PDA

View Full Version : Луфт м/у краката?

the_offspring
02-05-2005, 18:33
Сещате се за какво става дума? Ако не да поясня, става дума за разстоянието м/у двата крака при момичетата. При някои е 2 пръста при някой 4-5 дори 6, а при някои пък няма такова нещо..
В даскало приказваха по едно време, че ако имало луфт начи не била детствена, ако пък нямало нячи била.. и такива. Незнам кокло е вярно, ама със сигурност знам за 1-2 момичета, че са детствени пък имаш 2 пръста разстояние м/у краката?..
Ако само момичето реши да се отвори същата ли работа е като момче да я отвори?..
Благодаря предварително. :roll:

Murderdoll
02-05-2005, 18:35
абе...тфа според мен е глупост...според
мен като са ти някви слаби краката и си го имаш
тва разстояние...много мои приятелки са така..

и се научете най-после че се пише деВствен а не деТствен :!: :evil:

korn___
02-05-2005, 18:39
sus seki den se obejdavam 4e glupavite hora sa ojasno mnogo ... :evil: kakto i da e taq tema nemq kapka smisal to ni6to nqma smisal de samo tekstovete na korn :twisted:

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Моля, уважавайте останалите потребители и не пишете по темата, в случай, че не можете да помогнете!
Благодаря!

CRaZy_IKT
02-05-2005, 18:39

Napylno si prav/a!!!A tova che vyv foruma vlizat negramotni fystyci da ne te vylnuva,otdavna sym sprqla da se qdosvam shtoto negramotnostta e navsqkyde-za jalost ne samo i pri malkite!=( :evil:

miloto_girl_4e
02-05-2005, 18:41
t0va sa mit0ve i legendi i estestven0,4e ne sa verni :!: :!: :!: :!: :!:

Myrcheto
02-05-2005, 18:45
haha obqsni im na tiq vseznaikovci che za lufta edno ot osnovnite neshta e sexa,no oshte po vajno e samoto teloslojenie...
i ne se shashkai :)

one_touch
02-05-2005, 19:38
t'va sa pulni gluposti . i az kato bqh po malka be6e razprostranen tozi sluh , no kato pootrasnah sama razbrah kakvi tupi lapeta sme . to si zavisi ot struktorata 1 . vtoro ako mnogo otslabne6 pak moje da stane . su6to moje da stane i ako te e*** mnogo ama to e su6toto kato da otslabne6 za6toto ti otslabva6 po toq na4in , no mnogo si zavisi ot struktorata :!:

gazovia
02-05-2005, 19:46
Аве кви са тия простотии? Между другото, вие харесвате ли момичетата, които имат луфт между краката като задните фарове на Зил?

DJ|DarkNeZz
02-05-2005, 21:28
Абе от каде падаш. Много ясно че като е като вафла ще има бая место а като е свиня нема да има даже и вакуум ше праи ....... ахаххахахха тоя ме уби....Има и от секс такива неща но се пак мисли с тая глава..!!!!

BABY_SEXY_GIRL
02-05-2005, 21:31
Abe tova sa izmi6liotini :!: Zavisi ot strukturata na 4oveka, ot taza, ot tova dali e slab ili debel, a ne ot tova dali e devstven ili ne :!:

02-06-2005, 08:04
Сещате се за какво става дума? Ако не да поясня, става дума за разстоянието м/у двата крака при момичетата. При някои е 2 пръста при някой 4-5 дори 6, а при някои пък няма такова нещо..
В даскало приказваха по едно време, че ако имало луфт начи не била детствена, ако пък нямало нячи била.. и такива. Незнам кокло е вярно, ама със сигурност знам за 1-2 момичета, че са детствени пък имаш 2 пръста разстояние м/у краката?..
Ако само момичето реши да се отвори същата ли работа е като момче да я отвори?..
Благодаря предварително. :roll:

Kat mnogo qko e klatqt kak nqma da ima v starota daskalo ima6e edna putka s super golqm luft ne slu4aino i vikahme nadq lufta a neinoto e 6toto si4kite konduktori po reisovete e klatqt!!!

kurabiika
02-06-2005, 08:05
to tfa lufta mai zavisi i dokolko sa ti pravi krakata ne sum sigurna de :o

02-06-2005, 08:15
оффф аман от глупави постове - луфта зависи от момичето - ако е няква дебела и по 100 пъти на ден да е праскат няма да има и 1 пръст луфт ве , а ако е няква слаба или мноо слаба естествено че ще има (макар че има и слаби и пак са без луфт) :!:

sweety_iv4e
02-06-2005, 21:37
lusfta zavisi ot:
strukturata na 4ovek ,ot tova dali e debela ili ne ,i razbira se ako ia eb** spr mn -estestveno 4e razstoianieto m/u krakata i ste se razshiri

stillteenager
02-06-2005, 22:07
Abe tova sa izmi6liotini :!: Zavisi ot strukturata na 4oveka, ot taza, ot tova dali e slab ili debel, a ne ot tova dali e devstven ili ne :!:
Напълно съм съгласен :)

C-I-A-R-A
02-07-2005, 15:03
axaxax palni gluposti.Tova che ima luft neznachi che ne e destvena.Zavisi ot strukturata. :twisted: :D :lol: :wink:

^efas^^
02-07-2005, 17:31
Ако момичето си бута секи ден двете ръце в путката и задника няма начин да няма луфт.

10 i 11 to4ka ot pravilnika.
Blagodarq!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

LiNkiN4eTo
02-23-2005, 11:12
off mn qsno 4e nqma zna4enie be :!: kvo da kaja pove4e , to vsi4ko koeto mislq se kaza ve4e :!: nqma smisul da povtarqm :!: lufta ne zavisi samo ot sexa :!:

bilqna_24
02-23-2005, 11:15
abe ei raztoqnieto m/u krakata zavisi samo ot kostnata sistema edinstveniq nachin da se promeni e pri bremennost kogato tazovite kosti se razdalechavat drugiq variqnt e da hodish s hui 9 meseca ahahah

Momchence
02-23-2005, 16:27
По същата логика ако си се возил в двумоторна надуваема лодка си правил секс в мазе на блок в Младост 3 и ако си виждал бяла късоопашата буливииска сипка с рана на лявото задно краче полъчаваш трудно оргазъм..... :shock:

10 i 11 to4ka ot pravilnika.
Blagodarq!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Nekasa4a
02-23-2005, 17:16

Napylno si prav/a!!!A tova che vyv foruma vlizat negramotni fystyci da ne te vylnuva,otdavna sym sprqla da se qdosvam shtoto negramotnostta e navsqkyde-za jalost ne samo i pri malkite!=( :evil:

I az sam saglasen s vas :!:

M/u dr imam da kaja ne6to za CRaZy_IKT mi ti kat si im sviknala a si samo na 2 meseca ko da kajat dr deto sa na pove4e ne az 6toto i az sam ot skoro ama dr kato Utopia_

stillteenager
02-23-2005, 19:08
Поговорих си една приятелка и тя потвърди думите ти! :)))

e_l_i_z_a
02-24-2005, 19:11
xaxaxax aami malkite 4-5godishni momichenca da ne bi da sa debeli vsi4kite?
i te imat luft,nali?Pomisli malko be 4owek!Po4ti vseki ima luft...vyzmojno e i muj da ima luft... :lol:

sex`y_f
03-02-2005, 20:41
:shock: -mai ne si razbrala a ?! xax , du6ice t`va e kato si mnogo slabi4ka i krakata sa ti xiper slabi i za t`va,a pyk otdelno ako spi6 s mom4eta iii non stop nekoi se te...klati + kato si klio6tava.... zaedno i pootdelno pak ti e t`va raztoqnie :) are

Taira
03-04-2005, 16:42
Tva nqma ni6to ob6to s devstvenostta.Vsi4ko e vypros na fizika.

LiL_Juliete
03-04-2005, 18:00
abe k`fi sa tiq gluposti be ? lufta ne se poluchava ot ebane samo she ti kaja ! toi po princip se sreshta pri slabite momicheta i poneje sa slabi se poluchava taka a q vij nqkoq debela det ne e devstvena dali she ima takova neshto q stiga gluposti molq ti se ! t`fa si e ot strukturata na jenata ! ne vqrvai na izmishliotini ami se zamisli malko !

foxy_f
03-04-2005, 18:06
abe tva za lufta mejdu krakata sa palni prostotii ne gi slu6ai tiq pi4ove i te ne znaqt kakvo govorqt.a ti po dobre nedei da se otvarq6 sama za6toto posle moje i da sajalqva6 - tva e naistina glupavo

NeSK
12-26-2006, 12:25
Ako si re6ila da se "otpu6va6 " sam ne go prA vi!!!

Vikencheto
05-08-2009, 20:01
На мен лично луфта не ми харесва. Тва го имат прекалено слабите хора и то не е красиво. Луфта изкриява кракат, защото структурата на човек е създадена за прави крака без дупки м/у тях. А луфта прави точно тва дупки и не е красиво. Най-доврата ми приятелка се е побъркала с тоя луфт иска да има и т.н. и иска да ме убеди, че е красиво..... напрово сбъпкана работа.

summerlove66
05-08-2009, 20:03
Имаше такава тема , в която доста се поспори и мисля че информацията там е достатъчна .. Тази тема може би е излишна => Ключ :)

smiLe49
05-08-2009, 21:02
Оф постоянно ементарни теми и елементарни изказвания на хората по такива въпроси.Кви са тия хора в кой век живеят за тоя луфт толко се изговори и толко ли не разбраха,че тва не се получава от секс...Личи си когато краката на момичето са разчекнати от тва и когато има луфт.Аз също имам луфт и правилно беше казано,че изкривява краката щото и аз мойте не си ги харесвам. И бтв съм девствена.

miss_kiss181
05-08-2009, 21:06
abe tva sa pulni gluposti da ima vruska mejdo lufta i seksa no lufta zavisi pove4e ot struktorata na momi4eto a ne tova dali e dvstvena ili ne :grin:

beachy_bunny
05-08-2009, 21:09
1-во ако краката т иса криви
2-ро ако имаш широк таз , но слаби крака
3-то ако отслабваш много от вътрешната част на краката
4-то от многооооооо секс ...

прави си изводи сам !

therichbitch
05-08-2009, 21:12

не е защото са слаби, а защото краката са им криви и престанете с тия теми, аз напр съм слаба преди още повече бях и не съм имала такова нещо, защото краката ми са мн прави, т.е. ТОВА Е СТРУКТУРА, откъдето автоматично следва, че темата ти не е мн за този раздел :D

Macallan
05-08-2009, 21:15
вие сте напълно деТствени според мен

sextazy_baby
05-09-2009, 08:34
Глупости,не е от това,зависи от структурата на тялото

hamacs563
05-09-2009, 09:30
Толкова компетентни мнеия,че момичето направо да се забърка :lol: .Луфта е най вече от структората има и слаби момичета които нямат луфт. :)

tekila_sunrise
05-09-2009, 10:15
точно,има и девствени с луфт ,има и такива които правят често секс и са без,или съвсем малък,има и такива на които веднъж да са правили и много им личи...

ZlobenDEDO
05-09-2009, 11:02
леле колко мъка има по този свят
какво общо има физиологията на човека със сексуалния му живот?
по тази логика гърбавите не се е**т въобще ли?
или която има по-големи цици по-често прави секс? (ей това последното може и да е верно но няма общо с физиологията, просто повече ще и налитат) :D

HichNeMiPuka
05-09-2009, 12:20
в някои случаи е въпрос на ген
но знам парясници а.к.а. ебачки с по една глава разстояние там
има някаква истина, но
не всяко момиче с луфт се ебе на поразия или не е девствена

а за отварянето
същото ли ще ако момче изчука хралупа вместо яка путка...
:shock:

еби се с някой арен момък
вместо с моркова от туршията
(ако става въпрос за теб де)

react9902
05-22-2012, 10:47
tfa che katoo go imash ne si bil dewstwen ne e wqrnoo ! az symm dewstwena pyk imam dosta razstoqnie ;d .. i tfa e shtoto sa mi mng slabi krakata... :\

IseeDEADbodies
05-22-2012, 11:39
К'ви са тия 43905748 коментара на шльокавица (латиница) ?!? О_O Ужас... Гнус ме е направо да ги чета !!

Колкото до авторката - :lol: деВствен, а не деTствен... :lol: И к'ви са тия глупости ?!? Т'ва няма абсолютно нищо общо. Някои момичета си го имат т'ва разстояние, други не ! Точка. Т'ва колко свирки е направила, или колко пъти са й го сложили няма абсолютно никакво значение. Боже Господи, от къде се пръквате такива кухи лейки :?:

Колкото до юзъра с ник k0rn_ (или там както точно е написан) - Аз пък като ви чета мненията, установявам колко неграмотни хора има в тая държава. ОЖАЗ !

djipsito
05-22-2012, 12:09
2005 бе шматки...

Sh@d0w
05-22-2012, 17:04
Щрак .