Влез

View Full Version : Pomosht!

Momche
02-09-2005, 16:29
Имам следния проблем, ходя с момиче, което вече го е правила доста пъти, а аз още не съм:( Та се притеснявам дали ще мога да я докарам да свърши като го направим и да не я зазочаровам. Дайте някой съвет плс! Шпакла добра идея ли е за начало? :cry:

LiL_Juliete
02-09-2005, 16:36
perfectna ideq e kato za nachalo :) samo che ot purviq put nz dali she se poluchi shtom do sq ne si go pravil ama karai s povechko trenirovki she se ukarshish :) pitai q ko obicha i ko i haresva i i prelagai taktikite na momenta prosto improvizirai ai sq GL !

Kris
02-09-2005, 16:37
Една шпакла е добре таман преди да свърши пъьаш си оная работа и готово!!!

JOE*
02-09-2005, 16:40
Pi4 qvno qko si se sduhal i slu6a6 priqtelite si koito ti davat saveti kvo da pravi6.nai vajno e da ne se sduhva6 i pritesnqva6.ako ne ste si govorili i neznae6 dali i e priqtno moje da zapo4ne6 s pitane dali iska da q zeluva6 (kato poso4i6 s pogled mqstoto) ili ne6to po milo-DA NE SE IZPOLZVAT IZRE4ENIQ KATO"ISKA6 LI DA TI PRAVQ 6PAKLA","ISKAM DA TE LIJA"
edva li ima smisla da ti kazvam 4e kato ti e za parvi pat tq 6te razbere-nqma na4in da go skrie6 no ako izolira6 pritesnenieto si moje i da se polu4i ne6to.sa6o e dobre da imate dobra komunikaziq pomejdu i da q pita6 kak i kade i e hubavo,kak iska da go pravi6-ot edna strana tova 6te ti dade informaziq kakvo to4no trqbva da pravi6 i ot druga tova 6te te vazbudi teb koito slu6a6 kakvo tq ti govori i kakvo iska da i pravi6 ,a sa6to 6te vazbudi i neq -za6toto 6te pravi6 tova koeto tq iska.adi i uspeh

Kris
02-09-2005, 17:06
Pi4 qvno qko si se sduhal i slu6a6 priqtelite si koito ti davat saveti kvo da pravi6.nai vajno e da ne se sduhva6 i pritesnqva6.ako ne ste si govorili i neznae6 dali i e priqtno moje da zapo4ne6 s pitane dali iska da q zeluva6 (kato poso4i6 s pogled mqstoto) ili ne6to po milo-DA NE SE IZPOLZVAT IZRE4ENIQ KATO"ISKA6 LI DA TI PRAVQ 6PAKLA","ISKAM DA TE LIJA"
edva li ima smisla da ti kazvam 4e kato ti e za parvi pat tq 6te razbere-nqma na4in da go skrie6 no ako izolira6 pritesnenieto si moje i da se polu4i ne6to.sa6o e dobre da imate dobra komunikaziq pomejdu i da q pita6 kak i kade i e hubavo,kak iska da go pravi6-ot edna strana tova 6te ti dade informaziq kakvo to4no trqbva da pravi6 i ot druga tova 6te te vazbudi teb koito slu6a6 kakvo tq ti govori i kakvo iska da i pravi6 ,a sa6to 6te vazbudi i neq -za6toto 6te pravi6 tova koeto tq iska.adi i uspeh
Да така требва!!! Аиде успех!

DJ|DarkNeZz
02-09-2005, 17:43
Нема се стрескаш пич то е като инстинкт !!!
И те са прави нема да питаш почвате да се целувате и надоло сам си знаеш :)))) там лижи прай квото искаш до някаде след тва я подкарай и сте готови :) може да оставиш и тя да води ! Айде успех искам после да се похвалиш.

final_fantasy_fan
02-09-2005, 17:50
spoko.bez da e pritesnqva6 i to vsu6tnost i4ki ti go kazaha tva deto trqbva6e.iade upeh :wink:

korn___
02-09-2005, 17:55
ami pi4 otidi na statiite tam si pi6e ne6to za toq slu4ai kakvi ni kara6 da mislime nie za tebe puk :D opravqi se po edini4no pomo6t nqma da ima koi da ti dade kat ostanete sami nali ? aide uspeh vupreki 4e 6tom i v tva ne si sigoren 4e moje da pravi6 pone na nivo sreden 3 kat za purvi put prosto zna4i si ....

http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg

Momche
02-09-2005, 19:35
Е добре, мерси за отговорите, ще гледам да не се притеснявам много:) Само последно въпросче, да и кажа ли, че не съм го правил или да си трая? Лошото, е че тя е и няколко години по-голяма от мен и не знае, че не съм го правил, ама поне засега като сме се натискали вика, че и е готино :P

BABY_SEXY_GIRL
02-09-2005, 20:13
Samo nedei da se pritesnqva6, za6toto tova nai-mnogo bi te izdanilo! Prosto gledai da vi e gotino i na dvamata, i da znae6 4e kakvoto tq ti pravi na teb zna4i i na neq i se iska sa6toto (ako tq ti pravi svirka, zna4i iska 6pakla, 4at li si) :wink: I tova za na4alo ne e zle :wink: ReLaX 8)

velizar
08-01-2007, 13:39
дам супер е за начало и после действаи :wink:

BabbyDoll
08-01-2007, 13:48
Е добре, мерси за отговорите, ще гледам да не се притеснявам много:) Само последно въпросче, да и кажа ли, че не съм го правил или да си трая? Лошото, е че тя е и няколко години по-голяма от мен и не знае, че не съм го правил, ама поне засега като сме се натискали вика, че и е готино :P

zadyljitelno go spomeni ne go pravi na problem moje taka uj nevolno da i kaje6 sled kato zapo4nete :D