View Full Version : Striptiz:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (
Zdraveite,dneska sam mn tajna :roll: .Vchera gadjeto mi xodi na striptiz,no razbiar se predi tova me popita dali moje i az mu otgovorix che tova e negovo reshenie i che toi triabva da preceni sam.Toi otide saedno s priateli,a te biaxa s priatelkite si!Az ne smiatam tova za normalno!A vie?
Veche sme zaedno 1 godina,a toi xodi po klubove ot 5 godini.
Vchera se skasax da plachkam :cry: .Oshte ne moga da go priema!Vapreki che vcehra mi se obadi i kaza da ne se pritesniavam che nishto losho niamq da napravi i che mn me obicha.
Vie kak mislite? :(
P.S.napravo stana kato pesenta na Ivana-striptiz kato v klipa :P
||LUCKY||
01-26-2005, 07:13
mi toii da ichuka nqkoi milicsh li ch shte kaji
"milo naebah edi koq si ma tva stana sluchino......"
tebe koi te puna tuka??
milo az ti kazh neshto v chata
Otgovora mi e samo edin-toi me obicha i niama da napravi takova neshto!Prosto toi go smiata za normalno za tva xodi,a izneviarata ne e normalno i toi niama da go napravi! :wink:
nqm znachenio e kade e hodil aia , \vajnoto e da si imate doveriq a tva si zavisi samo ot vsa. Ako mu nqmash doveriq.........
Ti si napravi precenka, a za mene lichno... mi zavisi ot momcheto a ne ot tva dali mu se ika neshto ili ne... striptiz bara si e razvlechenie a to taka ili inache si e vid klubche na cherveata lampichka samo che legalno ;))) {}
ade bichkam va
nikoga ne kavai nikoga zashtoto ne si mu v gashtite mila.......
M,da milichka.Mersi za otgovora :P
Myrcheto
01-26-2005, 08:06
ami spored men ne trqbva tolkovalichno da go priemash..tva che e otishyl ne znachi che iska druga ili pyk neshto si tam ... prosto sa reshili da se zabavlqvat s priqteli i tva e a ti vmesto da plachesh i da tyguvash napravi edno jensko parti s tvoite priqtelki za mu vyrnesh jesta i si imaite doverie
MI dobre,xubavo razbiram,che e normalno!A prestaviate li si kak sediat i gi obsajdat dokato gi gledat goli?
Confusion
01-26-2005, 08:36
къде ходи на стриптийз :?: 8)
не си замъглявай съзнанието с простотии ! Давай го по лабежно :lol:
къде ходи на стриптийз :?: 8)
не си замъглявай съзнанието с простотии ! Давай го по лабежно :lol:
Velvet :cry:
neee tvae samo razvle4enie..ni6to pove4e...moje pak dokato gi gleda da si misli za teb-ne obra6tai vnimanie na takiva malki kahari-ima tolkova mn drugi ne6ta!!!!1vij mila niama smisal 6tom te obi4a prosto ne e nujno da izpitva6 takava revnost tq samo ubiva 4uvstvata!
lady_miss
01-26-2005, 09:28
Ne mislq 4e ima6 koi znae kuv problem,6tom iska da hodi na striptiiz kfo tolkoz,a kat ta e qd bre za ko ne otide s nego :?: Nedei sa qdosva za takiva ne6ta!!!
Da,predstaviate li si da otida s nego,kakvato sam ludichka shte vzema pistoleta mu i shte gramna vsichki :P
Ая, а ти защо не отиде с тях?
Нали другите момчета са били с приятелките си
Той ли не е поискал да отидеш там?
Za6to vsi4ki momi4eta se mislqt za ludi.Vinagi povtarqt "az kakvato sum si ludi4ka" ili "kato se znam kva sum luda" i nikoga ni6to ne pravqt.
Bloody_Tear
01-26-2005, 16:54
Абе те момчетата си имат нужда от такива работи.Хормоните повече ги бият отколкото момичетата така че няма проблем според мен :D Пък и те стриптизьорките ги приемат като предмети,даденост,като обикновенно нещо... 8)
BaT_GirL
01-26-2005, 17:38
Да Ая защо не отиде и ти е да не те разпитвам много ми обича те човека щом го е казал и щом те е попитакл може ли значи наистина държи на тебе успокой се нищо лошо не е станало вероятно.А пък ако искаш направи нещо за него да го шашнеш малко да спре с тези стриптиз клубове и да излиза някъде с тебе.
..az mislq 4e kato e takav liubitel na striptiza redno e i ti da mu napravi6 edin.. :wink: ...i sam za ideqta 4e ako tolkova te e qd da be6e oti6la s nego... :) a 6tom ti e iskal razre6enieto ne se samnqvai v nego... :)
Abe,zashto vsichki me pitate edno i sashto!Az shet pukna ot revnost ako otida tam......i neznam kakvo shte pravia!
az misleh 4e sam bolna ot revnost no Aia ti mai si po zle i ot men-znam 4e e gadno no ako ne se opitva6 da q prevazmogne6 6te ti otrovi vrazkata-ne go dopuskai!
BABY_SEXY_GIRL
01-26-2005, 19:30
Otgovora mi e samo edin-toi me obicha i niama da napravi takova neshto!Prosto toi go smiata za normalno za tva xodi,a izneviarata ne e normalno i toi niama da go napravi! :wink:
Dobre be macka, hem revnuva6, hem tvardi6 4e ne bi go napravil :? Ne si li protivore4i6?!?!?!? Btw revnuva tozi, koito se misli za nedostoen za polovinkata si, zamisli se :roll: Tova e kovarna bolest :evil: Ne vijdam kakvo tolkova 6a6ka6to ima v cqlata rabota, prosto mom4eto se e pozabavlqvalo, i ti ako iska6 sa6to moje6 da go napravi6 :wink:
Малииии, за кви неща се притесняваш и си тровиш живота, тц, тц. Защо не отиде, като си толкова ревнива? Отиваш и му правиш един стриптийз, за да ревнува той;), майтап бе, изобщо не мога да те разбера, когато моят мъж реши да излезе някъде, с някой- изобщо не го питам кога, къде, защо- пожелавам му приятна вечер и толкова. Или пък да излезем някъде заедно, а аз да реша, че не ми се стои повече там- ми няма да му развалям хорошото на човека, аз си тръгвам, той си остава- къде е проблема? Не се коркай за глупости, другият път отиди ТИ на мъжки стриптийз (макар че не виждам какво пък му е лошото на женския- и в двата случая бих се кефила на макс).
Щом си сигурна, че те обича не му пили на главата с кого излиза и къде ходи, имай му доверие.
LiL_Juliete
01-26-2005, 19:43
emi i moq da napravi taka i az taka she reagiram t`fa e dosta tupo aide ako e s tebe da ama ... ama toi moq nqma da go naprai shtoto tuka hodim na disco i nqkoi vecheri ima striptiziorki i toi ne gi gleda a gleda samo men :)
mila,za6to kompleksira6 tolkova?tova e prosto striptiz,ne moga da razbera kakvo lo6o ima da otide6 zaedno s nego?ako bi oti6la ,bi se ubedila 4e vsi4ko e normalno,a sega sidi6 i izmislqva6 vsqkakvi uzhasi.struva mi se 4e bi trqbvalo da qdosva6,ako toi bi te zabranil da hodi6 s nego :D gore glavata!
Nqma znachenie kade e hodil Aia, vajnoto e da si imate doverie, a tva si zavisi samo ot vas.
:!: True :!:
Veche edna godina xodime i nito az mu imam doverie nito toi na men! :roll: E,kak da stan tva?
Veche edna godina xodime i nito az mu imam doverie nito toi na men! :roll: E,kak da stan tva?
...ami 6tom si nqmate doverie za kvo izob6to si govorim....... :? :D
na kolko si ?(nad 18 nali)
Тая тема о6те съ6тествува!!!!!! хахахаха
malka_lisi4ka
01-29-2005, 14:23
mi 1 godina poznava6 go zna4i dobre ve4e moje6 da mu vqrva6 predpolagam ne se sumnqvai ako naistina nqma osnovatelna pri4ina puk i moje6 da mu kaje6 4e ne ti e priqno i vupreki 4e iska6 da go razbre6 i da mu dade6 svoboda da re6ava sam izpitfa6 malka revnost ili strah...a 6tom e malko zna4i 4e go obi4a6...hubavo e da te revnuvat no po malko...ina4e blqqqqqh :? ae govori s nego
mi otivai i ti s nqkoi tvoi priqtelki na mujki striiptiz i da vidim toi kak 6te reargira :lol: :wink:
ems... kakvo da kaja ... 6tom si sigurna 4e nqma da ti iznevrevi,za6to da ne go ostavi6 da hodi ot vreme na vreme na mesta,koito mu haresvat... a drugiq variant e da hodi6 s nego,oba4e mislq 4e nqma da ti e mnogo priqteno,pone na men nqma da mi b7de... v edna vr7zka trqbva da ima svoboda...za6toto ina4e 6te po4ne da hodi,dori bez da ti kaje! i togava kato razbre6 ot nqkoi drug 6te ti e o6te po-kofti i 6te pla4ka6 o6te pove4e!
OgAn4eTo
01-29-2005, 16:28
aia,spox. iskal e malko da se pozabavlqva. a ako iska6 da ne go pravi pove4e- napravi mu ti striptiiz ama da e takav 4e da go zapomni avinagi i oniq mi ti dolni striptiiziorki da mu bledneqt na tvoq fon.mislq 4e hem ti 6e se oblek4i6,hem 6e mu dostavi6 super udovolstvie i mn 6e se nakefi. tfa e moq savet. nz moje da ne ti dopada
:cry: neeeeeeeeeeeeeeeeeee az ne bih go priela!!!kak moje da e s tebe i v sa6totovreme da hodi da gleda drugi goli!ne!ako moq napravi taka 6te si pomislq 4e ili ne me haresva ili sam mu omraznala.to tova e edin vid neuvajenie kam tebe.kaji mu 4e ti e nepriqtno i ako te obi4a 6te spre da hodi!