View Full Version : kak da q nakaram da galta
ГЪЛТАЙ МА!!!!
(винаги дава ефект!)
*SCHWARZ*
01-24-2005, 02:54
trudna rabota,4ove4ee
Най-мнохо да я накараш да й стане противен секса с теб :? Това с гълтането не е никак приятно,жените го правят за удоволствие на мъжа-тези които могат да го понесат.А да накараш жена,на която й се повдига само при мириса на сперма-не мисля че е редно...Всеки си има особености и мисля че трябва да се съобразиш с това.Да я научиш няма да можеш просто...
nikoga ne bih gultala, ako nqkoi me kara ili nasilva :shock:
nikoga ne bih gultala, ako nqkoi me kara ili nasilva :shock:
absoliutno :!: dori ne znam shto za chovek moje da durji priqtelkata mu da gulta sled kato znae che i e nepriqtno
S ostur udar v slunchevia split.
basi typaka :D
koi normalen iska da gylta :shock:
izvrateno kopele :x
abe ti bi li galtal na jenata..........??????????A?
Ако караш на сила нищо няма да се получи. Най-много да ти тегли шута.
metadream
01-24-2005, 15:53
ГЪЛТАЙ МА!!!!
(винаги дава ефект!)
хахааа
metadream
01-24-2005, 15:55
Наистина трябва да си зададеш този въпрос и сам ще стигнеш до отговора на твоя ? !!!
SANDRETO
01-24-2005, 19:16
MMM TUPO E DA KARASH NQKOI DA PRAVI NESHTO KOETO NE MU E PRIQTNO NA PURVO MQSTO,A INACHE TQ AKO ISKA DA TI DOSTAVI UDOVOLSTVIE SHTE GO NAPRAVI I BEZ DA Q KARASH....PROBVAI PO SPOX OK 8)
Ами определено не е приятно да гълташ.Пробвах веднъж.Но ако момчето ме .... , нямам избор и на него трябва да доставя удоволствие.
SANDRETO ти освен с главни букви по-друг начин май не знаеш да пишеш.
Ако иска ще гълта ако не иска няма, каквото и да направиш едва ли ще има положителен ефект.
kato ne iska momi4eto-neiska
kaf e tozi zor
Nekasa4a
01-24-2005, 20:31
Ako ne iska trudno :!:
С НАСОЧЕН ПИСТОЛЕТ КЪМ СЛЕПООЧИЕТО
НЯМА НАЧИН ДА НЕ СЕ НАВИЕ
ПОВЯРВАЙ МИ :lol:
smeni si jenata :D
mai samo az ne vijdam nishto gadno v gultaneto...daje bih predpochela pred kurpichki ili macane i t.n.
Pak i tova sa proteini :D vse pak
:shock: emi gotin , neznam kak da q nakara6 , noo ... men me nakaraha da gyltam-ne be6e pri men po sobstveno jelanie,no ... prosto ne i na sila...samo i namekni 1q , 2q pyt iiii posle ve4e i go sloji v gyrlotoooo iiii ..... iska neiska :oops: .. vse 6e gylta , i kakto kaza tuka edna macka...i az nevijdam ni6to lo6o v gyltaneto , kakto vsi4ki do sea se izraziha 4e nemoje6 q nakra6 .... hmm ! emi neznam we , aide pone edno UsPeH ti jelaq :D
Pyrvo iskam da pozdravq momi4etata ot poslednite 2 postinga - BRAVO!!! Dano da ima pove4e momi4eta kato vas (i 1 za men de) :) Vinagi me4tata mi e bila momi4eto da gylta ama vse ne slu4vam na sperminatorka :evil: Karam si po standartniq na4in i posle kakto kaza nqkoi byr6em :D MOMI4ETA zamislete se kakvo OGROMNO udovolstvie bihte dostavili na edno mom4e ako gyltate!!! Posle 6te ste vie nared da kazvate kakvo iskate ot mom4eto :lol: Zabavno e nali ?
LiNkiN4eTo
01-25-2005, 15:10
zadaljitelno li e puk da gulta :?: :?: :?:
zadaljitelno li e puk da gulta :?: :?: :?:
estestveno 4e e zadyljitelno e.b.a.ti vyprosa 4estno :twisted:
a we az pak 6te kaja .... na edno mom4e mu e mnogo po got i moje i orgazym da polu4i ako momi4eto mu gylta,a iii ... za6toda e otvratitelno ?!?!? mom4eto super se kefi na tova i ima mn po golqmo udovolstvie... :D hmm , nooo sqko F-4e misli po razli4en na4in .... no ... spored men e qko za nego..a kakto kaza carl_fx pyk posle i na nas ni se ogajda , nali we pi4 :lol: xa
Josefinne
01-25-2005, 17:08
a we az pak 6te kaja .... na edno mom4e mu e mnogo po got i moje i orgazym da polu4i ako momi4eto mu gylta,
Аве, ти или си малка и не разбираш "терминологията" или си блондинка! Знаеш ли какво значи да гълташ въобще? Когато момчето получи оргазъм, той свършва (демек от члена му почва да тече сперма, сега да не използвам термина, че да не би да не го разбереш) . И да гълташ значи да му глътнеш спермата, чаткаш ли на къде бия?! Ако гълташ няма как човека вече да не е получил оргазъм...
По темата: Гледай сега, пич, аз лично "гълтам", ама честно да ти кажа, трябва много дълго да съм с даден човек, за да се реша да го направя. Ако тя не е готова да го направи - няма начин да я накараш. Можеш силово, ама тва яко ще ви повлияе на връзката и като нищо, ако е момиче с характер ще ти бие шута. Аз така бих направила, ако някой ме накара. Ама може сама да поискам на другия ден - накраш ли ме - шут и кой от къде е. Моя съвет е да бъдеш търпелив.
:shock: mngoo qsno 4e nqma da q kara6!!Tq ako iska6e sega nqma6e da zadava6 tozi vapros.
на мен лично ми е яко като моята ми гълта спермата ама 4естно да си кажа после малко се замислям да я целувам по устата
не 4е имам нещо против спермата ми ама деда знам..
ина4е когато аз я ближа долу много ми се ослажда целувката по уста :lol:
Mmmm.. Tq ak0 ne iska nqma kak da q nakrash! =)
Am.. Znam che na povechet0 jeni ne im e priatn0 da gyltat sperma...ama m0je bi neznaete... tq e polezna za Vas! Predpazva vi 0t Rak na gyrdata!
Josefinne
01-26-2005, 14:49
Mmmm.. Tq ak0 ne iska nqma kak da q nakrash! =)
Am.. Znam che na povechet0 jeni ne im e priatn0 da gyltat sperma...ama m0je bi neznaete... tq e polezna za Vas! Predpazva vi 0t Rak na gyrdata!
:lol: Хахаха, не просто не искам да коментирам подобно изказване - толкова е абсурдно!
SPERMATA SADURJA VITAMIN C !!!
IZBORA E VASH !!!
SPERMATA E ZDRAVE !!!
air_soul
01-26-2005, 15:56
SPERMATA SADURJA VITAMIN C !!!
IZBORA E VASH !!!
SPERMATA E ZDRAVE !!!
Tva go znam ama zashto ti ne si q piesh vmesto kafe sutrin???!
...kaji i 4e predpazva ot karies... :lol: :lol: :lol:
Ako ne me kara na sila moje i da se sretra6a ot sobstevno jelanie da mu dostavq udovolstvie, no ako me nakara nqma i da si pomislq da probvam :evil:
zdrasti...:)am istinata e che naistina nasila ne mojesh da q nakarash...mislq che trqbva da pogovorish s neq...v tova nqma nichsto losho...az lichno gultam...tova e frenskata lubov:)da dostavish maksimalno udovolstvie na partniora...da ti kaja gadno e da ostavish momcheto tochno v nai gotiniq moment :)...t.e ili s karpichki, i tn ili da kaje primersno...aide v banqta davurshi:)malko e brutalno...vsi4o zavisi do tova do kolko e sposobna da ti dostavi udovolstvie! Govori s neq:)...no nasila nishto ne stava:)probvai po mil nachin:)
Nqkoi beshe otgovoril....ti dali shte gultash na momicheto:)...ami pich....ti kako pravish frenska lubov na partniorkata ti...kakvo pluesh li:)
Yspeh!:)
hehehehe
06-04-2006, 21:39
da wi kaja moqta priatelka vinagi gulta i primerno edwa 3 na 100 sa sluchaite kogato sled poloviq akt svurshvam nqkude drugade
pochti vinagi svurshvame na 69! predloji i go tva na tvoqta macka
ei , i gledai da ucelish momenta kogato i tq svurshva togava 2mata shte umrete ot kef da znaesh
napravo ne moje da se opishe
pone pri nas e taka
az obicham da q lija
tq obicha da mi go l*pa
hihih ;))
doctordre
06-04-2006, 21:41
таа плюе а онаа гълта, твойта май е от първите :lol:
gyltai-ne iskam
gyltai-miri6e
gyltaq mama ti deeebaaa
nekoi gultat nekoi ne, i moita gulta ako i se otdade vuzmojnost ama rqdko stava (v pove4eto slu4ai svurvam otzad) ina4e ne moje6 da q nakara6 da gulta, tva trqbva tq sama da si go re6i, nasila ako q nakara6 6te ti bie 6uta, govori6 li s neq 6te ti bie 6uta 6tot 6e si pomisli 4e si nekvo izvrateno kopele. a i kuf ti e zora da gulta? kuf kef 6e ti napravi tva primerno?
Momchence
06-04-2006, 23:05
Като първо и демонстрираш как става :smt005
Po-dobre ne q karai na sila nai-mnogo posle da te ostavi sam da se opravq6...
cvety_i_bebeto
06-05-2006, 09:31
ne bih galtala po svoe jelanie...v smial bih samo za da mu e hubavo na priqtelqt mi...
Много ясно!Къв е проблема к`во!Тя нали се е мила пък и не е толкова зле просто всичко се опира до психика!
Runnaway
06-05-2006, 13:37
Абе жените са различни, някой гълтат, други не искат и не им харесва .. просто трябва да говориш с нея, за да я убедиш да опита .. няма нищо по-яко от това да свършиш в устата на приятелката си, а това дали ще го глътне после си е нейна работа .. теб това не ти доставя по-голямо удоволствие !!! Нали ?!?!
krem4et0
06-06-2006, 14:51
На сила няма да стане-тя ако предложи или просто при изпразването не го изплюе-тогава.Аз не бих гълтала и изобщо не знам как ще реагирам ако гаджето ми свърши някъде извън презерватива.по-добре там и оралната любов ползвам само за загряване!
BeZ^BikiNi
06-06-2006, 14:59
Awe tva puk e super gnusno i gadno nai- mnogo da se izpovrashta sled tova :twisted: Kato ne iska nqma da q karash, a i ako tq iskashe i bez da q karash shteshe da ti gulta! Vse edno ti da gultash cikula i!!! :twisted: :twisted: :twisted: Sigurna sam che nqma da go napravish nikoga!!!!
Кажи й, че ти харесва и я помоли да опита, но ако не иска или не й хареса, не я насилвай. Не мога да разбера! Ако на някое момче му е неприятно да прави нещо, никога няма да се чувствам добре, знаейки, че го карам насила. Какво удоволствие може да изпита някой, като знае, че на другия му е гадно :/
Впрочем, гълтането не е неприятно, какво толкова се гнусите всички. Спермата си е полезна :Р
Black_Witch
06-06-2006, 15:03
Еммм....гледам тука има много запознати.Аз не съм се пробвала до сега и за това се чудя кое му е гадното на цялата работа?Особено ако си с човек на когото имаш доверие и сте заедно от много време.Кое е неприятното въобще в това да ти свършат в устата ? :-k
theworldleader
06-06-2006, 15:05
Мм аз нямам този проблем :)
Моето момиче си ми гълта ;)
Еммм....гледам тука има много запознати.Аз не съм се пробвала до сега и за това се чудя кое му е гадното на цялата работа?Особено ако си с човек на когото имаш доверие и сте заедно от много време.Кое е неприятното въобще в това да ти свършат в устата ? :-k
:) Ето и аз това казвам. Когато си влюбен, не изпитваш гнус към гаджето си.
theworldleader
06-06-2006, 15:09
:) Ето и аз това казвам. Когато си влюбен, не изпитваш гнус към гаджето си.
За гнуса към гаджето си - НИКАКЪВ ГНУС нямам към моето момиче ;)
Ама никакъв ;)
Просто се чувствам прекрастно с нея и нямам никакви гнусливи чувства към нея.
Когато се изцапа нещичко и я изчиствам, нещо кръв ли ще е , ако ще сопол да е :twisted: , квото ще да е , нямам гнус и мисля, че това ми е хубаво качество ;)
Black_Witch
06-06-2006, 15:12
Въпроса ми беше в друг смисъл :) Дали нея я беше гнус и кое е гнусното на това да гълташ,защо някои момичета го мразят и не го правят?Къв вкус има спермата?Моя мъж не иска да пробваме щото щяло да ми бъде неприятно.И аз му вярвам такова и не знам какво да правя :) Да не взема да му се издрайфам ако го навия ? :lol:
theworldleader
06-06-2006, 15:16
Въпроса ми беше в друг смисъл :) Дали нея я беше гнус и кое е гнусното на това да гълташ,защо някои момичета го мразят и не го правят?Къв вкус има спермата?Моя мъж не иска да пробваме щото щяло да ми бъде неприятно.И аз му вярвам такова и не знам какво да правя :) Да не взема да му се издрайфам ако го навия ? :lol:
Глупости, до колкото знам не е гадно и не е гнусно, просто лепка, за това ако ще му гълташ, като ти свърши в устата, отивай да се измиеш и тогава с целувките ;)
Black_Witch
06-06-2006, 15:21
:-k Ще видим какво ще стане :twisted:
theworldleader
06-06-2006, 15:23
:-k Ще видим какво ще стане :twisted:
Бих ти дал един 'съвет' :lol:
Black_Witch
06-06-2006, 15:28
:twisted: Е ?
Na sila hybost ne stava! :mrgreen: :mrgreen:
obi4am oralnata lubov ,ne q pravq po zaduljenie,no ooo spermata na vseki muj -mom4e- si ima specifi4en vkys.Sus sega6niq ve4e 10 meseca gultam bez problem, ima vkys na qgodki :lol: :lol: haresva miii ama toi ne obi4a da svur6va tam,nalaga se kogato sum v mese4en ot4et,inace ne6to se durpa. No s predi6niq vednuj probvah-vkys na ymreli porove-ujas :smt013 qvno be6e prekalil s nqkoi gozbi...
vseki si go pravi po jelanie,moje6 da i kaje6 4e tova ti haresva,no trugne li da go pravi na sila ...tc tc tc :-& blqk.
aide yspeh. edin vupros kum avtora na temata- priqtelkata ti 6te gulta-ok,ama sled tova ti 6te q celyne6 li po ystnite?! ili vuzpitano 6te q pobytne6 kum banqta :mrgreen: :mrgreen:
theworldleader
06-06-2006, 15:37
:twisted: Е ?
Само насаме ;)
Runnaway
06-06-2006, 15:54
Абе свършвал съм в устата на бившата ми пряителка адски много пъти и винаги след тва сме се целували .. изобщо не е гадно .. ако сте пък толкова гнусливи си представям как ще реагирате ако ви кажа, че се е случвало да ми върне спермата докато се целуваме ... кво толкова ебаси .. тва си е нещо ваше си .. и въпреки всичко това е въпрос на личен избор !!!!
doctordre
06-06-2006, 16:09
Абе свършвал съм в устата на бившата ми пряителка адски много пъти и винаги след тва сме се целували .. изобщо не е гадно .. ако сте пък толкова гнусливи си представям как ще реагирате ако ви кажа, че се е случвало да ми върне спермата докато се целуваме ... кво толкова ебаси .. тва си е нещо ваше си .. и въпреки всичко това е въпрос на личен избор !!!!
:shock: :shock: :shock:
На сила няма да стане-тя ако предложи или просто при изпразването не го изплюе-тогава.Аз не бих гълтала и изобщо не знам как ще реагирам ако гаджето ми свърши някъде извън презерватива.по-добре там и оралната любов ползвам само за загряване!
Ти си била голяма палавница, бе! :-({|=
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
aa
A бе ИДИОТ, що не си гълташ сам. Нещастен извратеняк!!!!!!!!!
WILD__BOY
06-06-2006, 17:14
ГЪЛТАЙ МА!!!!
(винаги дава ефект!)
Рискуваш да ти отхапят пишката!
Pi4a_Bateto
06-06-2006, 18:37
S ostur udar v slunchevia split. taka nai mnogo da q UTEPE6 be ei q po spokoino
alex_7777
06-06-2006, 20:28
emi tq sama trqbva da poiska ne moje6 da i zapovqda6 da ti gulta....
Sladkata_Svetli
06-07-2006, 06:17
Знаеш ли какево ще ти кажа! Неможеш да я накараш да гълта ако тя самата не пожелае да ти достави това удоволствие! Не насилвай нещата! Не на всяко момиче му е приятно да гълта или лапа! [-X От цялата работа ще загубиш само ти ! Нито ще ти гълтат спермата, нито ще има кой да го прави изобщо! :smt009
А редно ли е да се празниш на другата страна като ти лапа... Така даже няма да нацапаш каджето нито теб ???Тоест да не се убиди ?
ArAhAmAnDrEi4o
06-07-2006, 10:00
хахаха и после я накарай да те целуне...пффф...ИЗВРАТЕНЯК... Ц Ц
Runnaway
06-07-2006, 10:03
Ти май не си чел мойте постове ... това е съвсем нормално и тепърва трябва да се осъвършенства !!!
Ти май не си чел мойте постове ... това е съвсем нормално и тепърва трябва да се осъвършенства !!!
Ми хора, на мен ми се струва, че имате закостеняло мислене! Аз целувам гаджето ми след орална любов, той няма нищо против, както и аз го целувам след като той ми е правил на мен и не виждам нищо гнусно... :-k
theworldleader
06-07-2006, 10:57
Последния гост, това да, ама не като ти свърши в устата нали ?
mnogomili4kata-sf
06-07-2006, 12:15
Мен някой ако се опита насила да ме накара да направя това нещо, така ще го ухапя по х**,че простоооо ще ме помни цял живот
^KaSiDi^
06-07-2006, 12:36
Мен някой ако се опита насила да ме накара да направя това нещо, така ще го ухапя по х**,че простоооо ще ме помни цял живот
shte go napravq syshtoto....az syshto ne sam gyltala i pone zasega ne umiram ot jelanie,a nqkoi den moje i da se naviq de,ama zasega se vyzdyrjam,a do teq gnuslivite.....men priqtel me e lizal i sled tva taka sladko si se celuvahme....tai che :P
shadow4e
06-07-2006, 12:39
ако аз нямам желанието,нищо не може да ме накара да гълтам 8)
аз лично го правя в 90% от случаите..
Морално остаряла тема..
да не говорим, че е леко неподходяща..
The End.