View Full Version : Nai-otkachenoto Mqsto
Hello,Shte spodelite li momci i momichki ? 8)
Koe e nai-shantavoto mqsto,na koeto ste pravi li SEX.
(nz dali tema se povtarq)
NaSty GiRl
01-23-2005, 06:38
xhauxha na leglo ;]
morsmordre
01-23-2005, 06:47
Ами преди две вечери го правех в съня си, а дори не познавах момичето, с което го правех, но пък като симулация излезе доста добре. :P
SisTeR`oN`MaXa
01-23-2005, 07:16
Za sega nqma nai otka4eno mqsto na koeto da sam go pravila , no bih iskala da go napravq na plaja , na kapaka na nqkoq kola iii nenam moje bi i na dr mesta XEXexEXex :P
Ми то по принцип откачени места няма, където ме хване музата. Иначе по необикновени места- в 5 сутринта на плажа в Анталия- гледаше ни едно бездомно куче и другото е на перваза на вила в строеж, съответно и перваза беше недостроен и много боцкаше:).
Ми то по принцип откачени места няма, където ме хване музата. Иначе по необикновени места- в 5 сутринта на плажа в Анталия- гледаше ни едно бездомно куче и другото е на перваза на вила в строеж, съответно и перваза беше недостроен и много боцкаше:).
s nakoi tur4in li se bockashe. :lol:
s nakoi tur4in li se bockashe. :lol:
Да, що? Проблем ли има?
а моето беше по време уж на една разходка към парка,до който така и не стигнахме :oops:
maika^ti
01-23-2005, 15:30
heheheeh az pyk tova lqto go napravih do grobi6tata.vsy6tnost plana be6e da sme na samite grobi6ta no ima6e prekaleno mnogo lae6ti ku4eta i paza4 :)
SANDRETO
01-23-2005, 15:33
na legloto na nashte
na gornoto leglo vav vlaka...na pokriva...vav kupata seno
xaxa...emi to4no 6antavo ne e , nov banqta/vyv vanata/ i no6ts v parka :D xa.....
ami...a za v asansior ne ste li chuvali? qko beshe :) no po ludo beshe f kenefa sednal na chiniqta a prez tfa vreme edna luda fenka mi skachashe na glavata :> (dolnata be perverznici :p)
Ще ми се да бодна под леглото,в резервоара на камион,в пещера,в някоя гора,ама най-много ми са ще еи така по средата на шосето.Бум-Шака-Лака
LiL_Juliete
01-24-2005, 18:43
emi moeto nai neobiknoveno mqsto e bilo na posledniq etaj na moq blok (az jiveq na posledniq etaj) i ot tam nagore po stulbata i tochno do atributite :) na asansiora det nai mnoo shumi kat trugne asansiora :) ludnica e osobeno kato chuesh che ima chovek pod teb koito vika asansiora i te strqska v sushtiq moment v koito toi trugva :)
V moreto , na plaja (ne e oferta) , pred maika mi (tq spe6e) , pred pone 5 priqteli i to 2 puti (te ne vijdaha) , na gurba na pametnika na suvstskata armiq pone 5-6 puti , v kino , na kupon estestveno , vuv vhod na blok , v borisovata gradina .... :-({|=
Trisha1991
02-03-2007, 18:16
В кола до пътя, в WC-то на ресторант, асансьор, плажа, в морето, в басейн, до леглото на спящата ми глуха баба на село, а и в един микробус пълен с кайсий, които размазахме яко... за други май не се сещам
mi za sega samo v kolata и в парка .. в университета .. =P~
В гората копеле...
Ааа, btw Kitana, mortal kombat rulzZ... Респект за тебе \\//
Logopeddd
02-03-2007, 18:41
На паметника "Шипка" най-горе. Който иска да вярва.
BloodSoul
02-03-2007, 19:06
На света гора... Беше много готино! :twisted:
malka_sladuranka
02-03-2007, 19:13
На пързалка :-D и на покривите на 2 блока(не едновременно естествено) мм...на пейка ако се смята за откачено, в детска градина-вечерта разбира се :-D мм други не се сещам..
v moreto i v parka tav sa moite po-stranni mesta
svetoslava_sliven
02-03-2007, 19:30
Vav banqta.
BeZ^BikiNi
02-03-2007, 20:09
Ami az nqmam otkacheni mesta- samo banqta i kuhnenskata masa koeto za mene ne se broi :oops: Inache frenska lybov s moq pr sme pravili v asansiora i v parka... a i vednuj toi mi burkashe s pruscheta v edno taxi :oops:
Извратено общество сте ей ;]
emi az sam go pravila na predniq kapak na kola,v banqta,v basein,pod edno darvo,zad edna diskoteka podprqni na stenata,v garaj,v sablekalnqta na edin basein,v toaletna i mai sa tva!!!! \:D/
krem4et0
02-03-2007, 20:37
В кола на 5 метра от шосето. Вълнуващо е!
Хмм... зад даскало (вечер), тоалетните в даскало (избягахме от час), в асансиор, на стълбището в нейния блок (поне 5 пъти), имали сме свободен и сме оставали само 2мата с класната стая и така 2 пъти , пастърбирали сме си взаимно в междучасие в един ъгъл на стаята, в басейн, на ена тенис маса вечер, борисовата градина, на мейката пред техния блок пълна програма, и двамата френска любов след това същнския секс, в тоалетна на кафе.... не се сещам за друго...
В кола до пътя, в WC-то на ресторант, асансьор, плажа, в морето, в басейн, до леглото на спящата ми глуха баба на село, а и в един микробус пълен с кайсий, които размазахме яко... за други май не се сещам
da ta eba u kurBata ma maika ti we gleam ti det puska6 otgovor to ebahti kurvenskto kot sa fali6 qko si komplexirana a?
Сетих се и за друго място... В стаята на брат й, докато той спи там... 8-[ (Доста се бях сдухал тогава)
Ае trisha тебе няма какво да те коментираме,на 15 си, и вече си опитала всичко от живота.Да не забравяме култовата ти тема:"Какъв е размерът на клитора ви" :twisted: ХАХАХАХахахахах злее зле :lol:
абе хора май вие сте комплексарите данеби да и завиждате нещо???
много си е готина мацката щом се е ебала толква много БРАВО на нея! и аз искам да я еба точно заради това!
Ти ако вярваш на всичко,което пишат "готините мацки" из форумите,си някаВ бунак :lol:
няма значение в какво вярвам - ако момичето е опитна ще си проличи :mrgreen:
CvEtI`KiSs
02-06-2007, 10:36
ami moite ne sa otka4eni spored men ina4e :na kuhnenskata masa,WC-to,v toaletnata na 1 zavedenie,v asansiora....na skutera na 1 fr. ...... :D
Там наистина е много хубаво! :) Особено ако имаш параноята че някой се качва по стъпалата :Р
:)))))))))
02-06-2007, 21:30
6TE SPODELQ KADE I KOLKO MI E HARESALO:))KATO ZA NA4ALO NA KAPAKA NA KOLATA SI E VARHOVNO ,NA PALJA AKO E OTVAN I VI GLEDAT ........E NQMAM DUMI UNIKALNO,AKO E VAV VODA NA MEN LI4NO NE MI DOPADA:(NA KUPON PRED VSI4KI SAMO S EDNA ZAVIVKA E ADSKI VAZBUJDA6TO ,VEDNAJ DAJE SME SI PRAVILI 4ETVORKA POSRED NO6TA VAV GORATA NA TREVATA:) SAMO 4UVA6 RAZNI ZVUCI I NI6TI4KO NE VIJDA6:)NA MORETO SUTRINTA SLED DISKO KAM 6 HORATA SITI4KAT PO PLAJNATA IVCA A TI SE VIHRI6 I NE TI PUKA AMA GRAM DAJE,SUPR SI E,VAV VANA,NAMZANI SAS 6OKOLAD....MMMMMM KOLKO VKUSNO,I SAS SMETANA STAVA AMA TQ SE OTMIVA MNOGOPO-BARZO OT 6OKOLADA!A WE HORA KAJETE MI SEXA NE E LI STRAHOTEN?????
shadow4e
02-06-2007, 22:04
откачени места нямам... освен в леглото съм пробвала на пода, на маси, столове, плотове, облегнати на стени и тн, в банята,във входа, ама видяхме баща ми да се качва по стълбите и ...... в морето, в горичка, абе горичка е силно казано, че едното беше, зад моста на влюбените /в сф/:) и на купони, ама това не го броя пак си беше на легло:)
а френска съм му правила и в тоалетна в даскало, беше на Коледа и ги бяха изчистили, светеха от чистота, ама май не бих повторила точно в тая тоалетна има и по-яки :wink: в Борисовата много пъти, в Царската, абе в доста градинки, на плажа, в задния ми двор, ама той е ограден отвсякъде със сгради, при добър късмет може и никой да не ни е видял, ама едва ли всичките пъти, никой не ни е...ама на човек в тези моменти, не му е до хората наоколо:) Тъпото е че майка ми единият път ме "хвана", видя ми дънките оцапани с кал само по колената, а точно в тоя момент не ми хрумна никакво оправдание и се изчервих като домат....тогава бях още девствена, ама ходехме с пр ми от доста време, но после 2 месеца вс път като се прибирах майка ми ме ебаваше и ми правеше проверка на дънките :P
Това е което се сещам в момента.
CvEtI`KiSs
02-06-2007, 22:14
da ta e** u kurBata ma maika ti we gleam ti det puska6 otgovor to ebahti kurvenskto kot sa fali6 qko si komplexirana a?
ami sega li go razbira6 4e taq e takava :?: am da ti kaja tri6a mai pi6e6 tiq ne6ta samo za da ti obra6ta vnimanie nqkoi i kakto predi se be6e izrazila:mislq 4e ti si p1p4iva,debela,grozna i pro4ie...... a vazmojno e su6to ni6to ot tova koeto si kazala da ne e vqrno i da gi izmislq6 samo za vnimanie ak1l ne ti pre4i to decata na 14 si fantazirat o6te.....
shadow4e
02-08-2007, 00:41
Няма значение дали разказва своята история или си измисля, въпросът е, че едно или две момичета имат такова поведение. И общо взето я разбирам единствено за това, че когато момиче отиде на такъв купон, няма избор...Аз просто за това не ходя, ходила съм 1-2 пъти, но не съм била сама и честно казано единия път... си ме беше доста страх като ги знам по принцип тези, чията цел като отидат на купон е да изпочупат абсолютно всички мебели, чаши и тн. Предполагам, че на купоните, които ходи не са такива, за които ти говориш, че си била с "15 момчета". А си ходи на купони с по 30 мъже. Тя каза, че няма избор, което ме навежда на мисълта, че са от тези, които си носят и пистолети с тях и тн, които в днешно време са доста хора... На такъв и аз бих му духла, ако стигна до там, защото иначе ще ме изнасили както и тя самата си каза... Обаче аз, за да не допусна да се стигне дотам, просто не ходя на такива купони, които и в повечето случаи, не са особено големите купони.
Там наистина е много хубаво! :) Особено ако имаш параноята че някой се качва по стъпалата :Р
Абе мое ли да сте толкова прости бе!Бахти шибаните идиоти!Имайте поне малко уважение,един се шибал на връх Шипка,друг в Света гора...Случайно да има някой,който да го е правил в църква или на паметника на Левски?
CvEtI`KiSs
02-08-2007, 19:03
Няма значение дали разказва своята история или си измисля, въпросът е, че едно или две момичета имат такова поведение. И общо взето я разбирам единствено за това, че когато момиче отиде на такъв купон, няма избор...Аз просто за това не ходя, ходила съм 1-2 пъти, но не съм била сама и честно казано единия път... си ме беше доста страх като ги знам по принцип тези, чията цел като отидат на купон е да изпочупат абсолютно всички мебели, чаши и тн. Предполагам, че на купоните, които ходи не са такива, за които ти говориш, че си била с "15 момчета". А си ходи на купони с по 30 мъже. Тя каза, че няма избор, което ме навежда на мисълта, че са от тези, които си носят и пистолети с тях и тн, които в днешно време са доста хора... На такъв и аз бих му духла, ако стигна до там, защото иначе ще ме изнасили както и тя самата си каза... Обаче аз, за да не допусна да се стигне дотам, просто не ходя на такива купони, които и в повечето случаи, не са особено големите купони.
mi tq si e vinovna sama ako neiska da pravi tova nqma da hodi na takiva kuponi i tolkoz
Miteto_bs
03-03-2007, 09:33
сауна.
бе яко е ама много задушно. Като, че в джакудзито пойче ми допада..
Не е задушно,но е много горещо,но пък затова може да отставиш вратичката отворена.А джакузи е МНОГО банално..
Miteto_bs
03-03-2007, 09:47
Не е задушно,но е много горещо,но пък затова може да отставиш вратичката отворена.А джакузи е МНОГО банално..
Ми на мен ми харесва.. да го правя в джакудзито.. :)
А най откаченото място е Мак Доналтс направиха ми чекия от вън на лотката (Бургас)
malka_sladuranka
03-03-2007, 10:24
А най откаченото място е Мак Доналтс направиха ми чекия от вън на лотката (Бургас) Там ходят малки деца бе. Ц-ц-ц...
Miteto_bs
03-03-2007, 13:17
А най откаченото място е Мак Доналтс направиха ми чекия от вън на лотката (Бургас) Там ходят малки деца бе. Ц-ц-ц...
Е то беше към 21;00 часа някаде :) да не съм луд през деня.. [-X
Sexapilna_kukla
03-03-2007, 13:22
Най-откаченото място ли... :-k ами като че ли на водно колело, навътре в морето...обаче по едно време се появиха едни с джетове и... :lol:
Miteto_bs
03-03-2007, 13:25
Най-откаченото място ли... :-k ами като че ли на водно колело, навътре в морето...обаче по едно време се появиха едни с джетове и... :lol:
Се включиха? :-k
хахахха, яко ;-)
Някой да го правил на... хахахахахаах, че му забравих името - на онова в София лент, дет хахахаха хвърчи на горе, ахахахахах
Не, не, не само си го представете, ахахахахахах :D:D:D
BaD_GirL ™
03-03-2007, 13:27
Най-откаченото....амииии :-k На плажа (през деня), на един купон така се бях напила че го правих с едно момче пред всички на масата 8-[ ама беше мноу забавно :smt005 , също така съм правила свирки на един приятел докато шофира ( замалко да катастрофира от кеф :smt005 ), също така съм го правила в стаята където баба ми спи :-$ ...за други откачени места не се сещам...после ако се сетя още, ще пиша :smt006
Sexapilna_kukla
03-03-2007, 13:29
Се включиха? :-k
Ах тии, какво мръсно подсъзнание имаш :-D но съжалявам, не позна [-X
Miteto_bs
03-03-2007, 13:29
стаята където баба ми спи баба ти там ли бе? :-k
BaD_GirL ™
03-03-2007, 13:33
стаята където баба ми спи баба ти там ли бе? :-kДокато баба ми спеше и нищо не усети :smt005
Miteto_bs
03-03-2007, 13:34
стаята където баба ми спи баба ти там ли бе? :-kДокато баба ми спеше и нищо не усети :smt005
Хехе не-бих пробвал.. имаме доста стай.. тъпо е ако се бе събудила? :mrgreen:
A_Loving_Girl
03-03-2007, 22:14
На един стадион към 21 ч. за малко да ни видят едни дет минаваха,но иначе си беше супер,защото беше нещо ново като обстановка! :wink:
fulldelight
03-04-2007, 07:57
На концерт, в тоалетните на ресторант, на плажа, под водата (поне се опитахме..).....най-якото е, че всичко е с 1 момиче :)
На поляна, точно до пътеката и хората ни гледаха засрамено..
В кенефа на хижа, където имаше опашка от хора и даваха зор .., а аз се правех че ми е лошо... ( хохохо) :twisted:
В баня, без крушка.... 8-[
Мечта ми е да го направя в килер.
Иииииииии на балкона! Само чакам да се позатопли... и да свърши ремонта. :twisted:
V diskotekata(toaletnata de),vhoda mi,vhoda mu,uchilishteto,no tam ni vidqha dobre che beshe tymno...
martyivanova
03-04-2007, 18:19
V banqta,v asansiora, na prozoreca :)
Guest456
03-04-2007, 18:30
на пейка в детска градина :-D
babi_girl
03-04-2007, 18:41
v parka
Слънчице
03-04-2007, 19:14
ох ами страшно много са местата като се започне от гората,във входа на блока,в мазето,на тавана, в колата на баща му, в гаража,в една детска градина вечерта и навсякъде сме го правили само да ни се доебе и веднага измисляме нещо и то все е някво откачено и особенно обичаме там където могат да ни хванат например на някоя пейка в центъра или у тях ,когато всички негови близки са у тях и пият кафенце а ние се забавляваме.:)
Крум заров деудункиеф
03-04-2007, 19:16
У хотела мали без камери беше супер направо е незабравимоооооо
на тенис корт , на билярдна маса и в един гараж
Билярдна маса ли чууууух ???
Леле, това ми е ЦЕЛ !
Откъде я изкопахте тази билярдна маса ??? Искам !!!
malka_sladuranka
03-05-2007, 13:57
На бургаскатаааааааа гарааааааааааааааааа, на светофаааааааааараааааааа аааааааааааа :smt118
Miteto_bs
03-05-2007, 14:58
На бургаскатаааааааа гарааааааааааааааааа, на светофаааааааааараааааааа аааааааааааа :smt118
Ти пък... Там минават много хора, коли, всякви ха ха
malka_sladuranka
03-05-2007, 15:06
Ти пък... Там минават много хора, коли, всякви ха ха Нека минават, аз съм ексхибиционистка :smt005
shadow4e
03-05-2007, 15:13
Билярдна маса ли чууууух ???
Леле, това ми е ЦЕЛ !
Откъде я изкопахте тази билярдна маса ??? Искам !!!
И аз искам на билярдна маса, ама без хора наоколо :)