Влез

View Full Version : Ebasi taq prostotiq ne mislih che shte mi se sluchi.

Beznadejden_Sluchai
01-09-2005, 14:21
Purwo zdrasti na wsichki.
Predi okolo mesec momicheto koeto mnogo hareswah mi iztursi che hareswa nai dobriqt mi priqtel i sled okolo sedmica trugnaha. Sega polojenieto e takowa:az sum zdrawo hlutnal po neq ,tq po neg a na nego mu e wse taq i poneje i trimata sme mnogo dobri priqteli ne moje da ne se wijdame(daje wseki den).Obiknowenno se poluchawa mnogo tupo zashtoto ne moga da im otkaja da izlqza s tqh na po bira a puk mi e ujasno nepriqtno da se natiskat pred men. Nai golemiqt problem e che se chustwam kato swurzwashto zweno zashtoto az se razbiram mnogo po dobre s neq otkolkoto toi i s nego se razbiram po dobre ot kolkoto tq.Wurha beshe kato trqbwashe da im pisha kartichkite za koleda :x Te pochti ne se poznawat i ne sa edin za drug, a s neq se razbirame super i winagi ima za kakwo da goworim.Abe obshto wzeto ne znam kakwo da prawq a tolkowa mnogo iskam da sum s neq.Ako wobshte ste go procheli towa dulgoto molq izkajete mnenie.

Myrcheto
01-09-2005, 15:33
trudno ti e polojenieto...mi ne znam prosto govori s neq i ...daje ne znam dalii ot tova ima smisyl...moje bi nqkoi den sama shte razbere grehskata si(ako e greshka)...prosto ne znam moje bi e trqbvalo da i priznaesh po rano...a moje bi trqbva da im kajesh che ne moje da izlizash s tqh da se izmychvash postoqnno

shushi
01-09-2005, 16:04
Naistina si izpadnal v mnogo kofti polojenie,no ne si misli che nqma opraviq .. Prosto trqbva da sednete trimata i da pogovorite,a sled kato na nego ne my puka za neq.. i ako ti e istinski priqtel mislq,che ..moje da se seti za kakfo ide rech ..
Ne se otkazvai i ne se otchaivai,vseki e imal takiva problemi,no povqrvai mi reshavat se ...
Prosto vqrvai :) Uspeh ti pojelavam ot surce

incheto
01-09-2005, 16:08
mnogo tapo polojenie...naprao neznam kakvo da kaja!!!Milsq 4e trqbva da po4akash da osaznaqt 4e mejdu tqh nqma 4uvstva..i da se razdelqt..sled tova da priznaesh i na dvamata za tvoite 4uvstva i taka...mislq 4e si4ko shte se naredi!

miskin
01-09-2005, 16:41
Говори и с двамата, но поотделно. И да не се получи, поне няма да се измъчваш повече и спокойно можеш да им кажеш, че не искаш да излизаш с тях, ако не сте в по-голяма компания.

GeRyTo
01-09-2005, 17:28
Е не ги разбирам тея приятелства...като сте приятели трябва да мислите един за друг а не да постъпвате егоистично..(визирам тях не теб)..моя съвет е другия път като те канят да излезеш с тях ги изрежи..после пак и пак...остави ги да бъдат насаме...и постепенно според мен ще им стане ясно че няма да вървят нещата..ама все пак продължавам да се възмущавам от това приятелство... :evil:

01-09-2005, 18:12
tova naistina e mnogo gadno pr ti da trugne s priqtelkata ti ama kakvo da se pravi takuf e jivota

Mi6ka_na_kai6ka
01-09-2005, 18:24
Остави ги да поизлизат малко заедно сами и щом не се разбират толкова добре и не са един за друг сигурно ще го разберат сами .. и след това можеж ти да и признаеш какво чувстваш :)
Успех дано се оправи работата :wink:

awtora na temata
01-09-2005, 19:05
Mersi za mneniqta.Obshto wzeto i az misleh taka da postupq ama wse pak imah nujda i ot chujdo mnenie.Wse pak blagodarq i dano naistina neshtata se naredqd.

Bubanata
04-07-2006, 20:38
Говори и с двамата, но поотделно. И да не се получи, поне няма да се измъчваш повече и спокойно можеш да им кажеш, че не искаш да излизаш с тях, ако не сте в по-голяма компания.

Napulno sum suglasna s teb!!!No shtomte ne sa edin z adrug prosto im obqsni(na vseki po otdelno)kak izglejdat otstrani!!obqsnii za tvoite chuvstva i t.n.

MrAnderson
04-07-2006, 21:48
Хммм, оплели са се конците тук наистина... Както всяка ситуация обаче, и тази има повече от един изход. Първият е да се опиташ да приемеш нещата такива, каквито са, надявайки се, че връзката им няма да продължи дълго. Плюсовете на този вариант са, че си оставате най-добри приятели с момчето и запазваш приятелските си отношения с момичето. Минусите? Мисля, че няма смисъл да ги посочвам... Вторият и единствен за теб изход в случай, че си наистина здраво хлътнал по нея, е да забравиш за първия и да дадеш ход на операция "Съблазън", завъртайки колелото на късмета.

Първият вариант не се нуждае от по-нататъшно обсъждане, тъй че минавам направо към втория. Преди да споделя с теб моето виждане обаче, искам да ти кажа, че аз самият съм малко или много предубеден относно изхода от тази деликатна ситуация, тъй като аз също съм се прицелил в момиче, което е ангажирано с друг. В моя случай обстоятелствата са относително по-благоприятни за мен, но това не означава, че ти си попаднал в задънена улица и не можеш да намериш път напред.

И така... Не знам по какво съдиш, че на твоя приятел му е безразлично дали е с момичето или не, но едва ли ходи с нея просто за спорта... Да, кофти е, че се налага да си зрител докато изгората ти се отдава на любовни ласки с най-добрия ти приятел. Позицията, в която се намираш, за щастие не е чак толкова неизгодна. Не те съветвам да действаш подмолно зад гърба на приятеля ти, защото се предполага, че държиш на него. Вместо това намекни на момичето (когато сте само двамата), че съжаляваш за това, че не си имал шанс да й признаеш какво чувстваш към нея. Кажи й го завоалирано, например така: "Знаеш ли... Много ми е приятно, когато двамата с теб прекарваме време заедно. Понякога си мисля, че съм пропуснал да ти кажа някои неща, но сега това май е без значение..." Говоренето с недомлъвки в този случай има едно предназначение – да сондира чувствата и мислите на момичето. Няма гаранция, че тя ще реагира на думите ти, но за сметка на това са налице предпоставките да подбудиш любопитството й. Не те тласкам към дълбоки, опасни и непознати води. Предлагам ти да й поднесеш стръв, а дали тя ще я захапе за добро или за зло не зависи от теб.

Бих се радвал, ако съм бил полезен поне малко. Ще държа темата под око в случай, че изникне някой въпрос от твоя страна или пък ситуацията претърпи някакво развитие. Нека късметът бъде твой спътник!

Поздрави, MrAnderson

:smt006

sometimes_
04-07-2006, 21:59
Tctct zashto vryshtate stari temi. Tazi e ot 09.10.2005g...Poglednete malko de...

MrAnderson
04-07-2006, 22:15
Аман от некромантия на остарели теми! :smt013

cvety_i_bebeto
04-07-2006, 22:20
na nqkoi mu trqbvat o4ila....da vidi datata...

white_chik
04-08-2006, 06:51
mnoo kofti situaciq naistina :-k a te znaqt li 4e ti si hlutnal zdravo po neq?.6toto tva da izliza6 s tqh i te da se natiskat pred teb e super kofti,a da im pi6e6 karti4kite o6te pove4e.pogovori s tqh,kaji im 4e uj nqma6 ni6to protiv vruzkata im ama ne iska6 da im se burka6 i 6tom toi nqma nikvi 4uvstva kum neq,kogato skusat 6e si opita6 kusmeta