View Full Version : normalno li e?
ot 2 godini hodq s edno mom4e. Problemat e 4e za tova vreme toi nikoga ne me e tzelunsnal istinski a edinstveno po buzata. A kogato si sloja rakata na kraka mu i q priblija do 4lena mu -toi se otmestva.
I dvamata sme nad 20-te godini i mi se struva stranno kak moje da ne mu se iska. Kakvo da go pravq? Tova normalno li ?
Izvinqvaite ako sam sbarkala temata :D
6tom ste zaedno tolkova vreme nai-dobre pogovori s nego :) sys sigurnost ste dostaty4no blizki za tova
moje bi e privyrjenik pove4e na platoni4nata lubov ;) ili se strahuva ti da ne go othvyrli6
nqma kak da znam :) pogovori s nego i se razberete, sy6to taka se radvai 4e nqmate po-seriozni problemi i hodite tolkova vreme ;) va6eto sa beli kahyri :)
i az s moq myj ne sym spala o6te no nie sme zaedno ot okolo 5 meseca, i az ot vreme na vreme se pitam dali normalno no v kraina smetka tiq ne6ta ne stavat po grafik :)
obi4aite se i si govorete za ne6tata koito vi pritesnqvat
Ъпсурд бе как ша е нормално.2 години да сте заедно и даже да не та е цунал.Ай стига ве не вярвам.По принцип като си гадже с някой 2 минути би трябвало да са целунете поне.
pinK_Baby
01-24-2005, 17:15
spored men li4no ne e normalno....moje bi ne izpitva jelanie kym teb no sled kato hodite celi dve godini zna4i ne e tova pri4inata...nie ne moje da gadaem ...nai-dobroto re6enie e da si drypnete edin hubav razgovor i da se razberete...6tom dori ne ste se celuvali za sex pyk kakvo da govorim...a i kak dosega ne ste obsyjdali tova....nz stranno e ako naistina go obi4a6 ne iska6 li da te celuva abe nz.... govorete si i predpolagam 4e ne6tata 6te se izqsnqt :) uspeh
mi ne mi se struva mnogo normalno 6tom ste nad 20, razbiram ako bqhte na po 12 :lol: , mi de da znam vuob6te kvo e tva hodene, vie kvo pravite kato ne ste se i celuvali?????A na teb ne ti li se iska???-ako da davai nakarai go po nqkuv na4in za da stane ne6to, ina4e ne vijdam nikuv smisul vuv va6to hodene :roll: osven ako ne se maitapi6 s nas :lol:
one_touch
01-24-2005, 17:18
tva ne moje da e istina 2 godini :?: :?: :?: :!: absurd :!: vob6te kak moje da mu vika6 hodene na tova :?: i kak izdarja6 :?:
za jalost tova vaob6te ne e maitap
i naistina sme ot 2 gog zaedno
na men mi se iska razbira se za6toto vse pak ne sam na 12, a na 24 :oops: :oops: :oops: nqmam ni6to protiv da mu napravq i edna svirka :oops: a ma toi i tova ne 6te
zatova i vi pitam dali tova e normalno
vseki den se nadqvah ne6to da se promeni i na sledva6tiqt den da se slu4i 4udoto ......... a ma na......ne stava.......ve4e 2 god
edinstvenoto ne6to koeto polu4am ot nego sa karti4ki s rozi
Уау .. а бе те децата на по 12 години се скъсват от секс ...вие дори не сте се целували ...Тва не е нормално .. Вземи и си поговори ..с тоя твоя човек ...и го вкарай в правия път ...че се излага :lol:
LiL_Juliete
01-24-2005, 18:36
edinstvenoto koeto moga da kaja e slednoto
KAK MAMKA MU SI IZDURJALA S TOQ CHOVEK 2 GODINI ?
miloto_girl_4e
01-24-2005, 18:56
abe mila kak si izdurjala s tova mom4e 2 godini ?
+ tova tazi istoriika ne6to mi izglejda izmislena .. "hodite" 2 godini,ne ste se celuvali,a ste nad 20 godini.. a,ne,ne tova spored men e izmislena istoriika :roll:
SANDRETO
01-24-2005, 19:01
MM STRANNO E TVA E PREKALENO MN VREME PUK I VIE HICH NE STE MALKI OLE POGOVORI S NEGO.....USPEH :wink: 8)
hahahahaahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))) tva 6a e nqkva ebavka ne sa vrazvaite :))))))) hhahahaha
hahahahaahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )))))))) tva 6a e nqkva ebavka ne sa vrazvaite )))))) hhahahaha
tova vaob6te ne e ebavka
za jalost e golata istina
Ами не искам да те тревожа мнгого ама не е нормално.Все пак ходите 2 години и това е най-малко.Та вие сте на 20 години.Ние по-малките teen още на 2 мин. и сме се целували.А след това следва и ....Но не бих казала,че не изпитва нищо към тебе защото 2 години въобще не сам малко време.И никой не може да остане с някой който не обича 2 години.
Ами не искам да те тревожа мнгого ама не е нормално.Все пак ходите 2 години и това е най-малко.Та вие сте на 20 години.Ние по-малките teen още на 2 мин. и сме се целували.А след това следва и ....Но не бих казала,че не изпитва нищо към тебе защото 2 години въобще не сам малко време.И никой не може да остане с някой който не обича 2 години.
И аз мисля така!
Гавриш се с нас, но както и да е- отговорът е един и той е, че и двамата сте пси- момчето има явно някакъв сериозен психиологичен проблем, а ти си 2 пъти по-голямо ку-ку щом 2 години "ходиш" с такъв човек, без дори да поговориш с него за този проблем, а на всичкото отгоре си се изтъпанила в този форум, пълен с "големи" мозъци, които ще ти дадат "най-мъдрият" съвет, разбира се!
Моят съвет е да идеш да попиташ децата, които си играят в кварталния пясъчник- те ще ти помогнат със сигурност.
mozhe bi toi ti smqta za dobrata priqtelka samo i dazhe ne mu e minalo prez glavata za sexa sas teb?
mozhe bi toi ti smqta za dobrata priqtelka samo i dazhe ne mu e minalo prez glavata za sexa sas teb? къв секс, тя ти казва че само по бузата я е целувал ти направо ги вкара в леглото
Ne e normalno estestveno!Moje bi ima nqkakuv problem nqkude tam(se6ta6 se ) ili nqkude v mozuka (ne iskam da obijdam) i se strahuva da ti kaje i da ti pokaje i t.n!Aide nakarai go da izplue kamu4eto!
Off ajde stiga be cigani navsqkude cheta pogovri, pogovorete, govori, abe fashtash go, vruzvash go za legloto i go chukash do sutrinta, kuv ti e problema? :-D