View Full Version : За свирките и целувките
Въпросът ми към вас е : целувате ли се по устата по време и след като са ви правили френска любов или имате проблем да усетите собствения си вкус? Въпросът е и към двата пола, но конкретно за мъжете питам допълнително: а след гълтане? Като нямам предвид да ви оставят половината сперма за вас. Просто след гълтане ...
Също така бих искала да споделите ако схващанията на партньора ви по този въпрос са противоположни на вашите, ще ги приемете ли или ще се опитате да ги промените? Или ще ги оцените като сериозна сексуална несъвместимост :?: :roll:
Ми на мен не ми пречи, ако ме бе "гнус" (да речем) нямаше да го правя, но е точно обратното - по този начин се радвам, че и доставям удоволствие, а и все пак вкуса си е сладичък :) а и заедно с целувките си е добро, поне на мен не ми пречи :P
V_tursene_na
01-28-2005, 18:09
pri men su6to ne predstavliava problem i ne e imalo ot otsre6tnata strana!!!mislia 4e niama kak sled frenskata lubov da se tur4i do toaletnata za jaburkane na ustata ili ne6to takova.....ako si s 4ovek koito ti haresva.....niama problem!
не ме е гнус
ако не ми вярваш ела да ти се изпразня в устата и после ще ти покажа че ще те целувам .Само да си си глутнала добре спермата.Не че не си я искам обратно но не съм такъв егоист.Ще ти оставя всички протеини на теб :roll: :wink:
worldclass
01-28-2005, 21:54
ami az lichno ne se pritesnqvam ot tova.A i nikoga ne sam se zamislql za tva neshto po vreme na akta
LiNkiN4eTo
01-29-2005, 11:30
ami ako na men mi pravqt - nqma problemi , no ako az pravq - ne se celuvame posle :roll:
vinagi si se celuvame, ako ni be6e gnus ili ne6to takova nqma6e da sme zaedno :lol:
one_touch
01-29-2005, 13:31
mne vob6te.vazbujda6to e
:D ami ne znam o6te ama kakvo gnusno ima v tova?tova si si ti!vse edno da te e gnus ot plunkata ti kogato se celuva6..
mnogoznaiko
01-29-2005, 19:53
emi hora da vi kaja ako iskate she vi napulna edno shishence s piknia a moje i da se izcepa vuv tova sushtoto shishence i da vi go dam da si gultate po malko predi liagane shtom tolko vi e sladko
i az ne se pritesniavam 4e she gultate
SANDRETO
01-30-2005, 10:44
AMI AKO TE E GNUS DA CELUVASH PARTNIORA SI SLED ORALNA LUBOV,VSE EDNO TE E GNUS OT SAMIQT SEBE SI,KAK TAKA NEGO NE GO E GNUS DA TE LIJE ILI PUK NQKVA PI4KA KAK NE Q E GNUS DA LAPA QKO,TAKA CHE NE BI TRQBVALO DA IMA KAKVOTO I DA E BILO RAZGRANICHAVANE SLED PRAVENETO NA ORALNO LUBOV I OT DRAVA POLA..... :!:
I_love_des1
01-30-2005, 12:23
зависи в какви отношения сме , но най често не се притеснявам да се целувам винаги.!
iNkoGnItOo
02-05-2005, 22:09
predstoi mi da razbera...:pP :)
DJ|DarkNeZz
02-05-2005, 22:28
Няма проблеми с тия работи.
Ако бях сиренясал турчин щях да му мисля тогава.
Както казах по рано в др. тема - От доста време имаме вода и то топла, така че не виждам проблема!
na men li4no ne mi pre4i no kat se zamislq .... mene ot ni6to ne ma e gnus kakto kazvat tuka ama ...
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
ест не е проблем,но аз лично предпочитам да пийна малко водичка или сокче след орална любов...
greshnicata_
02-09-2005, 09:15
ami az li4no sma si malko gnuslivi4ka i sle dkato pravq svirki ne pitai te kolko mu e gadno taka na priqtelq mi 4e sle dkato pravq svirki vednaga otivam da si izmiq zabite i posle pak se vra6tam i prodaljavame sas akta kakto se kavza!!!!naprimerno oba4e nikoga ne bih glatnala sprema a gdjeto mi mi vika"4e ne bilo gadno i bilo hubavo i nqmalo ni6to lo6o"no az msqtam 4e e dosta ligavo gnusno i takanatataka i zatova ne go pravq
Не знам з адругите, обаче нито мен ме е гнус, нито приятеля ми да се целуваме след френска любов.
sladkish4e
02-09-2005, 13:01
Мен лично не ме е гнус!
stillteenager
02-09-2005, 16:47
Гнус??? Няма такива работи. Доста е възбуждащо според мен ;)))
Spored Men nqma nishty gnusno
ProstoAz
05-24-2007, 11:49
Spored Men nqma nishty gnusno
Гледай датите на темите преди да пишеш по тях!