View Full Version : За лизането!?(към момичетата)
Обичате ли да ви лижат по Пут*ата. :) както нас момчетата обичаме свирките?
Щото сега ако отида с едно мимиче тя ще ми праи свирки ..та и аз да знам дали обичате да ви лижат?
mi da ti kaja glei da ne nameri6 i tva momi4e det se ti da q lije6 i 6a vidi6 togaa dali e qko...
az licno obuzavam da me lizat;)
Mnogo go mrazqt! da ne si posmql, az vednuj probvah i celiq me nadra i zamalko da mi izvadi lqvoto oko ! Daje imam beleg na cheloto !!! Napravo poludq, kato probvah, ako ti e mil jivota nedei...
Всяка жена,познала оргазма от "лизането" ще ви каже че по-хубаво от това няма.Аз ви казвам същото.
Всяка жена,познала оргазма от "лизането" ще ви каже че по-хубаво от това няма.Аз ви казвам същото.
Az pak kazvam che IMA po hubavo. Seki s mnenieto si
Ami to tova e estestveno, ama choveka ili e hyper maloumen ili se nadqva nqkoi da mu dade ne otgovor, a da mu razkaje istoriika....
Както на вас ви е кеф да ви правят свирки...така и на нас ни е кеф да ни лижат... То е логично...! :wink:
e mnogo qsno 4e i nie obichame da ni lijat...ebasi...ne e tolkova trudno da se setish 4e 6tom na teb ti e gotino ot svirka i na nas sha nie e gotino ot shpkla
HunterKiller
01-17-2005, 23:26
Празнуваме това е незнам си коя подобна тема :)
bulgarche
01-19-2005, 04:43
[quote="incheto"]e mnogo qsno 4e i nie obichame da ni lijat...ebasi...ne e tolkova trudno da se setish 4e 6tom na teb ti e gotino ot svirka i na nas sha nie e gotino ot shpkla[/
Е то някой трябва все пак да се замисли, за да стигне до това заключение:)
Както на вас ви е кеф да ви правят свирки...така и на нас ни е кеф да ни лижат... То е логично...! :wink:
az sym syglasna s taq macka....-to4no taka e ii...ako iska6 da i napravi6 qko kef ... - davai :) aide batka , uspeh :D :P
LiL_Juliete
01-19-2005, 11:21
nedei go slusha uniq det nqkva mu izdrala ochite tq taq she e edno na milion i daje nz shto she go e napraila dosta sha e zle :) ako kef e i t`fa e mnoo qsnu che she q lijesh tq ako ne iska she ti kaje ! GL
Absconding
01-19-2005, 15:29
LiL`Juliete to tva za mackata deto go izdrala be6e leko ironi4no ama kakto i da e..
a vuprosa e li6en ot smisal
ti li si mnogo typ ili mnogo maluk
Absconding
и аз така мисля
one_touch
01-20-2005, 19:11
da :)
E ne be ne banan,estestveno 4e obi4at da gi lijat!
ABE GLUPACI TVA ZA DET ONAQ MU IZDRALA O4ITE NA ONQ BE6E MAITAP TOLKOZ LI STE TAPI PUUUUUUUUUUU...........
am az li4no ne obi4am da mi lijat pu*kata i ne za6toto ne mi e priqtno ,NAPROTIV, adski qko mi e ama de da znam kofti mi e nqkvo 6toto nali si otdelq nqkvi sokove i tam moito mom4ence da gi lije i mi stava gnusno i tva e se edno toi da mi se izhvyrli v ustata a tva e 6ibano blaaaaaaa :x
a SluT FrOm HeaVeN
01-07-2007, 14:37
PurVO qvnY si nekUfPulEn pUber...drygoto e che ObIchAm daMELIjat samo koGAto e KAdureN toq KOitOgo pravI SiMple as That
obichame , no da ne e nqkakvo...chobanskata
thecat86
01-07-2007, 14:43
OBI4AM,AKO E JENA!!!!!
не необичаме :lol:
естествено че обичаме както на вас ви харесва да ви духаме така и на нас ни харесва да ни лижете :D
клементина
01-07-2007, 15:27
малко мъже си го позволяват, а иначе много обичаме
Lo6oto e,4e ima dosta komplexari,koito mislqt,4e tova e prinizitelni i ne go pravqt!Dosta jalko...
Lo6oto e,4e ima dosta komplexari,koito mislqt,4e tova e prinizitelni i ne go pravqt!Dosta jalko...
често в компания с момчета съм чувала "как ше и лижа П.. бе, това е унизително" :smt013