View Full Version : malko obyrkan?!
mi zna4i s gadjeto mi sme zaedno ot godina.. do predi izvestno wreme pravehme sex dosta 4esto.. rqdko ima6e prediod ot 2-3 dni da ne prawim.. i nikoga ne mi otkazwa6e.. naposledyk oba4e ne6tata se promeniha.. ne go prawim 4esto... i kogato az iskam tq ne mi dawa..... towa 4e me reje mnogo me drazni..... we4e mi e gadno da si poiskam SEX strahuvaiki se 4e 6te mi otkaje i 6te mi e gadno.. kakwo da prawq..?!
angelski_o4i
01-22-2005, 15:45
MI NE SMQTAM 4E TVA E KOI ZNAE KAKAV PROBLEM.nali vse pak go pravite ot vreme na vreme?!
moje bi prosto sega e v period v koito ne i se pravi sex(povqrvai mi ima takiva periodi)moje sa6to v na4aloto(kogato vrazkata vi moje bi e bila v na4aloto si )da q e bilo strah 4e ako ti otkaje 6te q ostavi6(koeto ako 6te pravi6 6te e vazmojno nai glupavoto),pak sega e po sigurna za vas(koeto spored men e hubavo)!
Приятелче, остави нещата сами да се движат, не й искай, а когато се усамотите, само ще стане. А и не напирай само към това, все пак в една връзка секса не е най-важното :wink: Просто остави нещата на автопилот
Pich,ne se korkai,ama si e haresala drug i sigurno tozi drug i raztiaga guzeto vmesto teb.Po-siguren znak ot tova,koeto opisvash .... NIAMA !
NaSty GiRl
01-22-2005, 19:19
emi qvno si naprail neshy za da se durji taka..opitai da pogovorite!
Ne 4e iskam da te pla6a pi4...no li4niq mi opit mi kazva 4e vinagi kogato sam imal takiva problemi e svar6valo zle....pogovori s neq..tva e na4ina!;)
Значи има друг който я тъпче.Вместо да и искаш секс поговори с нея защо прави така.И ако е заради друг, един здрав бои ще оправи нещата
ivelin9021
03-23-2007, 11:58
ry pi4 ma ima drug ;)
бе може и да няма друг, а просто да си й поомръзнал. що не пробваш малко да разнообразиш нещата? някоя нова позичка, нещо...
sh3_1s_7h3_0n3
03-23-2007, 12:23
бе може и да няма друг, а просто да си й поомръзнал. що не пробваш малко да разнообразиш нещата? някоя нова позичка, нещо...
тя секс не му дава, ти нови пози му предлагаш :) как да си приложи уменията като тя се дърпа...
следващия път като те отреже просто я попитай 'що така се дърпа, надявам се да ти обясни ясно, а не да мънка под носа си...
ми нали му пуска отвреме навреме или поне аз тъй разбрах, де...може и да не съм разбрал добре, знам ли.
имах една такава мадама, дет се дърпаше, накрая я прилъгах веднъж, напоих я добре, че да се отпусне и ми каза, че не й харесва вече как го правя и иска разнообразие. та така...оказа се, че туй бил проблема, ама я е било стам да си каже
ChRiSTiaNo_07
03-23-2007, 12:32
mi zna4i s gadjeto mi sme zaedno ot godina.. do predi izvestno wreme pravehme sex dosta 4esto.. rqdko ima6e prediod ot 2-3 dni da ne prawim.. i nikoga ne mi otkazwa6e.. naposledyk oba4e ne6tata se promeniha.. ne go prawim 4esto... i kogato az iskam tq ne mi dawa..... towa 4e me reje mnogo me drazni..... we4e mi e gadno da si poiskam SEX strahuvaiki se 4e 6te mi otkaje i 6te mi e gadno.. kakwo da prawq..?!
Говори с нея,кажи и,че искаш да сте както преди..питай я дали е в теб проблема.Ако има друг земи нож и му отрежи уя :P
krem4et0
03-23-2007, 14:06
вие ако се ожените представяш ли си? по темата-просто не й се прави секс. А и да го правиш ежедневно си омръзва. Аз не правя много често секс, но когато това се случи има тръпка,че се случва нещо необикновено,а не нещо обичайно и рутинно. И именно в това е част от красотата на секса, че е като десерт на трапезата на удоволствията.
HagpycaH
03-23-2007, 14:14
Еми на мен ми се случи веднъж да ми откаже моя приятелка и аз направих така не исках 1-2 седмици после тя като поиска аз я отрязах и след 2-3 дена да видиш как се молише и ми се извиняваше , че нямало да се пофтори това.Давам ти само пример със себе си не искам да си мислиш че искам да те провокирам по един или друг начин да го направиш.
Приятелче, остави нещата сами да се движат, не й искай, а когато се усамотите, само ще стане. А и не напирай само към това, все пак в една връзка секса не е най-важното :wink: Просто остави нещата на автопилот
alkobalko
03-23-2007, 18:41
Темата е стара!