискуваш да си с него каквто и да е, да рискуваш да бадеш зарязана, да останеш наранена или използвана... но без риск няма да има печалба и само с риск ще знаеш що за човек е.
Mimi_Vip
01-10-2005, 11:02
Ima super qki mom4eta i to po malki!Zareji go toq pi4 toi trqbva da misli za jenitba!
Ебати въпроса ние от де да го знаем той кво си мисли може да е серйозен може и да не е. Може да иска само да те изчука ама може и да не иска ти трябва да знаеш. Аз не го понавам ако според теб е свестен човек може и да се получи работата :lol:
Щом го харесваш - действай. Какво се чудиш :)
NaSty GiRl
01-10-2005, 16:02
Ammi kato gledam si mislq 4e vuzrasta mu ne te pritesnqva a prosto se interesuva6 ot 4uvstvata mu? spored men poneje siurno si nqkva sladura i iska6 da mu sko4i6 v legloto shoto na 24 nqma kakvo pove4e da iska ot edno momi4e na tvoita vuzrast..i she e mnogo gadno shoto posle she se po4uvstva6 oshe po zle..za tova si pomisli dali ima smisul da se zanimava6?i kak ti izglejda da hodi6 s 24 godi6en dokato ti priqtelkite ti hodqt s mom4eta na tvoita vuzrast..
one_touch
01-10-2005, 16:15
vui istoriqta vi e mnogo qka :roll: iskam i az :shock:
mi az li4no neznam kakvo da te posavetvam zaa6toto mislq 4e purvo trqbva da razbere6 kak te vazpriema toi dali kato sestri4ka ili priqtelka ili bi iskal da ima ne6to s teb.neznam kak bi mogla da razbere6 bez da izpadne6 v nekomfortna situaciq
spored men nqma smisyl...mujete na taq vuzrast ( ne 4e imam golqm opit) no znam prosto psihikata na takiva muje i brat mi e golqm i po nego sa hlutvali malki momi4eta kolkoto i da te haresva... ni6to nqma da izleze imat si edno na um 4e si mnogo malka i nai mnogo da te iz4uka :) i tolkova.. :) taka 4e ne se zahva6tai s tova:) pone az taka mislq.. te vuzpriemat po malkite momi4enca ili kato kurvi za edna no6t ili kato sestri4ki.. taka 4e.. i v dvata slu4aq ne e izgodno za teb osven ako ti ne si ot purviq tip de (no6to li4no ) /...
mimozkata
07-05-2007, 16:45
Ne se zanimavai s batkovki---po dobre za teb
ProstoAz
07-05-2007, 18:00
Темата е стара!