View Full Version : phone sex
FoLLOWHIM
01-16-2005, 08:01
Priatela mi iskashe da imame telefonen sex no az se pritesniavam zashtoto do sega ne sum go pravila i neznam kakvo moga da mu govoria tui kato sum oshte detsvena. Moga li da mu kazvam neshta samo za momenta da go vuzbudia a vsushnost da niamam namerenie da gi pravia na istina? Toi dali shte si pomisli 4e sum gotova da gi pravia kato se vidim na jivo? Kajete mi molia kakvo da mu govoria. Da mu kazvam li kak si igraia s men po princip znam 4e triabva da mu kazvam kakvo iskam da mu pravia no mi zvu4i malko stranno. Predlojete neshto.
Immortal_girl
01-16-2005, 08:46
Mi 6tom ne znae 4e si devstvena mislq 4e parvo trqbva da mu kaje6 pak posle 6te re6ite kak da postapite...ne e hubavo da go laje6,za6toto posle,kato se vidite,misli6 li kak 6te se po4uvstva,kato razbere?A ti kakvo misli6 da mu kaje6?Po dobre mu spodeli sega,predi da e stanalo kasno! :wink:
Мисля,че ти си го познаваш достатъчно добре, за да прецениш кое ще е най-правилното!
vij az te suvetvam ako tova te pritesnqva da ne go pravish izobshto shtoto ako ti ne se chuvstvash uverena shte zvuchi nqkak neestestveno.. :arrow: ne e nujno izobshto...a ako si naistina naduhana za tova mojesh da mu govorish kakvoto ti se iska shtom e estestveno shte vuzbujda sto procenta :wink:
FoLLOWHIM
01-16-2005, 16:59
Ne mai ne razbrahte. Toi znae 4e sum detstvena, govorili sme i edin put imahme telefonen sex i malko se pritesniavah ne kazvam 4e mi beshe losho, haresvashe mi, no mi kajete kakvo moga da mu govoria ne iskam vseki put da e nqkvo ednakvo? i moga li da mu kaja 4e iskam da mu napravia svirka a vsushnost kato sme zaedno da ne go pravia? Kato si govorihme mu kazah 4e moje bi nqkoi den moje no v momenta ne sum gotova. A i oshte neshto kolko silna moje da e vuzmudata, toi mi kaza 4e e svurshil, vuzmojno li e samo ot tel sex da stane ili ? hah are otgovaraite 4e nishto ne znam :oops:
FoLLOWHIM
01-17-2005, 04:09
Egati kvi ste gadniari... Ako ne vi e interesna nqkva tema izosbtho ne si pravite truda da pomognete na nqkoi. :evil: Are otgovorete mi be deeba tolkova li e slojno
Glei sq,kaji mu 4e tova e samo igra po telefona.I kato se vidite najivo,dane si vaobrazqva razni nehsta svarzani s tezi razgovori. 8)
A po tela moje damu govorish kakvoto ti e kef.
Ae GL. I Uspeh. :wink:
FoLLOWHIM
01-17-2005, 05:09
Mersi na tezi koito si napraviha truda da mi otgovoriat she vi cunem otzade :lol: :wink: :oops:
По-добре чист натурален секс отколкото пъшкане в слушалката.
po princip e taka,no ne vinagi,ako tq ne iska da se ebe,sexat po tel e po-dobre
po princip e taka,no ne vinagi,ako tq ne iska da se ebe,sexat po tel e po-dobre
Е, да, това е така. Но може да мине и на самозадоволяване.
Absconding
01-19-2005, 15:39
est. 4e moje da svur6i ako v tova vreme luska
vav tazi forum nqkoi smqta 4e analen sex e izvra6tenieto,a telefonen,zna4i ne e?! kakvo e tova "telefonen" sex,da si slaga6 slu6alkata mezhdu kraka li? :lol: :lol: a ako seriozno,spored men po-dobre da napravi6 realen,dori i naj-razuzdan sex sas 4oveka,kogoto zhelae6 naistina,otkolkoto da pravi6 telefonen sas mom4e,kogoto ne haresva6.mislq 4e seti6 kakvo toj pravi vav tozi moment,priqtno li e na teb?to4no tova e izvrateno! ima i telefona prostituciq,mezhdu drugoto... :evil: :evil: :evil:
gangbang
11-16-2006, 05:06
Бил Клинтън и Моника Люински са едни от най-известните хора, правили секс по телефона.
Ако ви кефи правете го. Лошо нема! 8)
tedinkata_
11-16-2006, 17:08
No|Problem
11-16-2006, 17:27
men ne me kefi :-D
Ами не съм правила,ама то това не е секс,а просто възбуждане.
panterata
11-17-2006, 21:37
аз не съм правила телефонен секс не мисля и да правя или ще си правя натурален или ако липсва такъв самичка.. амаа за кфо ми е да ми говори по телефона.. не мисля че ще ми хареса. като не искаш не е нужно да го правиш и да мисля че щом му казваш някакви неща ще трябва скоро да ги изпълниш.. не е задалжително но това ми е личното мнение. най-добре като нз какво да му кажеш и т.н просто му кажи че не искаш тел секс и толкова ;) пък и нормално да се възбужда особено като стои и се пипа тук и там докато си говорите мн ясно че и ще свърши :) въображение му е майката :)