View Full Version : momi4eta
momi4eta kak vi se struva predlojenieto ot partnyuora vi da vi obrasne (ako imate mn qsno) 6te se vazbudite li ??
Murderdoll
02-10-2005, 19:57
блах тфа е мноо гадно!!!не бих се
съгласила :evil:
dazhe zabavno...nqmam ni6to protiv.
Mejdu drugoto i na men mi se e vartqlo tva v glavata! Taka da vidim kfo 6e otgovorqt xoricata! :P :P :P :P :P :P :P :P :P
as li4no ne bih go napravil no si4ko se promenq...
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
BABY_SEXY_GIRL
02-10-2005, 21:07
Aaaa, t`va e gadnoooo! Moga i sama :twisted: xixixi
kurabiika
02-10-2005, 21:33
aa zabavno 6te e i na men sa mi go predlagali ama sum otkazvala :lol:
Nqma lo6o 6to :roll: daje me kefi :lol:
DJ|DarkNeZz
02-10-2005, 22:51
Аз използвам метода - "Квото каже тва праа без изключения!"
hehe qko :lol: :lol: :wink:
ami 4estno kazano mnooo e gadno.Pak i edvali 6e se spravi prosto az sam si trenirala.MOGA I SAMA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:
glazunov
02-10-2005, 23:01
Аз бръсненето го възприемам като поддържане на хигиена...
А хигиената е лично нещо!Аз бих отказал!Но ако това и прави кеф на нея........може :roll:
hehe dobre be :)a dano ti se padne nqkoe momi4e det mnogo razbira i da ti kaja aide sega poza prepleteni jeravi i posle kostenurka da te vidime togava kakvo 6te napravi6 kat i ideq si nqma6 kakvi sa tiq pozi :twisted: :P :twisted:
http://korn-666.hit.bg/Korn%20Pics/Korn%2029_29.jpg
greshnicata_
02-11-2005, 07:46
az smqtam 4e brasneneto si e specialno ne6to toest ne bih iskala drug da si mi pipa DUDANATA za6toto tq si e moita i kakto kazaha po gore higienata ew li4no ne6to a li4nite ne6ta trqbav dase za4itat zza6toto sa mnogo vajni.I govorq za po nadolu za sramnite ustni kakvo ako mom4e 6te se navejda 4e da gleda kade imam malki kasi kosmi4ki 4e da mi gi mahali eeeeeee egati srama MERSI MOGA I SAMA PREDPO4ITAM SAMA a i mi e po pritno :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Грешницата, то хубаво бръсненето си е лично нещо, но това с пипането и гледането ... искаш да кажеш, че не ти е кеф да те лижат ли кво? :)
Хах..не мерси!Не ме блазни тази мисъл никак...
LiL_Juliete
02-11-2005, 15:02
abe i az ne bih dala vupreki che muj mi mnoo iska da gleda kak go pravq :) ama i da go napravi toi sumnqaam se da se vuzmudq edna samobrusnachka ne mi deistva taka :)
Satanas_daughter
02-11-2005, 16:33
e tva mi e mnogo ektremno,ne bih probvala
Hah da ne se zaplete samo 4e posle nemoeme da go izvadime :-D