View Full Version : Imate li ideq?
значи темата която пускам е малко налудничава и идиотска ама все пак може да се получи нещо полезно. нямам постоянна приятелка, пък и не искам за момента да се обвързвам, няма да изтъквам причини защо. обаче съм страшно загорял!!! :oops: не се сдържам, постоянно в главата ми е секс. няма да си търся приятелка, защото смятам че целта не оправдава средствата, а търся неангажираща връзка. има ли някъде в чата подобен канал свързан с това? защото съм убеден че има страшно много загорели жени, но просто ще ги е срам да си поискат или да пуснат подобна тема, защото ще ги помислят за курви. ама все пак това си е съвсем нормален физически акт и не намирам нищо срамно в това. неприлично е да, но все пак в интернет можем да останем и анонимни ако не ни харесва нещо. тези сайтове за сериозни запознанства също са вариант, ама там хората отиват по други причини, пък и отнема доста време докато стане заварка. докато при непосредсвен чат говорите си, разменяте снимки, харесвате се или не и съответно- в леглото. наоколо да има загорели жени? да не се спотайват ами да си признаят! :P
Az li4no ne znam takav site no sigurno ima...6to ne potarsi6 v net-a..ama spored men tva trqbva da e poslednato mqsto kadeto da tarsi6....aide be ne moi6 si nai-golqmoto darvo i da nemoi6 si nameri6 momi4e za edna ve4er :lol: :lol: ...pak i nali ima6 priqtelka..tq za kvo e???
angelski_o4i
02-04-2005, 16:29
pe666o-ne 4e iskam da se barkam,no toi e napisal 4e nqma priqtelka!
ei taka go napisa che chak mi stana jal za teb :?
ami vij sega ot tova koeto spodelqsh i lipsata na vulgaren i prostashki ezik harakteren za dosta momcheta i momicheta na nashata vuzrast lichi che si inteligentno momche..i shte me razberesh ako ti kaja che spored men tova za sexa e ok no prosto mai osven nego ti lipsva neshto poveche.sega moje da me oprovergaesh s argumenta che ti nai dobre znaesh kakvo iskash i che az ne te poznavam no dosta momcheta imat nujda tochno ot tova..zamisli se dali nqma momiche koeto moje osven fizicheska blizost da ti predloji i neshto durgo koeto bi te zapulnilo kato cqlo taka che da ne useshtash lipsa
a ako naistina e samo za purvoto..nqma nishto po lesno.otivash na detska diskoteka..tam ima mnogo ot tezi momichenca koito za edno kafe dori sa gotovi da se prodadat taka che nqma da ti e osobeno trudno.takova shte namerish stiga naistina da reshish..ot takiva valqlo.no ima li naistina nujda :roll:
оффф, има обаче това момиче на на повече от 7000 километра, пък е самата тя не сигурна дали иска да отговори на чувствата ми, пък и аз не искам да мисля сега за това, защото съвсем ще ми стане кофти. ами като нормално момче понякога изпитвам някакви нужди, но ясно си давам сметка какво трябва да заложа от едната страна и какво ще получа. не искам да се обвързвам с някоя, която само трябва да "замести" моето момиче и да я лъжа че я харесвам и т.н. трябва да е по взаимно желание и симпатия :) това за пияните момичета пред детските дискотеки направо получавам "импотенция" като ги видя, защото са толкова пияни и ужасни за момента че убоват всичко мъжко в мен :lol: ааа и в горния пост не споменах че съм девствен, което главно ме подтиква към лудостта да се спусна в кратко приключение. от друга страна твърде много държа на приятелките си и ги обичам за да ги използвам по предназначение. не! ама съм се надъхал да си намеря някоя опитна "кака", която да ме отвори буквално и преносно към живота :) стига съм ви занимавал с мен...
Нещо ми звучи като "чичко търси неангажираща връзка с младо момиче". Think!!!
pe666o-ne 4e iskam da se barkam,no toi e napisal 4e nqma priqtelka!
hahaha..oooops :oops: :oops: :oops: ..sorrka..ama polovina pak vaji :D
pi4 jivota e kurav i surav ne slu4aino e kazano :twisted:
a za problema ti trudno 6te si nameri6 takava kaka kakvato si tursi6 povqrvai mi as sus soz namerih edna i izvednuj tq mi izbqga ina4e prosto be6e egati dqvol4eto kat me natisna na edna peika napravo me stro6i kat ..... :twisted:
vij sa drugoto koeto e ako 4aka6 nqkoq kaka da te nau4i otkaji se to4no teq piqnite f-ta v diskotekite to4no tam ti e mestoto te sa idealni za slu4aq ima edna takava pesen na korn det vokala kazva "tezi malki momi4enca me karat da se 4ustvam taka dqvolski razveselen" ta i as sum na toq princip ako me razbira6 kat moje6 da si zeme6 ne6to zimai be !kuv si takuv bizlio?!? a i kat sa piqni moje li da te sudqt ako napravi6 gre6ka a ?zamisli se malko ima pravo na gre6ki dokato pri kakite nqma6 i pri trezvenite momi4eta pak nqma6 tui 4e hodi pri glupavite ribki pri diskotekite i gi hvani edna po edna i za nula vreme 6te se nau4i6 na nai osnovnoto a ako stava duma moga da ti dam i malko info ot kade da si svali6 malko info za jenskata psihika za da ti e po lesno napravo im vleze6 pod kojata za da ne moje da ti bqgat i da iskat :twisted: taka se pravi pi4 u4i se drebnite glupavi ribki i posle ve4e se minava na po golqmite i po slojni vruski aide derzai kakto kazva edin moi kom6o ako iska6 ne6to da me pita6 moga o6te da ti pomogna pi6i mi na kd2010@abv.bg
CRaZy_IKT
02-05-2005, 18:44
Znaesh li che ako vlezesh ili v MIRCata,ili v kefche.com she si namerish-tam bylva ot takiva hora!!!USPEH!!!=) :)
Човек, отиди на бар, диско или кръчма, там е пълно с момичета на твоята възраст. Търси нещо що годе свястно, но не издребнявай! пиийни повечко и с повече късмет си уреден. Ако от даскало организират ексурзии иди. Няма път, когато не съм поискал и не съм се уредил..
miss sweety
09-05-2007, 16:08
na kolko si?na 13? :smt017
~-> eMiN3McHoY.
09-05-2007, 16:14
na kolko si?na 13? :smt017
+1 Подкрепям те с 2 раце и с... си :green:
http://chat.abv.bg/ <--- v kanal #sex ima mnogo takiva,i ne e mqstoto tuka da puska6 takiva bezsmisleni temi [-X
krem4et0
09-06-2007, 07:44
Стара тема!