View Full Version : Moqta istoriq.. ;(
Lonely_Boy
01-09-2005, 15:10
Zna4i 6te se opitam da buda maksimalno kratuk dokolkoto e vuzmojno tova.. :( Zapoznah se s edno momi4e v na4aloto na u4ebnata godina(poneje sum v novo u4li6te i nali znaete...namira6 si mnogo novi priqteli..)Otna4alo prosto bqhme poznati zasi4ahme se prez sedmicata govorehme si no az vsi4ko go priemah na buzik i vuob6te ne sum smqtal 4e 6te stane tova koeto e v momenta...I edna subota q pokanih da izlezem i si govorihme na dulgo i na 6iroko i az usetih 4e sum nameril srodna du6a ako moga taka da se izrazq.Posle zapo4nahme da se vijdame po-4esto i po-4esto i az zapo4nah mnogo da se privurzvam kum tova momi4e.V posledstvie stanahme nai-dobri priqteli tq mi spodelq6e az i spodelqh..dokato ne doide moment v koito az zapo4nah da q obi4am ne kato priqtelka(kakto si be6e do sega) no zapo4nah da q obi4am kato momi4e!!Predi 2-3 dni tq trygna s drugo mom4e i men tova me ubiva ;(( bih predpo4el da umra otkolkoto da gi vijdam kato sa zaedno!Ot edna strana q obi4am stra6no mnogo no ot druga me e strah 4e ako i kaja kakvo naistina 4uvstvam 6te q izgubq kato priqtelka ! Kakvo li 6te kaje tq kato razbere 4e prez cqloto tova vreme sum q lugal...Neznam kakvo da pravq ve4e ... 4uvstvam se super zle i neznam kakvo da napravq!Molq vi daite mi syvet....
Myrcheto
01-09-2005, 15:19
ami opaseniqta ti che shte q zagubish za tova che siq lygam spored men sa izlishni...`lyjata ti` ne e povod tq da zagubi doverie v teb...po skoro mislq che ti shte se otdrypnesh ot neq(povecheto momcheta taka pravqt a i momichetata de-kogato obichat nqkoi i nemogat da sa s nego i da go zabravqt se otdalechavat).No nai dobre i kaji vsichko i zaedno reshete kak shte byde nai dobre za dvamata
baby_hill
01-09-2005, 16:37
ami opaseniqta ti che shte q zagubish za tova che siq lygam spored men sa izlishni...`lyjata ti` ne e povod tq da zagubi doverie v teb...po skoro mislq che ti shte se otdrypnesh ot neq(povecheto momcheta taka pravqt a i momichetata de-kogato obichat nqkoi i nemogat da sa s nego i da go zabravqt se otdalechavat).No nai dobre i kaji vsichko i zaedno reshete kak shte byde nai dobre za dvamata
na sa6toto mnenie sam
i az mislq taka,za6toto kato i kaje6 6te bude6 4esten 4e q obi4a6 moje i tq da te haresva no da o4akva ti da napravi6 purvata kra4ka prosto si pogovori s neq i re6ete.....
LifeleZz
01-09-2005, 18:20
Ми значи ако тя наистина обича тва момче,с което ходи...моят съвет е да подтиснеш тия чувства,щото е гадно да разбереш,че си бил лъган през цялото време и то от най-добрия си приятел (от опит казвам...) и предполагам,че отношенията ви ще се променят - ще се отдалечите...и + тва трябва да мислиш и за нейното щастие...ако е щастлива с него...само можеш да объркащ положението...
0баче ако тя не го ОБИЧА а само го харесва или нещо такова...тогава си струва да опиташ.Ако е така е възможно и тя да има некфи чувствта към теб,обаче поради същата причина ти да не знаеш за тях...Тогава ще ти прости лъжата (понеже би излязло,че и тя е лъгала) иии...такам...На тая възраст момченцата и момиченцата не ставаме лесно най-добри приятели...особено ако се познаваме от малко време...Винаги се намесват тъпите чувства (в повечето случаи,така като гледам,и от двете страни...)........ :evil: :evil: :roll: :roll: :roll: :evil: Така че не губи надежда!!!
Mi6ka_na_kai6ka
01-09-2005, 18:31
Наистина помисли първо дали тя го обича този с които ходи, защото ако е така тя много ще се обърка след твоите признания... Ако не са чак толкова силни нейните чувства си струва да опиташ, пък кои знае какво може да стане :roll: А иначе мисля, че няма защто да се сърди че си я лъгал.
Дано потръгнат нещата :wink:
Lonely_Boy
01-09-2005, 18:48
ami 6te si pomislq o6te edna ve4er....blagodarq na vsi4ki za mnenieto po vuprosa!!pojelaite mi uspeh!!
Lonely_Boy
01-09-2005, 18:49
Aaa i zabravih da kaja ... 4e tq obi4a tova mom4e
Bubanata
04-07-2006, 20:43
Po dobre i kaji kakvo izpitvahs kum neq!!!Smqtam che tq shte te rabere i nqma da si pomisli che si q lugal!!Teb prosto te e bilo strah da i prisznaesh za chuvstvata si nali taka!!!A i nqma da q zagubish a moje bi hste stanete oshte po dobri priqteli i tq moje da izpiutva sushtoto kum teb kato tova koeto ti izpitvash kum neq!!!Po dobre i priznai chuvstvata si zashtoto nespodelenata lubom mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn boli!!Pojelavam ti Uspeh ako reshish da i kajesh i da spodeli kakvo e stanalo ;)
Bubanata
04-07-2006, 20:45
No shtom go obicha moje da e po trudno da q spechelish kato priqtelka (gaje),no ako i priznaesh nqma da e losho kakto ti kazah1
penywise
04-07-2006, 21:22
Това боли. Изпитвал съм го...
Ще ти кажа нещо, което дори аз самия едва ли ще успея да направя, макар да го казвам...
Остави ги. Не можеш да направиш нищо. Не и сега.
Можеш само да си изиграеш картите лошо. Такъв е момента.
Изчакай. Времето ще покаже.
Никак няма да пречи ако отново се видите. Ще и обясниш всичко. Ще я гледаш в очите. След това ставаш и си тръгваш. Няма значение тя какво ще каже и, че ще те вика и т.н...
Какво да и кажеш? За да изпитваш нещата казани от теб - към нея... няма да имаш грешка, няма да запецнеш. Бъди мъж, кажи го директно, твърдо и непоколебимо. Повтарям - ставаш и си тръгваш. Точка. Ти си хищника! Разбери го. Репликите "Да.... но ще си останем приятели нали?" - не са за теб, не си длъжен да ги чуваш...
Сполай ти братле :smt009
1. Ако си я харесвал, защо чака тя да си хване гадже и тогава се сети, че трябва да се действа? За да станете толкова близки може би (най-вероятно) и тя е имала чувства към теб
2. Какво ще постигнеш ако сега и признаеш? - една сконфузна ситуация в, която тя е разчекната между теб и гаджето си (ако не е влюбена в него, има вариант чрез него просто да се опитва да те пдразни и да те накара да се размърдаш)
3. Ако решиш да говориш с нея и и обясниш колко е важна за теб, как лека полека приятелството ти е прераснало в любов, тя може и да разбере. Аз лично не виждам с какво си я излъгал - просто ти е било неудобно и не си бил сигурен в реакцията и и за това не си и казал по-рано
4. След като в една връзка (приятелска) се е стигнало до чувства от едната страна отношенията вече никога не могат да са като преди
5. Опитай, от опит глава не боли. Единственото, което ще спечелиш е истината каквато и да е.
6.Успех :)