PDA

View Full Version : Объркана съм - да правя ли секс с него?

tarataika
01-29-2005, 19:35
Zna4i purvo iskam predvaritelno da blagodaria na vsi4ki koito si praviat truda da pro4etat toia dullug roman i da mi dadut savet. :)
Imam nqkolko vuprosa no purvo shte vi razkaja za kakvo stava duma:
Predi nqkade edin mesec se zapoznah s edno momche i se sblijihme super mnogo. Polojenieto e mnogo stranno tui kato neshto ne se vijdame mnogo chesto i samo si chatim i si govorim po tel(i si govorim iako za sex). v momenta jivota mi e mnogo tejuk, mnogo problemi imam i toi e edinstvenia 4ovek s koito spodeliam.
Zna4i purvia mi vupros e dali da pravia sex s nego? Az sum na 16 detsvenna sum i istinata e 4e niamam tolkova viara v nego, neznam dali naistina iska neshto seriozno ili prosto iska sex, no problema e 4e vinagi kato sum s nego se vuzbujdam prekaleno mnogo i mi e mnogo trudno da se zdurjam, neznam koga da spra i kade da sloja granicata. Mnogo me e strah no mnogo go iskam... Spored vas kolko vreme triabva da chakam? Poznavame se ve4e ot 1 mesec no sme izlizali 1 put samo dvamata i oshte nqkolko puti sum go vijdala za po 30 min- 1 chas.
I oshte edin vupros: Ako pochna da vodia polov jivot zaduljitelno li e da hodia na ginekolog. Problema mi e che ne iskam maika mi da razbere a ako ida 100% shte razbere, ili prosto da i kaja 4e triava da ida za neshto drugo?
Poslednia vupros mi e: Kak moga da razbera dali toi naistina iska da e s men ili e samo za sex. Kato si govorihme az mu kazah 4e bivshoto mi gadje mi e kazal 4e shte 4aka cial jivot za men ako triabva i toi mi otgovori e az niama da moga da 4akam cial jivot, nito puk ti no moga da po4akam malko. Ima li nqkakuf test koito moga da napravia za da razbera?
Molq vi se pishete mi mnogo sum oburkana i neznam kakvo da pravia.

Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

sladka_metalka
01-29-2005, 20:06
mi vij mila 1 mesec mi se vijda mnogo malko vreme a i si devstvena i toi sigorno znae tva.iz4akai o6te malko za da moje6 da go opoznae6 po dobre i da razbere6 dali toi e 4oveka :twisted: i dali nqma sled sexa sa te zareje......mejdu drugoto dai malko info i dali go haresva6(ako moje razbira se)i ne raz4itai na nikakvi testove

tarataika
01-29-2005, 20:15
Ami da mnogo go haresvam neznam dali go obi4am no samo toi mi e v glavata. A znam 4e edin mesec e mnogo malko a i ne sme prekarvali tolkova vreme zaedno. Kolko vreme mislish 4e e hubavo da iz4akam?

Mudreca
01-29-2005, 20:57
awe pusni mu na mom4eto kvo se vaika6!!!

n3m0
01-29-2005, 21:02
ами ако е типичен вид момче иска секс, ако не е пак иска секс ние сме си такива винаги искаме секс може и приятел да ти е иска секс ;) ако е мухльо след като му пуснеш(ако му хареса) ще спите още два три пъти заедно и после няма да те познава, ако не е мухльо няма нищо лошо да спите приятелския секс е хубаво нещо , само дето понякога разваля приятелството;)
И за генеколога.. еми незнам лично аз смятям че е препорачително да се ходи иди при някой който не познава майка ти пък и + тфа си има лекарска тайна уж;)

pinK_Baby
01-29-2005, 21:02
ami za6to ne izlizate pove4e vreme zaedno...opoznai go ...po dumite si li4i 4e jelae6 s Nego da ti e pyrviq pyt...a zatova dali 6te te zareje garanciq nikoga nqma ne li4en opit no na moqta nai-dobra priqtelka mi pokaza 4e edno mom4e moje da izglejda kato cvetence....tolkova mil nejen i da te razbira i nakraq kato spi6 s nego i si bila devstvena da te zareje na drugiq den...ottogava tva si go imam kato edno naum zatova iskam prosto da ti kaja 4e nikoga nqma garanciq...horata mogat da bydat golemi licemeri.... :roll: syvetvam te da go opoznae6 mnogo po-dobre spored men e super samonadeqno da si legne6 s 4ovek koito poznava6 nai-ve4e ot 4ata...opoznai go preceni dali si struva i togava deistvai uspeh:)

nar
01-29-2005, 21:07
mislq 4e ne e hubavo da pravi6 ne6to specialno,naprimer da 4aka6 2-3-4 sedmici,samo za6toto 4e smqta6 4e tova e "pravilno".i sa6to ne trqbva da mu dade6 samo za6toto tova e tvoeto re6enie.vse pak takiva ne6ta trq da stanat ot samosebesi.vaob6te ne go poznava6,za6toto mnogo malko go vidqla "na zhivo".taka 4e ne barzai,no i ne ustanovqvai srokove.vizh sega s vseki 4ovek tova e razli4no.nqma garanciq,4e ako hodi6 sas mom4e prez dalgo vreme toi nqma da te napusne.i obratno ima dosta primeri,kogato sled sex na 1-ta sre6ta horata zhiveqt zaedno prez godini.mai ti obarkah o6te pove4e...mi,iskam da kazha 4e pravi kakvoto iska6,iska6 da legne6 sas nego-davai.ako samo iska6 da go privarzhe6 po takav na4in-nedei,nqma da stane!a za ginekolog ne se pritesnqvai,tq nqma pravo da kazva na tvoqta maika,nqma ni6to sramno da hodi6 na ginekolog.

never
01-29-2005, 21:10
ami iskam da te popitam za6to za edin mesec ste se vidqli za tolkova malko vreme?toi ot drug grad li e ili u4i ti ili toi nqkade? vij spored men nedei barzai iz4akai ako darji na teb i toi 6te 4eka.ako ne ne te zaslujava...za ginekologa ne e zadaljitelno no kato vodi6 polov givot q gabi4ki 6te hvane6 q ne6to cikal neredoven ...ta 6te ti se naloji a i da ide6 ne e zadaljitelno na maika si da kazva6..no nai dobre e da si pone na 18 ta dori i ne6to da se obarka da moje6 sama da otgovarq6 za sebe si ina4e.....prosto nevigdam...a i drugo toi na kolko godini e..tova ima zna4enie i to golqmo kolkoto i da ne mi vqrva6

suzanna
01-29-2005, 21:20
mi vij mila 1 mesec mi se vijda mnogo malko vreme a i si devstvena i toi sigorno znae tva.iz4akai o6te malko za da moje6 da go opoznae6 po dobre i da razbere6 dali toi e 4oveka :twisted: i dali nqma sled sexa sa te zareje......mejdu drugoto dai malko info i dali go haresva6(ako moje razbira se)i ne raz4itai na nikakvi testove

i az taka mislq :? kakto i sushto che nqma da mojesh da razberesh namereniqta mu otvednuj a shte trqbva da chakash deistviq koito sami da govorqt..

tarataika
01-29-2005, 21:33
never, ami da toi jivee malko po dale4e ot men no neznam toi vinagi moje da doide s kolata da me vidi. Sega kato se zamisliam az sum vinagi taia deto vzima avtobusa da h odi da go vidi. hmm a toi e na 27 ot vsi4ko tova zvu4i kato 4e li toi iska samo sex no ot druga strana toi mi e govoril kak shte 4aka da porasna oshte malko za da moje da jiveem zaedno, neznam moje da sa samo prikazki no tova me oburkva.

pepel_ot_rozi
01-29-2005, 21:50
Скъпа, другите каквото щът да казват аз ще ти кажа едно-ти си луда ако си легнеш с 27 годишем мъж! Такива...са ми ясни...27 годишен, забутал се в чата да сваля 16 годишно мимиче и да се мъчи да го набута в леглото си....а и тия абсурдни приказки...Трябва да си много наивна за да му вярваш. Ще живееш с него ама друг път. Човека гледа да те мине и това е, друго не го интересува повярвай ми. та ти си още дете бе а той е 11 години по-възрастен!!! Не искам да те обждам с поста си но много внимавай, а и това че не те търси говори колко е "заинтересован" за теб. Не ставай поредната бройка...за всеки влак има пътници, бъди сигурна че ще има други които ще те заслужават повече!;)

nar
01-29-2005, 23:13
pro4etoh o6te edin pat .mozhe bi sam idiotka,no kade pi6e za 27g?

pepel_ot_rozi
01-29-2005, 23:17
pro4etoh o6te edin pat .mozhe bi sam idiotka,no kade pi6e za 27g?

never, ami da toi jivee malko po dale4e ot men no neznam toi vinagi moje da doide s kolata da me vidi. Sega kato se zamisliam az sum vinagi taia deto vzima avtobusa da h odi da go vidi. hmm a toi e na 27 ot vsi4ko tova zvu4i kato 4e li toi iska samo sex no ot druga strana toi mi e govoril kak shte 4aka da porasna oshte malko za da moje da jiveem zaedno, neznam moje da sa samo prikazki no tova me oburkva.

Или аз не съм го разбрала? :shock:

bauuu
01-29-2005, 23:23
zana4alo mu napravi svirka

p.s.
sega seriozno
prosto pogledni faktite
- toi e na 27, ti sigurno si pod 18
- moje da te vijda kogato i kolkoto si iska (qvno) no ne go pravi
- govorite si predimno za seks

mai samo tova znam i nqmam realen pogled vurhu kartinkata, no ako se poglednat samo gornite fakti, e pove4e ot qsno 4e toi prosto iska da te nanije na kosmatia si KUR

e vupreki tova ne pre4i i ti da se naebesh s nego za ednoto ebane, ti samata kaza 4e iskash da go 4ukash, drug e vuprosa 4e ne e mnogo pravilno......
ti si reshavash
samo imai predvid 4e nqma da jiveete zaedno! :>

sweet_princess
05-10-2007, 07:54
sk1pa mislq 4e edin mesec e prekaleno malko za da moje6 da rabere6 dali iska samo sex ili ne6to pove4e.moje da po4aka6 o6te malko predi da re6i6.spored men p1rviq p1t trqbva da e s 4ovek v kogoto si sigurna, no ti si re6ava6 :wink: na drugite vaprosi nqmam ideq kakvo da ti kaja .

mi6ani
05-10-2007, 12:58
sk1pa mislq 4e edin mesec e prekaleno malko za da moje6 da rabere6 dali iska samo sex ili ne6to pove4e.moje da po4aka6 o6te malko predi da re6i6.spored men p1rviq p1t trqbva da e s 4ovek v kogoto si sigurna, no ti si re6ava6 :wink: na drugite vaprosi nqmam ideq kakvo da ti kaja .

=D>

SuMmEr_St0rM
05-10-2007, 13:16
Ами според мен наистина 1 месец е твърде малко...а и освен това доколкото разбрах си излизала с него само веднъж ;] "Недей бърза" е моят съвет,секса е нещо много специално и не си струва да рискуваш с човек ,който не познаваш добре и не си сигурна в неговите намерения.Имаш цял живот пред себе си.По-добре заложи на сигурно.Ако беше за нещо друго бих казала:"давай с пълна скорост...риск печели,риск губи."Но в случая мисля да си го спестя ;]По-останалите въпроси то ясно ;-)

thecopstopped
02-18-2008, 07:18
още два три пъти заедно и после няма да те познава, ако не е мухльо няма нищо лошо да спите приятелския секс е хубаво нещо , само дето понякога разваля приятелството :-P

GenerationX
02-18-2008, 07:38
Никой не чака цял живот :?
А иначе.... Ти така от къде си? :)

Alice Fox
02-18-2008, 07:49
Не бързай- хубавите неща стават бавно..Пък и ако питаш мен този не е човекът, с когото би искала да ти е първия път,почти 99,9% съм сигурна ,че ще подпали джапанките в момента в , който получи това което иска. И най-малкото щом си писала тук вместо да си го метнала и ти имаш съмнения и докато не ги изясниш по-добре си дръж гащите на дупето...Лично мое мнение ;)

hottie
02-18-2008, 07:59
6tom si zaadva6 tolkova vuprosi..iz4akai o6te malko.Ne6tata sami 6te si se podrediat. I se vijdaite malko pove4e.Tova po telefona i po skype ne si e rabota..

&ILoveU2
02-18-2008, 09:04
Хах никой ли не видя, че темата е над 3 годишна. И да и давате съвети тя отдавна вече е решила. Май един ключ и трябва

AAnonim
02-18-2008, 09:05
27 Години...Младеж...Той ти е набор бе момиче кво ти пука мятай се девствена с 27 годишен а той да те разпори, да станат скандали и проблеми,да го обвинят в педофилия а ти да си останеш запомнена като курвата дето я е оправил 27 годишен..МОМИЧЕ МИСЛИ С ТАЯ ГЛАВА!

CragHack
02-18-2008, 09:18
Аре бе модераторите, спите ли! Като стане дума за изневерите пишете романи, като стане време за ключ и никви ви няма...

Sladko_
02-18-2008, 09:22
Ами...да-месец е малко време.Но пък щом толкова го искаш...Въпросът е да не се разочароваш ако не очакваш само секс,а и нещо повече...Просто..преди да го направиш разбери какво очаква тои от теб,за да знаеш дали си готова да му го дадеш :wink:

ZaRiBeN
02-18-2008, 09:23
аз за това писах P.S. на във поста си за изневерите и както винаги се оказвам прав :)

hottie
02-18-2008, 10:47
Хах никой ли не видя, че темата е над 3 годишна. И да и давате съвети тя отдавна вече е решила. Май един ключ и трябва

аз не съм видяла :-D :oops:

krem4et0
02-18-2008, 10:48
Мисля, че авторката си е преценила вече! След 3 години игурно е направила някакъв избор!