View Full Version : идеала ви эа момиче
според вас как би трябвало да иэглежда едно момиче эа да е перфектно (по външен вид ,по характер ,по начин на обличане ,грим ,косата й каква трябва да е :?: )моля ви отговорете ми много ми е спешно :!: предварително ви благодаря!
Nekasa4a
01-23-2005, 10:45
1- Na4i ne iskam da e nqkoi model :!:
2- Ako moje da pie pove4e ot men i da me nosi 6toto na posledak mn qko padam :D
3- Da moje da prikazva po mn temi(ne samo po sapuni i 4alga) demek intelegentna
4- Da znae 4e men i gospod ne moje da me promeni ako ne iskam da ne mi slaga pravila i gluposti koito nemoga da izpalnq :!:
E tva e :D
Ne mislq che ima takyv termin "syvyrshen chovek" da ne govorim za takova momiche :PPPp no spored men nai vajnoto e da bydesh sebe si a ne da podrajavash na nqkoi svoi idol starai se da bydesh po-dobra ot tozi/tazi na koqto se vyzhishtavash taka shte ima postoqnen progres i shte bydesh haresvana ot mnogo poveche hora.
БЪДИ СЕБЕ СИ! А този който не те харесва такава да си го начука ;)Много хахах
1. Da govori pove4e ot men..:)
2. Da ne se mry6ti..:)
3. Da e leko izvratena
4. Da ne e debela... :twisted:
5. Da ne pie mnogo bira
6. ...i nai -vajnoto...da ima po-malko kosmi po tqloto i liceto si ot men.... :twisted:
Като я срещна ще ти кажа.Засега мога единствено да гадая :wink:
jimmybones
01-31-2007, 21:12
nqmam si ideal za momi4e prostu si q haresvam ei tka ;] kato q ogledam i posle na harakter ako e kakto az iskam si4ko e xtra ;]
Без такива приятелката ми е перфектна :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
- да е висока слаба и стегната (моделка)
- да мога да си говоря с нея (шото има такива с които нищо не мога да си кажа)
- да е леко извратена =P~
- като екстри е добре да има кола и апартамент \:D/
- и да ме ебе до скъсване :smt008 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1 не много големи стегнати и добре уформени цици
2 руса или мн светло кафява коса
3 малко и стегнато дупе
4 не много висока
5 умна - добър сабеседник
6 с много добро чувство за хумор
7 и с пъстри или сини очи може и сиви
\:D/
Psihi4no_bolen
02-01-2007, 10:35
-- и да ме ебе до скъсване :smt008 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз също мога да еба до скъсване ...
Аз също мога да е** до скъсване ...
НО не отговаряш на другите изисквания най важното от което е да си жена! ... [-X ](*,) ](*,) ](*,)
Като е перфектна няма да е интересна... Ако не сте го изпитали до сега да ви кажа :)
Psihi4no_bolen
02-01-2007, 11:00
Аз също мога да е** до скъсване ...
НО не отговаряш на другите изисквания най важното от което е да си жена! ... [-X ](*,) ](*,) ](*,)
true true ... Но все пак можем да си свием една мара и да си пуснем Afroman - I got high
хахаахаах! :smt005 :smt005 :smt005
абе вие сте мноо зле бе хора!единия казва моделка вместо модел,друг-Уформени вместо Оформени или пък ония с грешния подпис - мисля че искаш да кажеш:I don't thinK! (нищо лично :wink: просто ви казвам грешките, за да не го кажете пред някоя мацка дето е ваш тип и да ви отреже заради това :P )
дядо ви мраз
02-01-2007, 18:22
гола :-D
една колежка е, ама няма да ви кажа как изглежда
идеала ми за жена няма нищо общо с грима или при4еската,
най-важното е да НЕ ЛЪЖЕ, да бъде пряма и да ме гледа в о4ите, когато ми говори неща,които иска да чуя,
освен това- да обича тялото си и да се чувства комфортно в него
и не на последно място- да знае какво иска от Живота и как да го постигне(демек като иска нещо да действа направо, а не да чака другите да се сещат)