View Full Version : ne moga da se vyzbudq...?!
Not`in`love
01-21-2005, 19:57
zdraveite vsi4ki :lol: 4ela sym dosta temi v tozi forum i vijdam 4e davate polezni syveti,eto sega doide i moq red da vi poiskam mnenieto... ot izvestno vreme hodq s 1 mom4e,koeto po vsi4ko li4i 4e ve4e iska da pravim sex,az sy6to mn go iskam..no sym devstvena(toi go znae) i ne sym naqsno s mn ne6ta.. problema mi e 4e kolkoto pyti sme bili zaedno v legloto( ob6to okolo 4-5-6)toi se e opitval da me vyzbudi,no ne6to ne se polu4ava :cry: ot vreme na vreme use6tam nqkakvo iztrypvane,koeto mi e super priqtno i me vyzbujda,noooo e samo za nqkolko sekundi i spira..a dr problem e 4e ne sym masturbirala dosega..moje bi za6toto ne sym izpitvala nujda,no otkakto sym s tova mom4e i mislq za sex,probvah nqkolko pyti no se polu4ava sy6toto koeto obqsnih predi malko,dori o6te po trudno :? dali ne go pravq kakto trqbva....ili kakvo? vse edno 4e sym nqkakva bez4uvstvena i nevyzbudima.. :cry: :cry: ne znam kakvo e orgazym i kak da stigna do nego...bez zna4enie dali s priqtelq mi ili sama... a iskam da izpitam tova 4uvstvo, dokolkoto znam pri samozadovolqvane orgazma e ne6to syvseeeem normalno,a az ne moga da go postigna:((((((( spored vas tova na kakvo se dylji ,kyde e problema..qvno v men ne6to...no kakvo trqbva da napravq za da promenq ne6tata...? predvaritelno mn 10x na vsi4ki koito 6te mi otgovorqt :wink:
vizh sega,momi4etata sa razli4ni.nqkoi se vazbuzhdat po-lestno.no tova e dosta rqdko.ako vsi4ki tvoite priqtelki ti kazvat 4e imat orgazam-ne gi vqrvaj!obiknoveno tova idva s opit.ako na teb e priqtno,kogato ti galqt,celuvat,zna4i vsi4ko e nared s teb.ne znam na kolko si godini,mozhe bi o6te ne gotova napalno.zatova-nqma da barza6 da se razdeli6 sas devstvenosta!parvo-svikni se sas petting,postepeno 6te ti haresva pove4e i pove4e i zapo4ne6 da se vazbuzhda6.a za orgazam ne se pritesnqvaj,naistina ima mnozina zheni,koito nau4ili kakvo e tova kam 30 godini 4ak.taka 4e e normalno 4e go nqma6.6te ima6 nqkoi pat i togava to4no 6te razbere6! :D
KuraMiQnko
01-21-2005, 20:36
ako priqtelq ti te blizka po slivkata, taka da se kaje ti pravi 6pakli :lol: ne samo 4e 6te se vazbudi6 ami dori ako e dobar v 6paklite naprao i 6te svur6i6 samo ot tqh bez dori da ste pravili sex (in-out) !!! :D
btw na kolko si godini ?
vizh sega,momi4etata sa razli4ni.nqkoi se vazbuzhdat po-lestno.no tova e dosta rqdko.ako vsi4ki tvoite priqtelki ti kazvat 4e imat orgazam-ne gi vqrvaj!obiknoveno tova idva s opit.ako na teb e priqtno,kogato ti galqt,celuvat,zna4i vsi4ko e nared s teb.ne znam na kolko si godini,mozhe bi o6te ne gotova napalno.zatova-nqma da barza6 da se razdeli6 sas devstvenosta!parvo-svikni se sas petting,postepeno 6te ti haresva pove4e i pove4e i zapo4ne6 da se vazbuzhda6.a za orgazam ne se pritesnqvaj,naistina ima mnozina zheni,koito nau4ili kakvo e tova kam 30 godini 4ak.taka 4e e normalno 4e go nqma6.6te ima6 nqkoi pat i togava to4no 6te razbere6! :D
asboliutno tochno kazano :!: a i ima oshte neshto.tova e naglasata.v smisulche ako ti si vnushila che ne mojesh da se vuzbujdash moje podsuznatelno da pravish taka da stava.prosto kato si s priqtelq si i si lqgate i se celuvate i tn ne go misli tova a si predstavqi neshto priqtno misli si kolko e hubavo i kato se otpusnesh shte vidish kak shte zabravish za tiq pritesneniq :!:
_Xplor3_
01-22-2005, 08:19
ako priqtelq ti te blizka po slivkata, taka da se kaje ti pravi 6pakli ne samo 4e 6te se vazbudi6 ami dori ako e dobar v 6paklite naprao i 6te svur6i6 samo ot tqh bez dori da ste pravili sex (in-out) !!!
btw na kolko si godini ?
Ne e samo tva na4ina za da se v1zbyde daje hi4. Vsi4ko e na psixologi4na osnova trqbva da si gotova za tva i da misli6 samo za nego.A i na kolko si ??
Spoki macka 6te se opravi6 nema da ima6 qdove :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P
LiL_Juliete
01-22-2005, 10:13
emi opitai dokato si s nego da se otpusnesh i da ne se pritesnqvash ot fakt-a che si amatior v taq oblast tova ne biva da te trevoji toi dobre go znae i shte te razbere opitaite dokato ste zaedno edno da te lije shtoto tova e super :) drugo misli samo za nego i za tova che v momenta shte ste edno cqlo pusnete si ruce miluvki celuvki po cqloto tqlo i da se nadqvame che shte se poluchi ai sq uspeh :)
spokoino mili4ka , kakto ti kazaha ve4e po gore ... prosto se otpusni i ... misli za nego , neka da ti ehubavo i priqtno ...toi si znae kakvo pravi - predpolagam , nooo .... 6te ima vyzbuda samo kogato si gotova... :D spoko macka , 6e uspee6 :) aide
Boje,Boje kak samo q uspokoqvate 8) . Katoche li she q Iztrelvat na LUNATA,xixixi. Spoko "kaka" i ti she dtignesh do nai-qkite 4uvstva na taq planeta 8) 8) 8)
Not`in`love
01-22-2005, 16:52
za tiq koito pitaha..na 16god sym... :oops: 10x za mneniqta koito pro4etoh,6te se opitam da se vslu6am v syvetite vi, spored men sym si gotova..nooo qvno ne dostaty4no :? mai naistina trqbva da se abstrahiram ot vsi4ko ostanalo i da mislq samo i samo i samo i samoooooo za nego.. :roll:
Namaji se s olio otdolu i vsichko shte e nared.Shte se pliushtish i shte ti pliushtat i ushite.
Ами така е както са ти казали по-горе.Трябва да се отпуснеш и да се отдадеш на момента,да му се наслаждаваш и ще видиш как всичко ще мине добре. :)
az puk da ti kaja sexa bez 4uvstva ne e sex taka 4e ako ti nqma6 4uvstva kum nego estestveno 4e nqma da moje da se vuzbudi6....i sega predi da kaje6 az imam 4uvstva az go obi4am i o6te takiva ot tipa...purvo si pomisli dobre