View Full Version : ЕРОТИКА
*SCHWARZ*
01-30-2005, 11:39
Тук можете да напишете най-смелата си,
най-горещата си сексуална фантазия.
Може да опишете реална сцена
или нещо за което просто мечтаете....
история която ви кара да тръпнете между краката....
някои от нас обичат много нежни ласки,
други хипер се кефият на садо- мазо изпълнения...
НО ВСИЧКИ ИСКАМЕ ЕДНО УДОВОЛСТВИЕ!!!
SANDRETO
01-30-2005, 11:55
TAQ TEMA NE 4E NE SE PUSKA ZA HILIADEN PUT VE4E NO KAKTO I DA E......
LiNkiN4eTo
01-30-2005, 12:01
temata e dobra no ne mislq 4e nqkoi 6te razkaje ne6to :!:
Are zemi gi iskluchi tiq CAPS 6toto draznish! Sandreto sa proqvqva kato nervaka na foruma pak!PAK!
Po temata - fantazii mnogo.... nqma da e zle da sum s Dani Filth v nqkoe podzemie .... tamna staichka stenite ot kamani...po sredata samo edno KING SIZE leglo s cherni sateneni charshafi i beleznici (znam che e istarkano no beleznicite i dani sa dobra kombinaciq predpolagam).... na sveshti se razigravat neshtata - nishto obshto s romantika prosto e 15-6-7 vek nqkade i nqma elektrichestvo.... sled 1viq tek moje i stuard townsend i vincent perez da se vkluchat v istoriqta... :D
*SCHWARZ*
01-30-2005, 16:31
az pak vinagi sam si predstaviala
4e me otvli4a niakak?v lo6av gotin...
toi me ostavia zav?rzana s vajeta
za d?rvena kolona v shlupena k?6ti4ka....
nav?n e gore6to...sl?nceto bezmilostno prepi4a
...adska jega...sled 4asove m?ja se vra6ta....
o6te kogato vijdam l?6tia6toto mu mokro tialo
krakata mi se raztrepervat...
toi se priblijava di6aiki tejko
pritiska me,zahapva uhoto mi ,celuva 6iata mi....
s potnite si pr?sti gali p?pa mi ,pl?zga se nadolu.....
"Sega baby 6te te nakaram da kre6ti666666"
Are zemi gi iskluchi tiq CAPS 6toto draznish! Sandreto sa proqvqva kato nervaka na foruma pak!PAK!
Po temata - fantazii mnogo.... nqma da e zle da sum s Dani Filth v nqkoe podzemie .... tamna staichka stenite ot kamani...po sredata samo edno KING SIZE leglo s cherni sateneni charshafi i beleznici (znam che e istarkano no beleznicite i dani sa dobra kombinaciq predpolagam).... na sveshti se razigravat neshtata - nishto obshto s romantika prosto e 15-6-7 vek nqkade i nqma elektrichestvo.... sled 1viq tek moje i stuard townsend i vincent perez da se vkluchat v istoriqta... :D
Dani Filth!!!!!!!..xaaxaxaxaxa...ne misli6 li 4e Shagrath ili Burzum sa po sexy???xaaxxaxaxa :twisted: :twisted: :twisted:
dArkNeSsS
02-02-2005, 20:04
nap1lno se prisyedinqvam kym fantaziqta na *schwarz*. I az dosta 4esti4ko si me4taq nqkoio da me otvle4e,zav1rje i d ame kara d apravq razni ne6ta>...:Pp :oops:
coolgirl6969
10-10-2007, 17:53
nap1lno se prisyedinqvam kym fantaziqta na *schwarz*. I az dosta 4esti4ko si me4taq nqkoio da me otvle4e,zav1rje i d ame kara d apravq razni ne6ta>...:Pp :oops:
mmm +1
Тук можете да напишете най-смелата си,
най-горещата си сексуална фантазия.
Може да опишете реална сцена
или нещо за което просто мечтаете....
история която ви кара да тръпнете между краката....
някои от нас обичат много нежни ласки,
други хипер се кефият на садо- мазо изпълнения...
НО ВСИЧКИ ИСКАМЕ ЕДНО УДОВОЛСТВИЕ!!!
:twisted: > Просто не го приемаме толкова навътре. Защото много от мечтите ни са непостижими...
:evil: > Хях Хях
:twisted: > Хях Хях Хях Хях Хях
sLaDkA_GrEsHkA
10-10-2007, 19:24
ex mechti,mechti...... :smt007 a puk i edva li nqkoi shte razkaje neshto koeto e blizko do surceto mu ;]
ot kakto mi prepodava profesora mi ...edin mlad i sexy puk i mn umen mi se 6te da mu raskusam drehite i as da go nau4a na ne6to :twisted:
DivoTo_KoTe
10-10-2007, 20:41
Мм има една много хубавичка хижа до мойто градче,голяма романтика - борова гора,полянка,хамак ммм липсва само любимия човек и :oops: :oops: :oops: :oops:
blahblahblah
10-11-2007, 10:01
Оо много са.. ;)
Lainovoz
10-11-2007, 10:07
искам да е*а лили иванова
the_black_cat
10-11-2007, 10:38
e i az mnoy ne6ta iskam...ne 4e sa svurzani s Lili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt077
sasha_90
10-11-2007, 11:03
Няма да кажа.Тази моя фантазия "живее в мен".Ако някой ден се осъществи ще споделя.
+1 no da go napravi moeto myjle
palomaaa
10-11-2007, 16:04
:smt078 aaa tva e gadno i izvrateno
ne 4e iskam da ti razbivam me4tata,ama tq ve4e e navlqzala v kriti4eskata ot otdava i 6te ti bade dosta trydno
naMy4Ho_KoTe
10-11-2007, 17:23
+1 no da go napravi moeto myjle
Мен ме очаква нещо подобно тази зима, само че в някоя горичка той ще ме завърже и ще ме цели със сняг, докато не се смили да ме развърже, после ще продължим в някоя схлупена къщурка. Вече сме го планирали с моя 8)
Несбъднати фантазии.. Не се сещам, много малко от моите фантазии не са се сбъднали :) Може би ще се допълнят случените вече като се сдобия с котешки ушички и kitty tail butt plug :-D
Мен ме очаква нещо подобно тази зима, само че в някоя горичка той ще ме завърже и ще ме цели със сняг, докато не се смили да ме развърже, после ще продължим в някоя схлупена къщурка. Вече сме го планирали с моя 8)
Несбъднати фантазии.. Не се сещам, много малко от моите фантазии не са се сбъднали :) Може би ще се допълнят случените вече като се сдобия с котешки ушички и kitty tail butt plug :-D
:evil: > Woohooo...
:twisted: > Не че някой го интересува, де.
:twisted: > Хях Хях Хях Хях
naMy4Ho_KoTe
10-11-2007, 17:32
Напротив, интересува ги - тъй като пост-а ми е точно по темата. Ако не ги интересуваше - нямаше нито да има такава тема, нито да има въобще нещо писано в нея ;)
Напротив, интересува ги - тъй като пост-а ми е точно по темата. Ако не ги интересуваше - нямаше нито да има такава тема, нито да има въобще нещо писано в нея ;)
:twisted: > Е, добре де, та кога ще те целим със сняг и ще те чукаме на северният полюс ???
Sisilota
10-11-2007, 18:15
Аз пък искам да отвлека моя и да го завържаа.. ии дам.. да му правя разни неща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ама то той ще дойде и без да го отвличам..така че.. :smt005 :smt005
marina star
10-11-2007, 18:35
ima hilqdi takiva temiiiiiiiiii :smt013 :smt013 :smt013 :smt019 :smt019 :smt019
bebitooo___
10-11-2007, 19:49
искам да е*а лили иванова :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Lainovoz
10-11-2007, 21:28
ne 4e iskam da ti razbivam me4tata,ama tq ve4e e navlqzala v kriti4eskata ot otdava i 6te ti bade dosta trydno
:) Вие жените си влизате в критическата на 40 - 50 години (при различните жени различно) и след известен период(2,3 год не съм много нясно)си излизате от тази менупауза и пак си правяте див секс .. лилито Отдавна е забравила , че има такова нещо като менупауза и единствения ми страх е докато го правим да не умре , че щото некрофилите влизат в затвора :lol:
Бил съм първия на няколко. Искам на една да съм последния ! :lol:
DivoTo_KoTe
10-11-2007, 22:14
:) Вие жените си влизате в критическата на 40 - 50 години (при различните жени различно) и след известен период(2,3 год не съм много нясно)си излизате от тази менупауза и пак си правяте див секс .. лилито Отдавна е забравила , че има такова нещо като менупауза и единствения ми страх е докато го правим да не умре , че щото некрофилите влизат в затвора :lol:
Бил съм първия на няколко. Искам на една да съм последния ! :lol:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Намираш някоя бабичка в болницата след инфаркт и действаш,току виж оживее :smt005